Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (124)

plakát

V hlavě (2015) 

Možná moc dětské, ale rozhodně emotivní - a koneckonců, tenhle film je především pro děti. Po dlouhé úvaze přeci jen 4*, protože jsem byl naměkko jako stará bába při návštěvě Ládi Hrušky, ale do poctivých čtyř hvězdiček tomu chybí propracovanější děj.

plakát

Jurský svět (2015) 

S odřenýma ušima 4*. Efekty překrásné, atmosféra boží a chvilku se člověk i bál, ale za dvacet pět minut plných Disneyho uprostřed filmu jsem strhl dvě hvězdičky. A pak jednu přidal za výbornou závěrečnou pointu. Za zkouknutí tohle rozhodně stojí.

plakát

Scary Movie 4 (2006) 

Jedna za Charlieho sebevraždu, jedna za Leslieho. šlus.

plakát

Tupíři (2010) 

Dobrá sračka, ale občas jsem se slušně zasmál!

plakát

Barbar Conan (2011) 

Nechápu, proč všichni komentující tak vřískají - Conan je prostě poctivé fantasy bečko, které nenudí ani na minutu, díky čemuž se mu dají odpustit technické nedodělky, i když jich vážně pár je. Jason Momoa se neskutečně vytáhl, že má na role barbarských zabijáků už ukázal v GOT, ale tady jde ještě dál. Jen houšť!

plakát

Zombieland (2009) 

tvrďácký woody harrelson, připosránek Eisenberg a šukerézní Emma Stone střílejí nemrtváky jako na běžícím pásu a do toho předvádí spoustu dalších kravin. skvělá akční komedie!

plakát

Peklo (2003) 

Slušný Van Dammův film, kterému k vyššímu hodnocení chybí jen méně pitomé patetičnosti (jako duch jeho staré) a méně americké vnímání ruské věznice. Jinak ale obstojná podívaná!

plakát

Příběh gangstera: Nástup k moci (2007) 

První půlka filmu brutální, druhá s mírně klesající tendencí. I tak velmi dobrá "drsňácká" podívaná, kterou si užije každý milovník filmového násilí.

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

Salbší čtyřka. Příběh uplně o ničem, moc se toho tam neděje, ale díky kratší stopáži film utáhnou hlášky a vy(h)kulený Clooney. Zasmál jsem se dost a větší ambice než pobavení pro deštivé odpoledne jsem od filmu ani nečekal, takže jsem spokojený.

plakát

Avatar (2009) 

Pocahontas s neskutečnými efekty, nic víc se říct nedá