matoon97

matoon97

martin krett

okres Poprad
som kým som! a to sa nezmení!

ICQ: nemám, ale možno niekedy
Skype: m.krett
MSN: nemám
Yahoo: čo je to?

3 body

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4
    • 14.10.2009  20:02
    Nezvratný osud 2 (2003)

Väčší prúser som ešte nečakal. Väčšinu času trápne, potom nejaká priemerná scéna a na koniec sa to celé doserie. Niektoré postavy sú zahrané tak zle, že časť s nimi som musel pretočiť, napríklad Terrence 'T.C.' Carson. Dosť ľutujem, že som za dvd minul 4 E.

• 14.10.2009  20:01
    Nezvratný osud (2000)

Prvá časť je rozhodne najlepšia aj najzaujímavejšia, aj keď musím povedať že som sa nebál skoro nikdy, a to som si to pozrel cez búrku v noci. Jediné čo ma milimetrík strašilo, bola dobrá atmosféra, čo je ale už u každého nadpriemerného hororu. Druhá časť je prúser a ostatné som nevidel. 60%

• 28.8.2009  11:07
    Osbournovi (TV pořad) (2002)

Primitívna a sprostá komédia bez hlavy a päty, ktorá mňa osobne nedokáže normálne rozosmiať, ale zas, niektoré typy ľudí majú takéto komédie radi. Sakramensky sa napríklad smial jeden môj dobrý kamarát, a hovoril, aká je det táto komédia, no ja som nič podobné nepociťoval. 1* je možno veľa, ale ja to beriem s humorom :) 15%

• 14.8.2009  17:32
    Vdáš se, a basta! (2007)

Mandy Moore je schopná aj viac, a tu je toho hrozne málo z jej výkonu. Ak ju máte radi, vrelo odporúčam Nezabudnuteľnú cestu, ktorá asi najlepšia z jej filmografie. Ale - niektorým by sa tento film mohol páčiť, toto je len môj osobný názor, keďže veľmi niesom na romantické filmy. 40%

• 12.8.2009  17:58
    Nebeské dny (1978)

Dosť naivný film, nemyslíte? Hodnoteniam 5* sa dosť čudujem, pre mňa je veľa už aj 4*. Neviem, nebol to zlý film, ale nejak mi s ním neklapalo, a pár percent zoberiem aj za to, že som sa na ten film dosť tešil... Keby som mal povyberať zápory, tak by som vybral jednoznačne kameru... a čo sa mi nepáčilo, bolo že si stále, pri každej scéne točila hmyz alebo také niečo... niektorým z vás sa to páčilo (prečítal som si tu veľa komentárov) Nemastná neslaná hudba, za ktorú bola dokonca udelená nominácia a veľmi škrípavý dej , ktorý sa má ako - tak podobať romantike. Jednoducho sa mi to až tak nepáčilo, ako vám, čo tu píšete komentáre. Priemer - 50%

• 12.8.2009  17:38
    Resident Evil: Apokalypsa (2004)

Jedným slovom hrôza. Ešte horší kúsok ako Lara Croft. Isteže, malo to svoje svetlé chvíľky, ale akosi som sa nudil. Milla Jovovich sa mi do hlavnej roly absolútne nehodila, dokonca by som povedal, že mi kazila vychutnávanie si filmu a tým mu zobrala 2*. Ale aj okrem toho to nebolo bohviečo. Hodnotenie môjho brata 4* ma štve, pretože mne sa ten film vôbec nepáčil, a keď sme si to pozreli, aj on hovoril, že sa mu to nepáči, a pri tom - hop, máme tu 4*. Tak, teraz niečo k žánrom. To akčný by som nechal, aj keď sa tu ,,poriadna akcia" nachádza len málokedy. Horor?!!! Toto ma malo vystrašiť? Thriller by som ešte z ďaleka bral, ale horor nikdy!!! (na rozdiel od minulých dielov, kde sa strach dal krájať). Scifi to tiež nebolo bohvieaké, ale no, mohli by sme povedať. (skôr by som povedal fantasy). K thrilleru som sa už vyjadril. Toto je najhoršie pokračovanie Evilou, aké doteraz vzniklo. 20%

• 12.8.2009  17:28
    Resident Evil (2002)

Mila Jovovich by si síce nezaslúžila ani potlesk za svoj výkon ale scenár od Andersona bol dokonalý ani akčné scény neboli zlé. Horor to rozhodne bol, chvíľami som sa dokonca bál (to je moja slabá povaha na horory) ale nebolo to veľmi prehnané. Už pri Lare Croft som spomenul že nemám v láske superženy (také tie superhrdinky) pripadá mi to srašne naivne. Hra sa mi páčila oveľa viac :) 50%

• 9.8.2009  11:09
    Wrestler (2008)

Po Rockym najlepší športový film, ktorý ma zaujal už v úvode. Je dosť smutný film, čo je pre Mickeya dosť zvláštne, keďže hral hlavne v akčných filmoch. Výborná kamera a zaujímavý dej. Čo dodať? 85%

• 7.8.2009  12:28
    Zabiják bez tváře (2006)

Myslím, že film s tak hroznou kvalitou som ešte nevidel, a to, že tento film vznikol v roku 2006 zdôrazňujem! Herecké výkony sú fakt úbohé. Gary Daniels + Tina-Desiree Berg + Robin de Marco rovná sa odpadu. Scenár ma nespočetne veľa chýb, nelogických vysvetlení, a zúbožujúcich vykrádaní Votrelcov. Najväčší zápor je sám Replicant. Vyzerá dosť nepresvedčivo na mimozemšťana, v tesnom gumenom kostýme (pripomínal mi Batmana s hlavou Votrelca) ktorý zabaví aj najmenšie dieťa. Tá hviezdička je za jedinú dobrú akčnú scénu s kopancami Garyho Danielsa. 15%

• 7.8.2009  12:23
    Dvě ďábelské oči (1990)

Bavil som sa ako na priemernom horore, pretože toto aj je priemerný horor. Názov dve diabolské oči však od príbehu nejak nezabočuje, teda, chcem tým povedať že vám hneď napovie, o čom film bude. Scenár je jedným slovom hrozný. Áno, to slovo ho presne vystihuje. Vety jednak nemajú bohvieaký zmysel a veľmi zložité vysvetlenia, ktoré aj tak k ničomu nespejú. Myšlienka nieje vôbec originálna, ale to som od nej ani tak nečakal. Kamera sa dala, no ešte som nenašiel veľa hororov, ktorý by si nedali záležať na kamere. Atmosféra nieje strašidelná, hoci trochu tmavé izby idú do hrôzy, ale keď sa chystáte pozrieť si tento horor, niet sa čoho báť. 55%

• 6.8.2009  14:40
    Vraždící loutka (video film) (2008)

Absolútne blbá atmosféra, scenár celý vykradnutý od zlovestného ticha a prifarbených pár úbohých vecí. Veď čo iné sa od Marka Jonesa dalo čakať! Neviem či sa smie hodnotiť film bez toho, aby sme ho videli aspoň polovicu, ale toto sa fakt nedalo pozerať! Klasika Jones! 5%

• 6.8.2009  14:35
    Rumpelstiltskin (1995)

Horor s tak úbohým názvom mi už hneď na začiatku pošepol že film bude hlúposť. Mark Jones nieje bohvieaký režisér, aj keď som sa prekvapil že dokáže urobiť takú kravinu. Ako ste tu už čítali, nedá sa to pozerať. Ale nejako som to prežil :) (asi vďaka jedinej dobrej postave Kim Johnston Ulrich) 0%

• 6.8.2009  14:22
    Skřítek (1993)

Nebyť Jennifer Aniston, má to u mňa odpad, pretože to do odpadu naozaj patrí. Ľutujem ju, že jej dovolil mozog hrať v tak prihlúplom filme. Ale veď, aspoň ušetrím odpadom! A to som sa na ten film pekne vytešoval! Názov síce nič dobré nehovorí, ale Jennifer Aniston - Tá predsa máva dobré filmy. 2* za Jennifer. 35%

• 5.8.2009  12:01
    Stalo se (2008)

Film udalosť je podpriemerný a nudný horor, ktorý ani nemožno nazvať hororom. Hodnotenie 2* je za to, že zámerom filmu je ma vystrašiť, čo sa rozhodne nepodarilo. Je to skôr scifi triler, ale tiež nie veľmi dobrý, tentokrát na 3*. Za klad môžme pokladať akurát dobrú atmosféru, ktorá ale k trom nestačí. Záporov je tu pomerne veľa , napríklad absolútne blbá hudba, dialógy na 1*, strih a rozpis scén na 2*. Kamera nebola až taká zlá, poskakovala hore dole, až sa mi to zdalo milimetrík strašidelné. Herci a ich výkony boli priemerné, nič viac som od nich nečakal. Film Udalosť patrí k tým najnudnejším hororom, čo som videl. No zato nemá až takú zlú myšlienku, z ktorej by sa dalo vyťažiť oveľa viac. 40%

• 1.8.2009  12:33
    Obchodník se smrtí (2005)

Naozaj len veľmi málo filmov ma začne zaujímať hneď od začiatku, len veľmi málo. No najprv to bol ten Rambo, ktorý si ma v podstate získal ešte pred začiatkom, a má ma získaného ešte teraz :) Podobne to je aj s týmto filmom! Tešil som sa na neho tak veľmi, že som si asi 10 trailerov stiahol do počítača a pozeral som ich každý aspoň 5 krát. Myslel som si že pôjde o nejaký film o obchode so zbraňami, ktorý sa rozvinie do hrozivej vojny. ...no hovoril som že si ma len málo filmov získalo od začiatku, no tento si ma pripútal k sebe (aj ku kreslu :) hneď pri úvodných titulkách! Mne sa na filme úplne najviac páčilo, je to, že celý film je o ZBRANIACH, o naháňaní ľudí po afrických cestách so samopalmi, a o tom, aká zaujímavá vec môže byť byrokracia a žeby som napríklad rozhodoval o svojej budúcnosti a zariadil by som si obchod s ilegálnym predajom samopalov alebo pištolí. Nemusí to byť také zložité. Režisér si od toho držal dosť veľký odstup. Nehovori sa teda aj napriek strašne vážnej a nesmiešnej téme ani o to, aby po videní filmu mali strach (trebárs by chceli spáchať samovraždu :) Film má v niektorých scénach vtipné hlášky, na ktorých sa človek zasmeje (my s kamarátmi tomu hovoríme det :D) a aj zarehoce. Nicolas Cage sa mi tam výnimočne hodil ako obchodník so smrťou, no občas som sa sám seba pýtal : ,,Prečo ho režisér vybral?" lebo niektoré baby z našej triedy šaleli keď vyťahoval trebárs pištole a vystrelil niekomu mozog :) strašne pri tom pišťali od vzrušenia a my chalani sme si zapchávali uši. I tak ide o 2. najlepší film na svete, ktorý som videl. 100%

• 1.8.2009  11:50
    Skála (1996)

Takto som si to predstavoval! Akčný film podľa môjho gusta! Skvelé hlášky, miestami až veľmi vtipné (no nemá to na Smrtonosnú pascu a Ramba) a husté doplnené fajn akčnými scénami. Slušné herecké obsadenie, môj obľúbenec Cage a tiež dobrý (hoci trochu starý) Connery. Bay a akcia sú pre seba proste stvorený, preto aj réžia išla úžasne. Klasika od Jerryho Buckheimera. 90%

• 31.7.2009  14:11
    Ong-bak (2003)

Viete čo bolo na tomto absolútne fantastickom filme najlepšie? Efekty! Jednoznačne Efekty! A ešte Tony Jaa ktorý prvý krát ukázal svetu svoju tvár a svoje bojové umenie, tentokrát sa mi páčilo ešte viac, ako pri Jet Lim alebo Jackiem Chanovi, proste, najlepší film o bojovom umení, ktorý ide vidieť. Užasujúce akrobatické a bojové kúsky, drsné akčné scény na ktoré nezabudnete ani za pár rokov, a keď aj, určite si tento film pozriete znova. Tento film sa bude predpokladám páčiť každému, kto je fanúšikom akčných a krvavých filmov. Páčila sa mi aj úžasná kamera, ktorá tvrdé bitky a zápasy brala z rôznych uhlov pohľadu. Plakať pri filme sa zrejme ani nedá, možno v závere, ale aj to, iba tak ako pri Rambovi, trochu je vám ľúto, ale po takom dlhom súboji už budete drsný aj vy, takže plakať rozhodne nebudete. Herecké výkony sa mi veľmi páčili (niektorým nie, ako to tu tak čítam. Zápory som nijaké neobjavil, možno až príliš jednoduchý dej, ale ja to neberiem ako zápor. Tento film budem vždy brať ako jeden z najlepších filmov na svete. 100%

• 27.7.2009  14:36
    Žhavé výstřely (1991)

Úplne najlepšia paródia medzi paródiami. Dvojku pokladám ako túžbu po peniazoch, ale jednotka je fakt jedinečná.

• 25.7.2009  17:02
    Mrs. Doubtfire - táta v sukni (1993)

Otec v sukni ja milá, veľmi zábavná rodinná komédia určená deťom do 12 rokov. Rozpráva o rozvedenom otcovi, o jeho láske k jeho deťom a manželke, ktorých však nemôže len tak vidieť, svoju lásku si musí vybojovať. Vymyslí si preto fantastický plán hodný oscara. Samozrejme, film má svoje klady aj zápory. No, tak začneme kladmi. Robin Williams je dobrý herec, pretože dokáže výborne pobaviť. Za prvý klad by som dal jeho, pretože na úlohu otca mi výborne sadol. Druhý klad udelíme scenáru. Perfektné dialógy, ktoré neobsahujú žiadnu sexualitu (dosť neobvyklé v dnešnej dobe pri žánre komédia) a napriek tomu dokáže pobaviť. Ako ďalší klad môžem dať hudbu. Možno sa pýtate Prečo? keďže sa tam hudba moc nevyskytuje. Ale aj napriek tomu. V každej situácii ma dokázala výnimočne naladiť a pripraviť na vec, ktorá sa práve ide udiať. Určite je tam ešte veľa menších plusov, ale teraz prejdem na zápory. Jedným z najväčších záporov je koniec. ABSOLÚTNE BLBÍ KONIEC! Niekedy ma až nezmyselne trápi, prečo sa tí dvaja nedali späť dokopy. Mohli by to ešte urobiť v Otec v sukni 2, vtedy by som tento zápor zmazal, ale oni nie, nakoniec namiesto toho vznikne Agent v sukni, s tlstým Lawrensom v hlavnej úlohe, ktorý len a len vykráda tento film. Kamera priemerná, ale u mňa to nieje ako zápor.Dobre, ukončujem svoj komentár tým, že vám tento film len odporučím a to hlavne užívateľom, ktorý majú radi rodinné komédie. 75%

• 24.7.2009  20:12
    Speed Racer (2008)

Nechápem ako môžu Wachowski (režiséri veľkolepého Matrixu) natočiť takúto blbosť. A taktiež nechápem, čo sa všetkým na tomto filme tak 3488 ľuďom môže páčiť. Nemenovaný 5 hviezd! Vrchol trápnosti. 5%

• 17.7.2009  22:36
    Nebezpečná rychlost (1994)

Pre mňa úplne geniálne dielo, keďže mám veľmi rád Keana. Je aj so Sandrou Bulock v tomto filme úžasný. Jeden z najväčších plusov je perfektný scenár, ktorý je tak majstrovsky urobený, že už lepší ani nemohol byť. Záporák Dennis Hopper je tiež fantastický, dokonca je podľa mňa lepšie, ak je starec, ako mladý. Samozrejme len v niektorých prípadoch. (Ako keby v Matrixe hral starec, to by bola úplná hlúposť, tu sa to však hodí. Zaujímavé je, že je to prvý film Jan de Bonda - jeho režiséra, ktorý už za tento film získal dva oskary, len tak na začiatok. Scéna s autobusom zaberá viac ako polovicu filmu, no je tak premakaná, že by to iný režisér nezvládol - dokonale napätá, adrenalínová. 100%

• 12.7.2009  21:00
    12 podmínek k dědictví (2006)

Prekvapivo dobrá kamera, perfektné herecké výkony, proste, bol som spokojný. Aj som si zaplakal pri niektorých dojemných situáciách. Malo to zaujímavý dej, a chytilo ma to hneď odzačiatku. Vytáčala ma hlavne postava Jasona, vydno že vybrali dobrého herca. Dojemný filmíček na 4*. 80%

• 12.7.2009  19:03
    Těžko ho zabít (1990)

Fantastický akčný film so Stevenom Segalom a Kelly LeBrock. Síce slabá kvalita obrazu a niektoré akčné scény ani nemajú poriadu choreografiu,

• 8.7.2009  17:42
    Jackie Brown (1997)

Čo ksicht to hviezda, dokázala Pam Griger vo filme Jackie Briwnová. Film má klasické prevedie deja, čo pre mňa nieje na zlé, len čo najlepšie. Na škodu je tam len menej dynamiky ako obyčajne, no to je zanedbateľný detail. No, čakalo som klasickú Tatraninovku, podobnú Pulp Fiction. Quentin je však týpek, čo neustále dokáže prekvapiť. 75%

• 8.7.2009  17:26
    Hrdina (2002)

Práve som v kine zažil nenahraditeľne fascinujúci zážitok. Toto bol Jet Liho najlepší film so skvelými farbami a strihom. Je to síce trochu zvláštny film, ale za to kvalitný. Jet Li predvádzal úžasné triky bojového umenia, on je ten hrdina, o ktorom je v podstate celé je. Dej sa koná ešte za dynastie Qin. Bezmenný (Jet Li) sa stal za 10 rokov výborný bojovník. Ako bojovníka si ho zavolá kráľ a Bezmenný smie ísť k jeho blízkosti až na 10 krokov. Bezmenný sa ho snaží presvedčiť o tom ako zabil jeho nepriateľov. Kráľ ho prekukne a neverí mu. Úchvatné boli masové scény, a práve vďaka nim sa dá Hrdina nazvať "výpravným" filmom. Dôležitú úlohu tu hrá "farebnosť". Tvorcovia filmu sa s ňou efektne pohrali a výsledok stojí za to.Jet Li opäť dokázal, že vie zahrať akúkoľvek úlohu a to naozaj výborne. Jeho bojová technika je, ako vždy, skvelá. 90%

• 8.7.2009  17:12
    Dnes zemřeš! (video film) (2005)

Film vôbec nebol originálny, takéto filmy sme tu už mali aj skôr. Dokonca by som povedal, źe tento film okrádal niektoré filmy. Ale, nebolo to až také zlé. Konečne som tu videl reálne bitky, bez kadejakých zbytočných efektov. Bojové umenie tiež nechýbalo. Jedným z najväčších kladov je kamera. Tá sa u mňa veľmi vyznamenala. 60%

• 8.7.2009  17:06
    Agenti dementi (2003)

Môj kamarát by zrejme napísal : ,,Ale no ták, veď to bolo celkom smiešne!" Čo by som napísal ja? Tak asi to, že tento odporný film ktorý sa snaží nahradiť Mr. Beana nemožno nazvat PREPADÁKOM... pretože by sme tým mohli nahnevať, alebo uraziť všetky prepadáky, ktoré existujú... proste ten film je naprosto NESLEDOVATELNY... proste SRAČKA... 3%

• 8.7.2009  13:34
    Neznámý svůdce (2007)

Halle Bery je pekná herečka, no povedal by som, že tu nehodnotím herecké obsadenie, ale skôr myšlienku. Vedel som, že tento film ma nejak nenadchne, a tak som sa moc netešil. Ale nevedel som, že to bude až takéto zlé! predpokladal som to na 3 hviezdičky, vyšlo to na 1. No, čo už z toho!

• 8.7.2009  11:10
    Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (2009)

Originalita je takmer žiadna a dej je tak sprostý, ale ja proste nemôžem dať menej ak 4*. Pretože : hraje tam Jason Statham, a jeho výkon je užasujúci. (2* za to.) Kamera je takmer nezabudnuteľná (1*) a super bitky plné akcie si ma našli (2*) takže, dal by som aj 5*, ale to je príliž veľa, lebo 1* uberá myšlienka, ktorú by snáď vymyslelo aj 5 ročné decko. Najprv som nechcel chápať, prečo film dávajú od 18, ale asi po 10 minútach som v tom mal jasné :). (čudujem sa že tu na csfd neudávajú žáner scifi). 75%

• 7.7.2009  09:55
    Volshebnyj fonar (1974)

Hlúpa sovietská somarina! Kto pozerá takéto nekvalitné komunistické filmi, je ešte väčší vôl ako jeho tvorci!

<< předchozí 1 2 3 4