Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (354)

plakát

Ostrov (2023) 

Jediné plus tohoto filmu asi je, že štáb si při natáčení užil dovolenou v Thajsku. Pro mě nevtipná, místy až trapná slátanina okatě inspirovaná filmem Šest dní, sedm nocí. Jedna * za přírodu

plakát

Volání divočiny (2020) 

Knihu jsem jako malá milovala, tak jsem se na film těšila. Ale bohužel - na dnešní dobu příšerně okatě odfláknutý digitální pes a jeho polidštěné chování mě strašně zklamalo.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Chvílemi opravdu drsný survival plný fyzického utrpení, boje o život a touze po pomstě. Nádherná příroda, skvělá kamera a realisticky ztvárněná doba, kdy hlavním úkolem dne je prostě přežít. Špinaví lovci, smrdící skoro i z plátna - zkrátka žádný nažehlený a vymydlený "Olda Šetrhend". DiCapriovi jsem všechnu tu bolest, fyzickou i psychickou, a vůli přežít kvůli pomstě, uvěřila bez problému. Nejlepší scény:medvěd, souboj F. x G. Viděno v kině 16.1.2016.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Sice každý díl obsahoval scény, které byly proti zákonům logiky, fyziky, nebo gravitace, ale tohle už byla opravdu fraška.

plakát

Chappie (2015) 

Čekala jsem robo District 9, ale tohle byla strašná blbost a dvouhodinová ztráta času. A co v tom dělá Jackman?! :-(

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Tedy, tak za mě - mnoho povyku pro nic. Je to taková romantická pohádka pro dospělé o tom, jak nezkušená dívka k milenci s výstředními choutkami přišla. Příběh je dost natahovaný a Dornan mi přišel prkenný. Zajímalo by mě, jak by tenhle typ příběhu fungoval, kdyby on byl oplešatělý strejc s pupkem a ona byla obyčejná holka s nadváhou :-). Soundtrack by zaujal, kdyby 2 písně z něj nehráli každý den na každém rádiu tak 100x. Možná si místo zfilmovaného pokračování raději přečtu knižní předlohu.

plakát

Sedmý syn (2014) 

Fantasy mám ráda, tak jsem se těšila. Bohužel hezkou výpravu, efekty a obsazení Bridgese a Moore sráží jednoduchý příběh, dialogy a odfláknutý konec. Jako celek takové nemastné neslané. Opravdu velká škoda.

plakát

Boj sněžného pluhu s mafií (2014) 

Seveřani opět nezklamali! Kdo má (jako já) rád jejich zvláštní filmy, bude se výtečně bavit. Drsňácký Stellan, pomsta, mafie, svérázné postavy, originální oznámení úmrtí, černý humor, výborné dialogy a taky spousta sněhu a krásné záběry krajiny a pracujícího pluhu :-). Doporučuji.

plakát

DobroDRUH (2015) (pořad) 

Dám tomu ještě šanci, ale první díl mě tedy nenadchnul. Nečekala jsem chlápka s vzezřením Indiana Jonese, ale ani nesympatického týpka s kozí bradkou chodícího v "converskách", který nám asi 10 x nezapomněl sdělit, že je v Etiopii strašné horko... Místo zajímavostí o zemi půl dílu sledujeme potíže s autem a to dojímání u sopky bylo trapně hrané. Hlas Barbory Polákové je nezajímavý. No, uvidíme příště. Tak druhý díl mám za sebou. Seriál se měl jmenovat spíše Fňukal na cestách. Minule mu bylo horko, teď mu vadilo 2dny sedět v lodi. A ještě si chudáček narazil žebra, když uklouzl v těch jeho keckách. Následovaly bláboly o zlomených žebrech a propíchnuté plíci, a v nemocnici zjistili, že mu vlastně nic není. O tom, že rozdával cigarety domorodcům, ani nemluvím. Opravdu by mě zajímalo, kdo mu to zafinancoval.

plakát

Světlušky v zahradě (2008) 

Film o vzpomínkách z dětství, lásce a odpuštění. Já tahle rodinná dramata prostě můžu.