Fr

okres Liberec
věčný optimista

homepage

111 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 15 30 44 58
    • 13.2.2012  22:46
    Král z ostrova Bastøy (2010)

,,NAŠÍM I VAŠÍM CÍLEM JE NALÉZT ČESTNÉHO, POKORNÉHO, UŽITEČNÉHO A KŘESŤANSKÉHO HOCHA UVNITŘ VÁS. A MY HO ZFORMUJEME A ZUŠLECHTÍME. POKUD HO NENAJDEME... ZŮSTANETE TADY“..... /// Norskej pasťák v roce 1915 – tož takhle by to mělo vypadat i dneska! Ostrov, ze kterýho se dostane jen ten, kdo si to zaslouží! Máme tu slabší i silnější jedince, ty, kteří výchovný ,,procedury“ snášej líp či hůř, syrový prostředí a děti, který dokážou bejt zlý. Přes tyhle zajímavosti, má film více méně informační charakter. Furt čekám na nějaký větší emoční vypětí.... Snad vás to v tý druhý hodině uspokojí – jako že se kluci něco naučili. Bohužel, (jak už to tak bejvá) to využijou špatným způsobem. Informační a historická hodnota nade vše! Zajímavej příběh o ,,špatným ostrově“, kterýmu se nedá po technický ani herecký stránce co vytknout, ale očekávat Pána much nebo třeba Zlo mezi námi bych nedoporučoval. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju filmy podle skutečnejch událostí. 2.) Souhlasím s tím, že v pasťáku má bejt disciplína bez soucitu! 3.) Thx za titule ,,Ergulis“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *

• 13.2.2012  21:31
    Nenasytný parazit (2009)

,,VĚŘÍME, ŽE VZHLEDEM K VÝVOJI VE VÝZKUMU PARAZITŮ, BUDEME SCHOPNI, DÁT LIDSTVU NÁSTROJ, KTERÝ ODSTRANÍ OMEZENÍ DIKTOVANÉ NAŠÍ DNA“..... /// Takovej normální ostrůvek plnej zajímavejch parazitů. S lidma se neserou, ale to domorodce moc nepřekvapuje. Zato já jsem svědkem zrození novýho superhrdiny plnýho parazitů.... pak je tu ještě čurák v pršiplášti, ale ten film mě vlastně ničím neuráží. To, že se zase tak moc neděje prostě patří do týhle cenový relace. A můžete bejt rádi, že jsme zase (jako lidstvo) měli kliku. Nebo ne? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Věřím, že když je ostrov obklopenej mořskou vodou, tak je pevnina v bezpečí. 2.) Říkaj o mě, že su parazit. Jak se mám chovat? 3.) Thx za titule ,,ametysa“ a ,,schnecek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *

• 13.2.2012  14:05
    Take Shelter (2011)

,,VAŠÍ MATCE BYLA VE 30ti LETECH DIAGNOSTIKOVÁNA PARANOIDNÍ SCHIZOFRENIE. VÁM JE TEĎ 35. CHCETE SI O TOM PROMLUVIT?“..... /// Curtisovi trochu hrabe. Z hladu? To ne (nežijou si špatně a z nemocí dcerky se taky vyrovnávaj)... spíš z deště. Ze spaní řve, budí se spocenej a tak další kroky logicky vedou ke snaze vybudovat protibouřkovej úkryt. Jsou to jen sny nebo vize? Prase aby se v tom vyznalo a tak mu hrabe čím dál víc a pěkně mě sere, (tedy emoce tu jsou.) protože su rodinnej typ a tady to spěje k pěknýmu průseru! Na velkým prostoru je mi umožněno nahlídnout za oponu ,,stavu“, když se sny mění v pocity a začíná strach z toho, že se něco blíží. Dramaticky dojemná síla rodiny (hlavně obětavost manželky) je zároveň mentální sílou filmu a já si hodně přeju, aby všechno dospělo k očekávanýmu ,,neočekávanýmu“ rozuzlení. Medicínsky zajímavej M. Schannon a stavy, kterým unikám pomocí alkoholu (taky si občas smáznete ,,disketu“?). Každopádně o tom, co je či není pravda, budete muset rozhodnout sami. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Myslím si, že je lepší místo dovolený u moře investovat do přepravního kontajneru . 2.) Rozhoduju se pro Kochleární imlantát. 3.) Thx za titule ,,Brousitch“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ *

• 11.2.2012  07:21
    Rumový deník (2011)

,,PATŘÍ SVĚT JENOM TOBĚ? A KDYŽ TO ŘEKL, ZARAZIL SE. NE PROTOŽE TO ŘEKL, ALE PROTOŽE KONEČNĚ POCHOPIL SOUVISLOST MEZI DĚTMI VYBÍRAJÍCÍMI ODPADKY KVŮLI JÍDLU A LESKLÝMI MOSAZNÝMI TALÍŘI NA VCHODOVÝCH DVEŘÍCH BANK“..... /// Zamotanej příběh, kde jeden neví jestli jde o chlast, politiku nebo lásku. TOHLE JE PORTORIKO! A Američani ho mění v obraz svůj. Moře se dá vidět, jen když bydlíš v hotelu a domorodci jsou tu odpadky. Ale ani v tom není hlavní poslání novináře Paula Kempa. V Americe zuří volební boj (Einsenhower – Kennedy), komouši jsou homouši, ale v Portoriku jde o prachy. Jsou tady pozemky….KOHO TO kurva ZAJÍMÁ!!! Alkáčská idilka, kde jedinou emocí je chuť na Amber Heard má jistě i jiný přednosti, ale mě z toho vychází nuda (na třetí) o tom, jak dospět ke svýmu vlastnímu ,,já“. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennej román od Hunter S. Thompsona číst nebudu. 2.) Vzrušujou mě chlapci s tělem z reklamy na TotalGym. 3.) Thx za titule ,,skeletorek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ *

• 10.2.2012  17:54
    Last Lions, The (2011)

JEJÍ ÚSPĚCH JE OSLAVOVÁN... KÝMKOLIV DALŠÍM, KDO HO MŮŽE VYUŽÍT. AFRIKA JE OHLEDNĚ VÍTĚZSTVÍ STEJNĚ TAK CHLADNÁ, JAKO OHLEDNĚ PORÁŽKY. JE TO JEN O TOM AKCEPTOVAT OSUD A POSTAVIT SE ČELEM K DALŠÍMU DNI..... /// Tam hluboko v Botswaně (to je stát pitomče!) žili - byli máma a táta lev. Měli dvě děti. Jednoho krásnýho dne (myslím, že to bylo úterý) se k nim na území přesunula tlupa migrujících vetřelců. Táta musel ukázat co je v něm (musela to dokázat i mamča), ale bohužel to nedopadlo pro rodinku dobře a přivandrovalci získali novej domov. Ze lvice je teď matka samoživitelka a nasytit dva hladový krky, není ani pro krále zvířat žádná prdel. Tam v divočině totiž sám nejsi nic! Krutost přírody podaná Hollywoodským způsobem. Zapomeňte na rodinnej dokumentární pořad o zvířátkách, jinak vám děti prořvou tu část filmu, před kterou si nebudou zakrejvat oči. Prostě realita plná zvířecích instinktů, který vedou k přirozenýmu cíli – přežít. Pochopil jsem, že mám poslat mladýho pryč (..k počítači, koupil jsem mu novou brutální hru...), protože takovýhle filmy se můžou neblaze podepsat na jeho zdravým vývoji a přistoupil k tomu jako k hororovýmu thrilleru, kterej se může (možná už brzy) odehrát i někde blízko mě (bydlím kus od lesa...). Zvířecí žal, opouštění mláděte – chápu ty ,,odpadky a jednohvězdy“, taky mě nebylo dobře po těle. Ale kam se serou ty různý hvězdama našlapaný thrilery!!!! A možná jsem se na konci taky trochu zamyslel, kolik ještě potkám divokejch lvů (jsem psal, že bydlím u lesa...) a jestli zůstane nějaká divočina (v Africe...) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, kolik snese taková lvice utrpení. 2.) Chci se přistěhovat do lví rodiny a nevím, jak se mám chovat. 3.) Thx za titule ,,Lukáš Kakos“ a ,,jvps“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ **

• 10.2.2012  13:51
    Anonym (2011)

,,SHAKESPEARE JE HÁDANKA. DUCH.“..... /// ...a jak se to tak (asi) semlelo, že se stal nejuznávanějším dramatikem v Londýně v časech, kdy hry byly dílo ďáblovo, zrozeno z žumpy moru, bordelů, zlodějiny, smilstva a kacířství? Moudrost slova, dramatický intriky o trůn jako v řecký tragédii, jeviště plný her a (hlavně na začátku) hodně postav, ke kterým by se mi šikl manuál. Konspirační teorie z doby, která zůstane v paměti hlavně díky JEHO hrám solidně ubíhá. ,,Malej“ historickej film, plnej kostýmů, u kterýho se (po zjištění kdo je kdo) divím jen tomu, že ho tak kultivovaně a poklidně natočil Roland. Už kvůli tomu bych klidně doporučil celýmu hnutí Anonymous si na Šejkspíra zajít! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem blázen do Shakespearových her, do Anglický historie a pocházím z rodu Tudorovců (v tom příbadě bacha na –možný- nemilý zjištění). 2.) Zjistím, jestli někdo před Pistolema prohlásil: ,,God Save The Queen!“. 3.) Thx za titule ,,ilicka“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *

• 9.2.2012  13:15
    Hunter, The (2011)

,,HLEDÁŠ NĚCO, CO JE VĚTŠINOU POVAŽOVÁNO ZA VYHYNULÉ. TASMÁNSKÝ TYGR - NEJVZÁCNĚJŠÍ A NEJNEPOLAPITELNĚJŠÍ TVOR NA ZEMI A TY MUSÍŠ ZÍSKAT BIOLOGICKÉ VZORKY: KREV, KŮŽI, CHLUPY, ORGÁNY“..... /// Přírodopisný nadšenci budou mít rozpolcený pocity. Záběry a atmosféra tasmánský přírody kurvený amorálním posláním lovce, který nezabíjí kvůli potravě, ale pro prachy. Ovšem přírodní rezervace a její krásy a nástrahy tvoří (bohužel) jen část příběhu. Ještě tu jsou ekologičtí aktivisti, nasraní domorodci, fakt, že po lesích může běhat ,,hafo“ stejnejch lovců a ,,fenka se dvěma svištěma“, kvůli který může zase nastat jinej problém. Prostě je toho moc, co nám chtějí tvůrci říct. Celkem mě to baví (pro jednou) i když nejlepší je, když je lovec v lese. Přes všechnu tu roztříštěnost je to ale film ,,o něčem“ a na mě to, co chtěl říct, celkem zapůsobilo. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu od autorky a režisérky ,,Šípkový Růženky“ Julie Leigh číst nebudu. 2.) Miluju přírodu, kde člověk zmizí lehce jako ....třeba hovno. 3.) Myslím si, že Tasmánskýho čerta najdu v pekle. 4.) Thx za titule ,,karis“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *

• 8.2.2012  21:04
    Very Harold & Kumar 3D Christmas, A (2011)

,,VÍŠ, CO SE MI DNESKA STALO? NECHTĚNĚ JSEM DOSTAL DĚCKO NA KOKAIN, MÁLEM UHOŘEL ZAŽIVA (díky ukrajinskejm gangsterům), BYL JSEM ZDROGOVANEJ KRETENSKEJMA PUBERŤÁKAMA A PAK TANCOVAL NA VÁNOČNÍ ŠOU, MÁLEM SI URVAL PÉRO A NAKONEC STŘELIL DO KSICHTU SANTU CLAUSE (fakt existuje!!). PROČ? PROTOŽE JSEM CHTĚL, ABYS MĚL KURVA DOKONALÝ VÁNOCE!“..... /// Víte co mě nikdo neřekl? Že se tady hází exkrementama (no dobrá, tak hovnama), vtipný maj bejt kecy o hulení péra (neboj, blejt se bude taky...), je tady nějakej ,,řiťomrd“ a ,,prdička vagínová“, teda věci, vedle kterejch je zhulený malý děcko vlastně vtipný. Můj 12ti letej syn se baví (hlavně to neříkejte manželce – tý mojí...), protože slova ,,píchání“ a ,,kundy“ v Pokémonech (či co to dneska dávaj) moc nepoužívaj. Dospělí se chovaj jako děti a děti... (jsou zhulený – ale to už jsem psal...). Šílenej vánoční příběh, kterej mohl (FAKT!!!) bejt dokonale absurdně černohumornej, kdyby to nekurvili trapáckejma vtípkama(?). Já prostě TYHLE věci nemusím. Opravdu nevím, jestli se smát přilepenýmu péru (ke sloupu, jako v tom Vánočním příběhu...), zjištění, že palačinky jsou pro homouše (pozor...kontrolní otázka: mám rád palačinky?...) a čekat, jestli přijde teplej Barney. Jo a vo čem to vlastně bylo? No a není to jedno?.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám chuť (po Vánocích) na vánočního špeka. 2.) Pobaví mě, že je Ježíš kazišuk. 3.) Honím do pudrem navoněný ponožky (jen pro zajímavost – to už jste 3!). 4.) Thx za titule ,,cl3rick“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne

• 8.2.2012  13:56
    Přední linie (2011)

,,VÍTE PROČ PROHRÁVÁTE? PROTOŽE NEVÍTE, PROČ BOJUJETE!“ ... ,,A PROČ TEDA BOJUJETE?“..... /// Jak už říkal obrlajtnant Makovec:,,Disciplína, vy kluci pitomí, musí bejt.....“ a tak je Kang převelenej na Východní frontu (na Ural? Korea vole!). No von je to vlastně jen kopec u 38. rovnoběžky, ale kurevsky důležitej (ropa? Korea vole!). Pokus o vystižení atmosféry těch skutečnejch dnů, korejská komplikovanost povah a běhání po kopci za rykotu zbraní a bouchání granátů. Příměří v nedohlednu, kolem řádí ,,2 sekundy“ (mimozemšťan? Nebuď zvědavej!), někoho trápí záhada kolem ,,Pohangu“ a tím vším - včetně solidních válečnejch scén se tvůrci snaží apelovat na nesmyslnost války, svědomí i přátelství. Prostě Korea. V každým filmu musí bejt všechno! Samozřejmě, že dávám 4*, byť mě víc jak ¾ filmu citově ani emočně nevyčerpávaly (což je ale můj problém). Taky nečekejte žádnej masakr či jatka. Jen dobrej válečnej film o Korejcích a tý jejich válce (,,SBOHEM, BOJOVALI JSTE DOBŘE“). Já se pak v závěrečný bitvě dočkal (lehce) i těch emocí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem za každou válku proti komoušům. 2.) Zjistím, co se stalo v Pohangu 17.8. 1950 (a taky tě zajímalo, kdo byl 2 sekundy!!!). 3.) Thx za titule ,,Klimun“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ *

• 8.2.2012  13:01
    Seeking Justice (2011)

,,HLADOVÝ KRÁLÍK SKÁČE“..... /// Bohužel Willova žena nepochopila, že v noci jsou americký ulice stejně nebezpečný jako ty ve Varnsdorfu. ,,Neboj, policajti ho najdou“..... ale možná by bylo lepší se obrátit na organizaci, která srovnává účty trochu jinak... Dobrej nápad (s tím příběhem...) Bohužel zůstalo jen u nápadu, protože následný paranoidní hrátky se začnou postupně vymykat ze všech (ano i z tvejch rejžo!) rukou. Podivný určování priorit, co je či není důležitý k zobrazení, nepravděpodobnej vývoj postav a kretén Will, kterej sere už jen svým chováním (jakože vzbuzuje NEGATIVNÍ EMOCE!). Hledáte-li důkaz, že sebelepší myšlenka ,,dojede“ na lidskou dementnost máte dvojnásobnou šanci. Jak v příběhu, tak ve filmařině. Scénář od autora (zřejmě) dětskejch leporel, kterej vylepšil rejža nedokonalou (jedinou větší) akční scénou. A tak mě na konci napadá jediný slovo: ,,čuráci“! (Pardon.) A k jejich organizaci se fakt přidat nechcu. Na to su málo dementní (a nežiju v New Orleans). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem (jen) občan hledající spravedlnost, kterej má rád svoji vlast a nelíbí se mu její úpadek. 2.) Miluju IDIOTY!. 3.) Thx za titule ,,Ferry“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *

• 7.2.2012  23:51
    Rampart (2011)

,,PRAVIDLA...SE MĚNÍ. ZÁKONY SE MĚNÍ... LIDÉ SE MĚNÍ. PŘISPŮSOBUJÍ SE A ADAPTUJÍ. ALE TY NE“..... /// ,,Všechno, co ses v akademii naučila jsou kraviny!“ W.Harrelson jako mentor, tvrďas, dinosaurus, rasista, kurevník, šovinista, misantrop....BALADA O POLICAJTOVI? Nééé, jen složitý vyprávění o chlápkovi, kterej se stal problémem policejní jednotky ,,Rampart“. Jméno Dave – synonymum pro ,,městskou spravedlnost“ a přesto (nebo právě proto) je jeho život plnej problémů (NIKDY JSEM NEUBLÍŽIL DOBRÝMU ČLOVĚKU, kromě svý rodiny....). Teď zabředá do sraček, který sám vytvořil a je to kapku nuda. Vona tady totiž ostatní jména (Weaver, Buscemi, Cube) neznamenaj vůbec nic. Jde jen o exhibici W.Harrelsona v příběhu ,,rozbitýho“ poldy, který má pomalý tempo a neoslní žádnou brilantní událostí a za kterej by 2* (vůči Woodymu) byly nespravedlivý.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem členem sdružení ,,Woody a jeho Oscar“. 2.) Miluju příběhy plný děje o ničem. 3.) Thx za titule ,,MaideN-SK“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *

• 7.2.2012  23:03
    Zwart water (2010)

,,TVŮJ NOS JE MŮJ NOS. TVŮJ HLAS JE MŮJ HLAS. TVOJE UŠI JSOU MOJE UŠI....BYLA JSEM TO OPRAVDU JÁ? NEBO TO BYLA ONA?“..... /// Díky dědictví se rodinka ,,přesype“ z Holandska do Belgie. Máma má práci (dizajn či co...?), táta má práci (nějakej humus...) a 9ti letá Lisa má... ducháčky! Tohle nešťastný malý děvčátko má vlastně kliku. Jinak by se unudilo k smrti... TAK CO, BAVÍŠ SE?... No já celkem jo. Husina mi běhá po zádech (po čem taky jiným...) dokonce jsem se i 2x (slovy: ,,dvakrát“) lekl. Opravdu to byla dlouhou dobu sympatická duchařina, která mě bavila, přestože to není extra ,,novum“ příběh (tož v noci nejsu nikdy hrdina...). A rodinka sama musí zjistit, že přestěhovat se byla obrovská chyba, což dokazuje závěrečná (osvětlující) 20ti minutovka, která ubírá na tempu, strachu i příběhu. Škoda, myslím, že dlouho se nikdo nedostane na podobnou úroveň! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám názornou ukázku, jak vysvětlit dětem, že nesmí chodit do sklepa. 2.) Koupil jsem dcerce králíčka a ona se místo žrádla shání po špagátu. 3.) Thx za titule ,,RICCI“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ **

• 6.2.2012  17:08
    Angels Crest (2011)

VINEN..... /// Ztratit malý děcko v lese plným sněhu je magořina. A vlastně tím tenhle film nekončí, ale začíná. VELKÝM PRŮSEREM. Takovým tom, se kterým pak musíte žít na furt a kterýho se jen tak nezbavíte. Psychologický drama o vině a trestu, který nemohlo jinak skončit a jeho síla je v jednoduchosti a uvěřitelnosti. A je jedno, jak dlouho jste ,,rodič“ a kolik dětí máte. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knížku od Leslie Schwartz číst nebudu. 2.) Film plnej lidskýho neštěstí? No jasně! 3.) Thx za titule ,,mikeila“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ **

• 6.2.2012  16:46
    Tři mušketýři (2011)

VŠICHNI ZA JEDNOHO..... /// Tak ten obojživelnej týpek je Athos. Temnej přízrak zahalenej v plášti se zmáklým kung-fu zase Aramis. Porthos je silnej (a snaží se bejt vtipnej). No a pospolu s ,,milady“ (to je ta prokletá ženská) zrovna makaj na Da Vinciho trezoru (hovno výroba, spíš destrukce...) ....a právě tehdy Athos poznal, že ženský jsou svině! A kde je ten, co umí tu fintu (tu s mečem, která se dědí...)? Anderson natočil SVOJI verzi toho, co známe (tedy klasiky) a obohatil to o svoje vychytávky. Něco je úsměvný, něco pěkný a něco trapný. Ortodoxní milovníci klasiky zlostí ucáknou do trenek, ale já s tím (stejně jako –například- s kritizovaným Honem na čarodějnice) nemám vážnější problém. Plastická báchorka (vážně – jaký je 3D?), která baví i castingem (škoda, že D'Artagnana nemohl hrát Donnie Yen), akcí a u který si párkrát řeknu: ,,no to je pičovina“ (škoda, že D. Yen nemohl hrát ani ,,milady“). No a co, zábavná kravina a neměl bych vážnější problém jít do ,,dvojky“ (jako do druhýho dílu, ale dík za nabídku...) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Můj život se dá popsat ve třech slovech: ,,bojuj, miluj a žij“. 2.) Furt nechápu, jak to, že tři mušketýři jsou vlastně čtyři. (A to s tou revolucí, která byla v listopadu, ale vlastně v říjnu už chápeš?) 3.) Thx za titule ,,xtomas252“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne

• 4.2.2012  20:50
    Užívej si, co to jde (2009)

,,JSEM HLUBOKÝ A CITLIVÝ ČLOVĚK A NEZMĚRNÝM ZPŮSOBEM CHÁPU STAV LIDSKÉ EXISTENCE. DALO SE ČEKAT, ŽE TAKOVÝ INTELEKTUÁLNÍ ROZDÍL TĚ NAKONEC UNAVÍ. S VELKÝM ČLOVĚKEM TO NENÍ SNADNÉ. ANI PRO TOHO, KDO MÁ PRŮMĚRNOU INTELIGENCI“..... /// Ano, plno brutálních dialogů ucumlanýho mikroba s myslitelem úrovně Nobelovy ceny. Allenovsky zábavnejch a stejně tak mnohdy mimo realitu a který stejně tak, jako tak, skončej u sexu. Hlavně si nemyslete, že LÁSKA JE ODPOVĚĎ NA VŠECHNO. Spíš věřte faktoru náhody, kterej ovšem náš mozek nedokáže pojmout. Film plnej štěstí, kde každej nakonec dosáhne to, po čem toužil. A Boris? Ten jen dokazuje, že ,,univerzum“ je pouhou nesmyslnou náhodou. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem decibel, kterej neví nic o teorii strun (nebo imbecil?). 2.) Mívám touhu diskutovat o Heisenbergově principu neurčitosti (jen nemám s kým). 3.) Nevím, jestli je dobré si vzít dívku s fenomenální nevědomostí. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne

• 4.2.2012  19:35
    Adamova jablka (2005)

,,VŠICHNI DĚLÁME CHYBY, ALE NESMÍME SE TÍM NECHAT ZNIČIT“..... /// Tak tohle je ten pověstnej ABSURDNÍ humor!! Seversky chladně citlivej snímek o složitosti víry a neuvěřitelný cestě k jednomu jablečnýmu koláči. ZLÝ LIDÉ NEEXISTUJÍ! Ty vole, absurdní hovadina o nenormálním polepšování zločinců a jednom těžce zkoušeným pastorovi, kterej z hrůzou zjistí, že Bůh není na jeho straně. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, komu se (z medicínskýho hlediska samozřejmě) říká ,,poloviční Kennedy. 2.) Zjistím, že Kefalín fakt nemohl odpovědět na to, co si představuje pod pojmem ABSURDNÍ. 3.) Mám vyjímečnej smysl pro humor. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne

• 3.2.2012  22:48
    Dirty Girl (2010)

DALO BY SE MYSLÍM ŘÍCT, ŽE NAŠE MALÁ HOLČIČKA TOHO PROŽILA SPOUSTU VE SVÉM KRÁTKÉM ŽIVOTĚ. NAUČILA SE, ŽE NĚKDY MUSÍTE PŘÍJMAT TO, CO VÁM ŽIVOT NADĚLÍ. ALE POUZE PO OPRAVDU DOBRÉM BOJI, ABYSTE POZNALI, Z ČEHO JSTE STVOŘENI..... /// Máme tady Daniellu, chytrou holku dělající špatný rozhodnutí (a chudinku, která nepoznala otce) a Clarka, borce (nechytejte mě v tomhle případě za slovo...), kterej byl - než ukradl fotrovi auto a vystartoval s třídní děvkou (jo, s Danielle...) na největší vejlet svýho života – slaboduchej ukňouranej hadr. Pak jsou tady nahovno matky a potřební i nepotřební fotrové... Rodinnej film? Ho hó! Ani omylem! Absurdní tlustý gay provádí striptýz v mokrým tričku a získává sebevědomí pro roli kompletního kuřbuřta. K tomu nevtipná touha (skorodospělejch) dětí mít tátu. Vtipný? No nevím, protože postupně i rozverná Juno Temple ztrácí šmrnc. Týnejdři řešej problémy a (překvapivě) zjišťujou, že ,,JÁ JSEM TAK BLBÁ“ (tož furt lepší než umřít...). Asi víc pro holky než pro gaye. Včetně toho textu písně Don't cry out loud, kterej by mohl citlivější (gaye) dojmout. Jako v těch muzikálech se Zacem Efronem. P.S.: Jestli jsi čekal(la) něco ve stylu Bad Teacher, tak seš stejnej dement jako já a zdrhéééj!!!! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stojím před osudovým rozhodnutím.... prostě jsu spíš na ty chlupatý kozy. 2.) Držím hladovku (protestní) za víc ,,Muzikálů ze střední“. 3.) Thx za titule ,,Fido“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne

• 3.2.2012  21:41
    Gränsen (2011)

BĚHEM 2. SVĚTOVÉ VÁLKY ZMIZELO 300 ŠVÉDSKÝCH VOJÁKŮ BEZE STOPY. TOTO JE PŘÍBĚH ŠESTI Z NICH..... /// ...no spíš tak dvou (dobrá tak třech, ale víc ani hovno!). O tom, jak Švédové zachraňovali svýho vojína Ryana, aneb válečnej recept na to, jak umřít šťastnej (jasně že za války...). Pár vojáků má hlídat zátaras a vlastně si mohli žít naprosto v pohodě, kdyby furt nechtěli něco vymejšlet na Němčoury. Za ,,odměnu“ pak musej koukat na svý mrtvý kamarády a velitel (konečně a poprvý) někoho sejme. Je z toho pěkně v prdeli ,,VÍM CO PROŽÍVÁŠ“.... (ty vole, dyť to byl fricek!!!)... za odměnu (nebo za trest?) ti řeknu historku starýho zbrojnoše.... Partyzánština v tunách bílejch sraček (a v mínus 40ti na slunci), partyzánština s bajonety, partyzánština za záchranu bratra. Podivnej boj, kterej moc emocí nevzbuzuje, ale naštěstí tu je aspoň kus napětí. Tak mi to připadá, jako by Švédi chtěli taky něco natočit a nakonec neměli vlastně co. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stojím před osudovým rozhodnutím.... Potřebuje mě těhotná snoubenka a zároveň unesenej brácha. 2.) Jag är en patriot. 3.) Thx za titule ,,liber“ , ,,pepu“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ **

• 2.2.2012  16:18
    Můj přítel delfín (2011)

,,TEĎ MÁ ASPOŇ ŠANCI“..... /// Je krásný bejt delfín v šírým oceánu... plavat si a dovádět...jen se nesmí objevit rybářská loď (teda lidi). Aby bylo jasno – je to film pro děti. A tím, že na něj mrknou s dospělákem, může vzniknout jakýsi nadšení pro záchranu něčeho živýho a skutečnýho. Prostě apelovat na lásku k přírodě, laciným – ovšem celkem účinným způsobem. Něco ve stylu Zachraňte Willyho? (nevím neviděl jsem!!!) Rozhodně ale ne jako The Cove (to vím...to jsem viděl...) Plusem je, že to není jen o hendikepovaným delfínovi, ale má to návaznost na podobně postižený lidi. A když budu chtít napsat něco vážně... tak říkám, že i oni by měli být pro děti něčím ,,normálním“ a zasluhujícím pozornost. A oni sami by měli pochopit, že se nemá nic vzdávat – bez boje! Ale dost moralizování! DEN ZÁCHRANY WINTER citlivějším nažene vodu do bulv a patetickej závěr vrátí film zpátky do jen a pouze dětský polohy. Řemeslně zvládnutý, lacině podbízivý a (zřejmě) proto funkční. Ale proč né!? Každý správný dítě, ať si hvězdu přihodí... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Říkají o mě, že jsem společenskej jako delfín. 2.) Miluju filmy s dramatickými záběry ocasu! 3.) V žilách mi koluje slaná voda (Pivo? Neříkali, vykašli se na to jdi chlastat!). 4.) Jsem pravidelným návštěvníkem stránky seewinter.com (X...no to ať tě ani nenapadne!!!) /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ *

• 1.2.2012  18:01
    Mimo zákon (2010)

,,PAMATUJTE, ŽE TAHLE PŮDA JE VAŠE. TADY JSTE SE NARODILI A VYROSTLI. DNES NÁS Z NÍ VYHÁNĚJÍ. BŮH JE POTRESTÁ“..... /// To si takhle v pětačtyřicátým Alžířani v Alžíru mysleli, že přišel čas na nezávislost (SVOBODU ALŽÍRSKU!)....bylo jim vysvětlený, že né... A tak jak už to bejvá, přišel čas na přesun do centra dění – do Francie a pořádně se připravit na odboj a na revoluci... 3 bratři, jejichž životy ,,revoluce“ spojuje, ale i rozděluje. Rozmach FLN nevíš??? a těžká cesta k nezávislosti. Politickej film, jehož cíle jsou mi tak nějak ukradený (neměli jsme společnýho nepřítele...- aspoň myslím....) a spíš mě zajímá, jak na ,,terorismus“ zareaguje francouzská vláda. Sled historických událostí a REVOLUCE JAKO BULDOZER (vzpomeňte na Mašíny...) ve filmu, kterej se drží vyjetejch kolejí podobnejch odbojářskejch snímků. Jen nepřítel je jinej a emočně nemám moc komu držet palce (ale chápu všechny...). REVOLUCE TĚ POTŘEBUJE! (věta, kterou bych slyšet nechtěl!), vono totiž zorganizovat úspěšnou revoluci není prdel (že Vladimíre Iljiči?) Revoluce či terorismus? Zkuste si zařvat: ,,SVOBODU ALŽÍRSKU!“ Jakej máte pocit? ...no tak vidíte... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem policejní prezident a přemejšlím, jak ,,demokraticky“ potlačit demonstraci. 2.) Zjistím, že bejt revolucionář a nemít ruce od krve je hloupost. 3.) Thx za titule ,,datel071“ a ,,NewScream“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *

• 31.1.2012  13:22
    Jonesovi (2009)

,,MY TOMUHLE MĚSTU JEŠTĚ UKÁŽEME!“..... /// To se takhle do města přiřítila dokonalá rodinka. Vyřechtaná máma, vysmátej táta, rozverná dcerka a miloučkej synátor. Jejich náplní života je pracovat jako tým. Není divu, že se po pár dnech stávají kultovní atrakcí. Všichni totiž dělají dobře svoji práci.... Solidní atmosféra boháčů (kdo by nechtěl bejt bohatej...), tajemství (koho nezajímaj cizí tajemství...) a parádního džobu (kdo by nechtěl pracovat, že?...). Lehce úsměvnej příběh, u kterýho oceňuju hlavně zajímavej nápad, včetně problémů, který může taková rodinka mít či způsobit svýmu okolí. Škoda, že ke konci Jonesovým dochází trochu dech. Ani ne tak morálním vykřičníkem, jako lacině vykonstruovaným závěrem. No a co! Taková normální, sympatická (jak to kurva Demi děláš?) oddychovka. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ten náš soused je nějakej divnej: vyřechtanej, samý překvápko a neustálej zdroj dárků. 2.) Chtěl bych vidět nejdokonalejší hajzl na světě. 3.) Manželce bude padesát. Chci ji dát dárek – vzhled D.Moore! (nebo že by bylo 50 mě?...) /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne

• 31.1.2012  12:58
    Nebezpečná metoda (2011)

,,MUSÍME JÍT DO NEPROZKOUMANÝCH OBLASTÍ. MUSÍME JÍT ZPÁTKY KE ZDROJŮM VŠEHO, V CO VĚŘÍME. CHCI PACIENTOVI POMOCI NAJÍT CESTU K ZNOVUNALEZENÍ SEBE, NA JEJÍMŽ KONCI BUDE ČEKAT OSOBA, KTEROU VŽDYCKY CHTĚL“..... /// Léčba novejma metodama, psychoanalýza, neskutečný množství dialogů s důrazem na myšlenky, show dokonale Cronenbergsky šílený K.Knightley, rozhovory Freud – Jung (ve kterých třeba ,,kmen“ může znamenat penis a potlačené sexuální touhy) nevedou k zábavě, ale k poznání. Teda – pokuď chcete. Když se vám začne zdát nudnej Mortensen, nastoupí Cassel... (PROČ BY JSME MĚLI VYNAKLÁDAT ÚSILÍ NA POTLAČENÍ ZÁKLADNÍHO INSTINKTU?) No co vám budu povídat: ,,nuda je to!“ Byť akademická,.... prostě nuda je nudná vždycky stejně. A nezachrání to ani ,,Keiřiny“ kozy (že žádný nemá?...), ani všechny známý symptomy nymfománie. Dokonalej film. Historická výprava, vyvracení Freudových myšlenek, dialogy, herci, sexuální pudy jako cesta k psychickýmu zdraví a nakonec vyhrocenost vztahu Jung – Freud (co k tomu dodat, že?). Dokonalej film o vztahu Junga, Freuda a Sabiny Spielrein. Ale ne pro mě!!! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na divadelní hru ,,The Talking Cure“ od Christophera Hamptona se nechystám a knihu od Johna Kerra ,,A Most Dangerous Method“ číst taky nebudu. 2.) Řeknu hodně málo: ,,KATALYTICKÝ FENOMÉN ZTĚLESNĚNÍ“. 3.) Thx za titule ,,Tkačos“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ *

• 30.1.2012  22:30
    Bang Bang Club (2010)

,,NAŠÍ PRACÍ JE SLEDOVAT, JAK LIDI UMÍRAJÍ“..... /// Afrika, boj mezi Inkhaty a ANC, ale přesto všechno násilí chlápků s krvavejma mačetama si nemyslím, že jde o politickej film. Už jen to, že celej konflikt je osvětlenej jedinou (srozumitelnou) větou. A kde jinde zdokumentovat činost skupiny ,,BANG BANG“ než v JAR? Spíš se zamejšlím nad jinejma věcma: kdo dokáže běžet vedle hořícího člověka.... kdo dokáže nechat na poušti bez pomoci..... ,,TVOJE FOTKY SE OBJEVÍ PO CELÝM SVĚTĚ!“ Tohle není o pocitech...tohle je prostě skutečná realita, autentickej film (příběh), úvaha, kdo si zaslouží Pulitzerovu cenu a samozřejmě taky, že fotograf je jenom člověk (to fakt mohlo bejt kratší...). Fotografové ve víru událostí, vnitřní touha po senzaci, po adrenalinu, beze zbraně jen s foťákem v ruce. Že by jim šlo především o člověka?....,,PROČ JSI TAM CHODIL?“... ,,PROTOŽE MĚ TO VYDĚSILO!“ Chorobná touha dostat všechny ty zlý a ošklivý věci na kousek papíru! Emoce nevzbuzuje smrt. Ta se očekává. Zaujala mě spíš otázka: ,,MYSLÍTE, ŽE JSTE SE ZACHOVAL SPRÁVNĚ? Možná, že v tomhle je síla tohodle snímku. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem ujetej na příběhy dle skutečných událostí a knihu ,,The Bang-Bang Club Snapshots from a Hidden War“ od Grega Marinoviche a Joao Silvy číst nebudu. 2.) Jsem fotbalovej rowdies a chci se ,,udělat“ na pouliční válce. 3.) Thx za titule ,,mark82“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ **

• 28.1.2012  21:49
    Kocour v botách (2011)

TOHLE JE PŘÍBĚH KOCOURA, KTERÝ SE STALA HRDINOU, A ODDAL SE SPRAVEDLNOSTI A NÁDHERNÝM ŽENÁM..... /// Kočičí ďábel. Chlupatej milenec. Chupacabra. Zrzavej zabiják....potvrzující pravidla, že i psanec se může stát legendou a že u hrdiny, na velikosti nezáleží (já jsem vám to holky říkal....). Příjemná animovaná groteska s atmosférou Zorra či Rodrigezovýho Desperáda, ale....bohužel (?) je jen pro děti. Jakási příběhová variace na ,,Jacka a fazolku“ chtíčem zkažený dospělý publikum neuspokojí. P.S.: Je li vám 15 a míň, klidně tam flákněte vo hvězdu víc!!!! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem skvělej, úžasnej milenec,... moje jméno se stalo legendou..... Jsem kocour v .... 2.) Potřeboval bych poradit s kytkama. 3.) Jsem dítě do 15ti let a jsou věci (třeba takovej Rango), kterejm nerozumím. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne

• 28.1.2012  21:05
    Děti moje (2011)

,,JESTLI SE TÍMHLE SNAŽÍŠ UPOUTAT MOJI POZORNOST, LIZ, FUNGUJE TO. UŽ JSEM PŘIPRAVENÝ SI POVÍDAT, ZMĚNIT SE, STÁT SE SKUTEČNÝM MANŽELEM A SKUTEČNÝM OTCEM. HLAVNĚ SE PROBER. PROSÍM TĚ, LIZ, HLAVNĚ SE UŽ PROBER“..... /// G.Glooney by mohl bejt spokojenej člověk, kdyby.... kdyby jeho život neovlivňovaly ženy s úžasným sebedestrukčním talentem. Ta nejstarší – shodou okolností jeho žena, teď leží jako ležák ve špitále a každou chvilku bude odpojena od přístrojů (no jasně, má to za sebou). U nás cinknem příbuznejm, ať si koupěj něco na sebe a ušetřej den volna, dáme připravit parte...., ale na Havaji ne, tam musej všechny vojet osobně. Ty další ženský jsou jeho dcery (lituju všechny, co maj dcery...). No a během tý ,,zvláštní“ doby bude mít dostatek času na jejich poznání, na získání důvěry a možná i jejich lásky (a možná i na Sida. Kdo je Sid? No to je jedno....). A taky je tady to dědictví po praprabičce a atmosféra plná ,,hula hula“ (z povzdálí je slyšet ,,ukulele“ – bohužel je mi to u ....). Pomalý tempo, nestárnoucí George a nechápu, co na tom ti (vy) akademici viděj. Tož kus přírody tu je. Nějaký vztahy taky. Možná i dokonalá filmařina.....ale ať dělám co dělám... nemůžu přijít na to, kde jsem kurva udělal chybu!?. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Řídím se pravidlem: ,,Dejte dětem tolik, aby mohli něco udělat, ale ne tolik, aby nedělali nic. (dyť furt říkám, moudrej člověk....) 2.) Moje dcera chodí s retardem (teda... aspoň tak vypadá... ten retard...) . 3.) Thx za titule ,,larelay“ a ,,Radka“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne

• 27.1.2012  16:47
    Musíme si promluvit o Kevinovi (2011)

,,CHCI, ABYS MI ŘEKL, PROČ?“ ... ,,MYSLEL JSEM SI, ŽE TO VÍM, ALE TEĎ SI UŽ NEJSEM TAK JISTÝ“..... /// DOUFÁM, ŽE SHNIJEŠ V PEKLE TY SKURVENÁ ČUBKO! (Co jsi provedla Evo?... to jsem celej já, jdu čumět na film a vím o obsahu (skoro) hovno....) Tilda Swinton, herečka stvořená pro roli osudem unavený ženy a chlapec vymykající se z normálu mi nedaj vydechnout. Nevím nic vo tom co a proč se tak děje, ale i díky netradičně poskládanýmu příběhu, mě to zatraceně zajímá! Jestli nechápete, kde se v lidech bere ona neuvěřitelná touha zabít vlastní dítě, tak Kevin, ďábel, jenž na sebe vzal lidskou podobu, vám s osvětou pomůže. Hnusnej film, při kterým se tají dech z toho, co bude dál. Žádný vřelý očekávání věcí příštích, spíš neblahý tušení a naštěstí jsem ušetřenej zobrazování některejch zážitků (su totiž děsná citlivka...). Příběh, ze kterýho člověku není dobře po těle ani na duši. Na druhou stranu můžete zjistit, že vlastně můžete bejt rádi, že jste rádi..... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou napsala Lionel Shriver v roce 2003, číst nebudu. 2.) Sociopat? Neznám... že by druh plže? 3.) Thx za titule ,,blackandwhite“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ **

• 27.1.2012  15:52
    Muži v naději (2011)

,,TAKOVÁ DOBŘE PROVEDENÁ NEVĚRA DOKÁŽE ZACHRÁNIT (NEJEN) VZTAH“..... /// Muži – otroci naší doby (pravda – najdou se kolaboranti...) aneb cesta do hlubin chlapský duše. Trošku nekorektní, ale jsou tu i ženy servírované bez servítků, ženy komplikující životy. Mužům. A jestli jsme se MY chlapi tlemili ženskejm v pokušení neřkuli ženskejm sobě, tak teď občas budeme mít hořkou pachuť v ústech. Vono se tady totiž dá občas lehce poznat. Úsměvný situace (rozhodně né k posrání), hořkokyselej humor a dobře zamaskovaný vztahy. 4* jsou o trošku víc (než 3a½), ale za ten optimistickej konec, za to, že Vejdělek scénárista ,,rozumně“ a postupně vymazával onu hořkokyselost z duše, za sympatickej casting, za to, že možná ve skutečnosti fakt ani nevíme, po čem ta ženská vedle nás (nemyslím zrovna tuhle v tramvaji...) touží. A jak říká klasik: ,,KDYBY JSME VOBČAS NEUDĚLALI NĚCO CO SE NESMÍ, TAK SI V ŽIVOTĚ NEUŽIJEM ŽÁDNOU SRANDU. Hlavně nezabřednout!!! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Už ani nevím, jak vypadá manželskej sex. 2.) (Přestože jsem už zapomněl....) dokážu si představit divokej sex s Evou Kerekes. 3.) Hledám recept na zlepšení vztahu, podnikání... (a vůbec tak nějak celkově je mi šoufl) . /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ *

• 26.1.2012  14:13
    Protiúder (TV seriál) (2011)

1. SÉRIE ,,SEKCI 20 JSME ZALOŽILI PŘESNĚ PRO TENTO DRUH POLITICKY DELIKÁTNÍCH ZÁLEŽITOSTÍ“..... /// Seriál přináší obrázky ze zajímavejch lokalit (Irák, Afghánistán, Zimbabwe...). Amíci mají na špinavou práci Jednotku zvláštního určení, Anglánům stačí John Porter - týpek se schopnostmi Ramba i M. Scofielda. Série je o důvěře a tajemství z iráckýho schodiště. To, že se kolem těchle dvou věcí řeší ještě všechny problémy světa není až tak důležitý. Kdyby bylo, nebylo by tu tolik nesmrtelnejch, tolik trapný akce a tolik dementních logických zvratů. Akčně dobrodružný céčko, ve kterým radši neřeším vůbec nic (a logiku obzvlášť). A o svejch 3* budu ještě dlouho pochybovat. 2.SÉRIE ,,LATIF NÁS VŠECHNY PŘELSTIL. PAMATUJTE SI TO. NESMÍ SE TO STÁT ZNOVU!“..... /// Tak nám Porter dostříkal. Musel, protože ,,dvojka“ je jiná! Jednoho Supermana vystřídala dvojice nadsamců, kteří si budou krejt záda a společně (i zvlášť) při odhalování Iráckýho chemickýho spiknutí ucpou každou volnou díru. Stejně jako ,,jednička“ má svoje lepší, ale taky (BRUTÁLNĚ!!!) horší stránky. Viděl jsem spoustu akce a nebezpečí díky ignoraci čehokoliv normálního (logickýho chování, přírodních zákonů....) a často si říkal, že už to nemůže bejt horší. Chyba! Vždycky vytáhnou (radši se neptám odkud) další trumf! Nemám nic proti emancipaci, ale ten jejich ,,velín“ by v reálu vyřešil leda tak hovno (soráč holky).Dlouho jsem se snažil to ,,kousat“ a nemyslet na to, že po chvilce solidní ,,práce“ nastoupí tlupa dementů, která zboří další mýtus ohledně přírodních zákonů. A když už jsem si myslel, že jsem ,,céčkově“ zocelenej, přišel šestej díl. Ta kráva a vlastně to všechno vokolo mě totálně psychicky dojebalo. Jsem už starší člověk, snižuju hodnocení o ,,hvězdu“ a KONČÍM!!!! Tuhle hru ,,na kreténa nechám mladším. A o těch svejch 2* budu ještě dlouho pochybovat. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na knížky (to by mě fakt zajímalo, jestli v nich je taky takovej humáč?) od Chrise Ryana nemám náladu. 2.) Jsem fanda seriálů, kde se během jedný části, alespoň 3x píchá. 3.) Thx za titule ,,Kikina33“ a ,,dubov“. /// PŘÍBĚH odpad! HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stopovat Křováka na asfaltu jsem ještě neviděl. 2.) Zápasím s posttraumatickým stresem. 3.) Thx za titule ,,marek.tomas“ a ,,Hogwarts. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ *

• 26.1.2012  13:30
    Perfect Sense (2011)

,,NYNÍ JE TMA. ALE JEDEN CÍTÍ DECH TOHO DRUHÉHO. A VÍ VŠECHNO, CO POTŘEBUJÍ VĚDĚT. PROTOŽE TAK JDE ŽIVOT DÁL“..... /// Všechno začalo syndromem přerušenýho čichu. Vzpomínky spojený s vůní jsou pryč - ,,OCEÁN MINULÝCH OBRAZŮ MIZÍ“. Romantika – neromantika ve vztahu dvou lidí (neboj –kluka a holky) a jejich reakce – vlastně pokus či snaha žít dál (stejně jako všech ostatních). Po bezčichový (a bezchuťový) idylce přichází další fáze a zvyšuje se (nejen) moje znepokojení. Silnější okamžiky střídají ty slabší, ale nedá se říct, že by byly nezajímavý. Spíš zvláštní. Žádný výhružný mementa, ,,jen“ básnická idea(?) o příchodu apokalyptický temnoty....Není třeba bát se života bez chuti, bez čichu.... Vlastně to je hodně zajímavej nápad. Po všech těch virusech, zombících, slepotě..... přichází taková láska mezi kapkami apokalypsy. Další útok na naše smysly a taky netradičně vyprávěnej. Nákaza, která není plná myšlenek, jen pocitů..., že vždycky může bejt ještě hůř, ale ŽIVOT JDE opravdu DÁL.....pocitů rozporuplných... 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ráno jsem vstal a v držce vymalováno! Žádná chuť, nic necejtím a všichni kolem bulej.... 2.) Nevím, jaká je další f . 3.) Thx za titule ,,MartyG“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ *

• 25.1.2012  13:29
    Transit (2012)

,,CO OD NÁS CHTĚJÍ, TATI?"..... /// To si takhle rodinka vyrazí kempovat zrovna, když čtyři sráči zdrhaj po úspěšný loupeži. Banditi jsou vychcaný a dostávaj nápad, jak přechcat policajty..... TOHLE (pro někoho) ŠPATNĚ DOPADNE! Kamera v prvním autě. Kamera i ve druhým autě. Pravda, mohl bych napsat, že kamera je v obou autech, ale to by nebylo tak dramatický. Vo tom to totiž je! Dramatický je tu všechno. Autoři by dokázali zdramatizovat i čůrek chcanek nad pisoárem (což to kurva kolikrát drama fakt je...). Scénárista pomalu (ale jistě) přisejpá do děje sračky a když jich je víc jak tuna, rezignuju.... Vono to opravdu vzbuzuje emoce. Vaří to ve mě. Proklínám den, kdy se všichni narodili... (ááá tak tohle mě překvapilo – to auto neumí plavat. Škoda...) Jebou se lupiči, jebe se rodinka a konec v nedohlednu (neskutečně dlouhá hodina a půl). Naštěstí taťka je romantik, kterej ostatní strhne myšlenkou že ,, i když byl dnes špatný den, tak nevadí, když ten další bude ještě horší“. Thriller o tašce o peněz, ze kterýho se vyklube obyčejná tupá sračka, plná dementů a dementního chování z kterýhokoliv baráku. Jen tady je nechali řídit a chodit po lese. Emoce vyprchávaj, nastala fáze rezignace a je čas pokleknout a poděkovat Bohu, že jsem to přežil bez psychický újmy (kurva aspoň doufám, ale to zjistíte na komentářích...Na prasklej močák seru...). A JESTLI TAM NEUMŘELI, ŽIJOU ŠŤASTNĚ AŽ DO SMRTI! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jak se NIKDY nemám chovat (je jedno jestli jedeš kempovat nebo jsi právě udělal banku. Prostě NIKDY!!!). 2.) Chovám se jako dement. (Ideální je, když se tak doma chováte všichni.). 3.) Thx za titule ,,machr100“. (Přestože jsou skoro tak stejně děsivý, jako ten film. Ale bez nich bych neměl tenhle kulturní zážitek. Díky!) /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ **

<< předchozí 1 2 3 4 15 30 44 58