Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené herečky (10)

Reese Witherspoon

Stejně jako Joaquina jsem si zamiloval až ve filmu Walk the Line. Jsem rád, že Reese našla cestu ke Country. Hned po Walk the Line jsem viděl Velmi nebezpečné známosti, kde mě znovu ohromila. Jako fanoušek Reese jsem musel vidět A co když je to pravda? , Pravou blondýnku a Holku na roztrhání. Z toho mě ohromila ve filmu A co když je to pravda? protože normálně bych se na tento film ani nedodíval. moc se jí povedl film Odvlečen a zase nepovedli se Čtvery vánoce. Ani Penelope nebylo ono. Jak je důležité míti Filipa jsem ani nedokoukal. Ale zato se mi velmi líbila v Milenec nebo vrah, Maniak. Reese pro mě do filmu přináší mladost, osvěžení, krásu a někdy i ledový klid(Walk the Line, Velmi nebozpečné známosti)

Dakota Fanning

Mladý talent...Poprvé jsem ji viděl v Jmenuji se Sam, kde na dětskou roli dostala hodně prostoru a hrála výborně. V Holky z lepší společnosti naprosto předčí svoji starší kolegyni Brittany Murphy a v The Runaways je úžasná. Má okouzlující oči.

Natalie Portman

Krásná, mladá herečka s velkou minulostí i budoucností. - Leon, Star Wars, Goyovy přízraky, Černá labuť.

Jennifer Aniston

Nezapomenutelná Rachel. V přátelích byla nejlepší z holek. Další skvělé výkony v Božský Bruce,  Riskni to s Polly, Co je šeptem, Dokonalý záskok a Až tak moc tě nežere a Zkus mě rozesmát.

Marilyn Monroe

Hollywood je místo, kde vám zaplatí tisíce dolarů za polibek a padesát centů za duši.
NĚKDO TO RÁD HORKÉ, Mustangové, Páni mají radši blond, Jak si vzít milionáře.

Dianna Agron

Nádherná a půvabná blondýnka s krásným hlasem. Perfektní Quinn Fabray v Glee! ; Jsem číslo čtyři.

Sarah Michelle Gellar

Možná to bude znít banálně, ale vždy, když cítím, že mě zmáhá pokušení, obratím se k Bohu a ten mi se vším pomůže. Talentovaná a krásná herečka. Velmi nebezpečné známosti, To, co dýchám, Veronika se rozhodla zemřít, Buffy.