Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (71)

plakát

Dárce (2014) 

Vezmi Matrix, loupni tam esenci Equilibria, zamichej Ostrov cele to poniz kvalitativne tak o 1/3 a mas Giver. Doslova!

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

bla, bla-bla, bla-bla-bla. Chapu, zamer rozpsknout ten vejvar za vstupenky a placky do dvou dilu ale proc takhle? Vizualni efekty a vyprava jsou asi tak jedine, co se vyplati vyzdvihnout. Horsi uz to je s prisernym patetickym vystupovanim protagonistu ( vlastne se celou dobu bud hadaj, nebo usmirujou nebo hadaj a objimaj)

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Dalsi historicky film smrncnuty dobovou tragedii, okoreneny mileneckou zapletkou a tragidobrym koncem. Za poslednich par let uz je toho az dost a Roden tomu nepridava (Hlidac, LIdice, Mlyn a muzu pokracovat dal). Kdyz vidim to same po seste uz me to nedokaze dojmout

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Vezmete Rockyho ctyrku, primichejte Dokonaly svet, striknete esenci Transformers a tento film je na svete. Koukatelne, lec usinat se vzpominkou nebudu, bohuzel!

plakát

Shortbus (2006) 

Neprislusi mi tento film komentovat. Bo jsem nezjistil kam ho spravne zasortovat. Lec nesokoval. Videl jsem Kids, Kenpark, Salo aneb 120 dni sodomy..., toto byl jestli ne na stejne urovni, tak slabsi odvar. Ale jinak, nedovedu si predstavit cloveka, kteremu by neco dal? Prepubertalnimu teenagerovi? Snad... Ale jinak jsme, troufam si rici, v jakemkoliv pomeru zazili vsichni to podobne. Ackoliv my nemame tu touhu to kazdemu sdelovat, chlubit se a snazit se o sokovani protejsku. Tedy?

plakát

Valkýra (2008) 

u tohoto filmu, stejne jako u vsech historickych, je nejvetsi problem, ze nemuzete doufat, modlit se a prat hrdinum uspech. Protoze, jak jsem napsal, jsou historicke a jejich konec vzdy znate...

plakát

Sedm životů (2008) 

Cetl jsem tu spoustu komentaru, kuprikladu jak ve mne bude film od zacatku vyvolavat otazky aj. Az na par detailu mi byl film jasny po prvnich sesti minutach, jinak souhlasim s Kevspa. Film si hraje na neco vic, nez opravdu je. A ani zpomalene zamilovane zabery, kycovite sezeni v podzimni zlute trave a usmevy s potoky slz me nedokazaly odradit od prumerneho hodnoceni.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Cele prosakle vzpominkami, ne nesentimentalnimi. Abych rekl pravdu, toto je prumerny snimek a ne film hodny jmen jako David Fincher, Pitt, Blanchet. Pote, co jsem pretel nekolik recenzi, videl hodnoceni CSFD, rozplyvani v Reflexu, jsem jen udiveny a zmateny, co mi uniklo?

plakát

Jmenuji se Sam (2001) 

Abych odporoval CIvalovi: Myslim, ze kazdym filmem se nepotrebuji rozsirovat, vzdelavat, zvetsovat a naplnovat. Cas od casu mam rad film, ktery mi neda tema k zamysleni, nezabyva se socialni tematikou ani se nesnazi bojovat o, o neco... Cas od casu prijde film, pri kterem se pristihnu, ze se spontanne usmivam a mam radost. To tento film splnil a mohl jsem taktez zasnout nad vykonem Seana Penna. Ode me zaslouzene 4* pratele...

plakát

Království (2007) 

nejlepsi citace z konce filmu a paralelni: "Don't be afraid, we kill them all". Nutno si pustit, ale jsem si jisty, ze si na me nakonci vzpomenete a zamrazi vas stejne... Taktez me pri tomto filmu napadlo, ze se valna cast americke kinematografie ubira smerem na vychod. Dzihad, Usama, muslimove, hodni, zli, spatni, dobri...Tak me zajima jestli ten boom uz opadne a my se posuneme nekam jinam?