Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (489)

plakát

Hrůzná minulost (2012) 

Třetí hvězdička je za důda žijícího pod skříní. Málo kdy se ve filmu vidí kombinace duchařiny s reálným vrahem. Jinak to bylo celkem slabší. Hlavní hrdinka postrádala charisma. Lokace se mi také nelíbila. Onen dům byl docela suchý. Je pravda, že mix zvukových efektů umí hodně, ale filmy by se na něm stavět rozhodně neměly.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Pořádně povedená duchařina. Výběr herců, lokace, absolutně mě zaujala kamera. Některé záběry jsou fakt výborné flow. Prfektní maskování a efekty. Působylo to a fungovalo. I (y) that she!

plakát

Orel Deváté legie (2011) 

Velice mile mě tento snímek překvapil. Je to absolutně dokonale natočené. Na začátku jsem se obával, že Tatum nesedne příliš do role, ale jako hrdému Římanovi mu to nakonec sedne perfektně. Je pravda, že film je občas trošku zdlouhavější, ale ne natolik, aby diváci ztratili napětí. Soundtrack příjemně dovytvářel atmosféru ke krásnému vizuálnímu zážitku. Nebyl sice nijak speciální, či zapamatovatelný, ale velice dobře to fungovalo. Detailní výprava, úchvatné lokace a práce se světlem. Jak říkám, velice mile mě tento snímek překvapil a potěšil.

plakát

Insidious (2010) 

Příjemný pohled na mimotělní cestovatele. Jenom to ve mě zanechalo příliš nezodpovězených otázek. Z toho usuzuji, že ve filmu něco chybělo. Atmosféra byla rozhodně velice solidní a misím říct, že si maskéři mohli i celkem vyhrát. Nejluxusnější scénka, jak slečinka vystřílí zmraženou rodinku v obýváku. Byl mi nesympatický dům, ve kterém se to odehrávalo. Asi si prostě potrpím na old-school barabizny, kde nevržou jen dveře, ale jakékoliv prkno, na které šlápnete. Hérci nebyli nijak extra dobří, ani nijak extra špatní, ale to se dohánělo prací s kamerou a pěkným osvětlením. PS: Démon s ohněm ve tváři měl čupr bejvák! ;)

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Solidní jízda. Tohle téma superhrdinů je snad úplně nevyčerpatelné, co? Každopádně scéna, kdy Mother Russia totálně zmasakruje asi 5 policejních aut na předměstí je fakt boží! Tak minimálně na 10*. A soundtrack je taky dobře sedící věc. Prostě povedlo se. (y)

plakát

Drsný Harry (1971) 

Film má své charisma, stejně jako Clint a jeho ruční kanón. Opravdu mě tohle movie bavilo. I přes svoje tempo "sedmdesátek" je to nehorázně našlapanej thriller! Jak jsem tak pozoroval možná i praotec plno pozdějších akčňáren a thrillerů. Hlavní záporák je taky solidní magor. Prostě filmek, jak se sluší. I like that dirty one so much!

plakát

Muž odnikud (2010) 

Výborný film. Hlavní postava je na začátku víc tajemná a cool než její předobrazy z anime, a na konci se i pozná, že umí hrát a nejen to. Celý film říká hodně, ale ukazuje vkusně málo, velice to funguje. Konečná nožoidní vyrubávka ovšem příliš necenzuruje a fakt vostrá. Ne, že by story bylo kdovíjak nepředvídatelné, ale zpracování je super. Za mě *****!

plakát

Trestná lavice (2005) 

Mám rád střeštěný komedie co mají koule. Tahle byla fajn. Móc fajn!

Ovládací panel
6 bodů