Určitě ne špatný film s velmi dobrým hereckým obsazením. Nicméně mu škodí někdy utahané tempo. Za shlédnutí ale určitě stojí, když ne pro nic, tak kvůli Jenn Connelly určitě..
Skvělý špionážní film, kde do poslední chvíle nevíte kdo je kdo a když už si myslíte, že víte, tak vlastně zjistíte, že nevíte nic. Koncert pro Burtona s Eastwoodem.
I přes lehce nudnou první půlku shledávám toto pokračování vcelku povedeným a to hlavně díky skvělé druhé polovině a výbornému závěru. I když je v hlavní roli Holmes, dle mého ho Watson mnohdy zastiňuje. No a už se vlastně těšim na trojku!
Velmi inteligentní film s přesvědčivým Matthew McConaugherym. Opět dokázal, že ty to role mu sedí mnohem víc, než role plážového floutka. Zajímavé a příjemné je i ostatní herecké obsazení i celá záplatka filmu.
Historických událostí se to drží docela přesně a velmi dobře se to nezapomene zmínit o jedné nejdůležitější události Evropy, Magně Chartě. Jinak se to slušná řezničina, které občas chybí soudnoust, ale jako celek to působí celkem dobře a jako béčková oddychovka potěší.
Nebylo to nejhorší, čekal jsem větší průser, ale k výbornému seriálu to má daleko. Sice Gargamel byl "boží" a příjemně překvapil "Barney" v roli rodinného "taťky", ale chyběl tomu zlomový nápad.
Film, který svou nelogičností skoro přesahuje hranici, nebýt Craiga, Forda a uhrančivé Olivie Wilde. Tam kde chybí spád, exceluje Ford a ani jsem se nenadál a hodina filmu byla za mnou. Není to úplně úchvatná podívaná, ale neurazila.
Lehce nadprůměrná komedie ze "střední školy". Ohraný námět, stále stejné typy a charaktery postav, kde se jeden looser zamiluje do své dávné středoškolské lásky.. No jo, jenže mikdy ta dávná láska nebyla Teresa Palmer....
Snaha o art je až příliš očividná, ale na druhou stranu není špatná. Chybí sice více pochopení a vžití se do života hlavních hrdinů a děj je poněkud zdlouhavý, ale zase to vynahradí George Clooney a nádherné Italské lokace.
Krásné záběry divoké přírody všechno bohužel nezachrání. Ani charismatický Mikkelsen tomu nepomůže. Dlouhé záběry a naprostá absence hudby určitě nepřidá plusové body k mému hodnocení. Nebýt moc hezkých bojových scén, kterých bylo opravdu pomálu, nevim nevim, kam by se moje hodnocení dostalo.
Jedna sága skončila! A musím říct, finále se povedlo! Sice mám nějaké výhrady, jakože chybí dost důležité odrovnání důležitých postav, děj je malinko natahovaný o dost si toho musí divák domyslet sám, což předtím nebylo, ale zase se konečně projevil famózní Snape, skvělá hudba, perfektní režie. A propo, i kdyby to byl filmově naprostý poropadák, stejně by na to každý šel, už jen kvůli tomu, jak to celé skončí :) já skončil u knihy Ohnivý pohár, takže jsem byl docela napjatej :)
Neskutečně depresivní film, se svými temnými zákoutími, oprýskanými budovami a zdmi, špinavými lidmi a ještě depresivnějším všudypřítomným Velkým Bratrem. Nechtěl bych se dostat do rukou "doktora" Burtona..
Jako reklama na Skotsko perfektní. Statečné srdce to sice není, ale i tak je to celkem dobře zvládnutý historický film. Některé pasáže jsou sice zbytečně roztahané a do Skotského prostředí 18. století mi moc nepasují, ale jako celek to jde, hlavně díky krásnému prostředí a dobrým hereckým výkonům.
Bláznivá, zatracená láska (2011)
Byl jsem příjemně překvapen, jak obsahem, tak dějem filmu.
Hlas ČeskoSlovenska (TV pořad) (2012)
odpad!Když vidím to ho.... Rytmuse, tak je mi zle
Boss (1996)
Kam orli nelétají (1968)
Sherlock Holmes: Hra stínů (2011)
30 minut nebo méně (2011)
Těch pár vtipných okamžiků nemůže vyvážit naprosto debilní příběh..
Divoké srdce Afriky (TV seriál) (2010)
Úžasný zážitek z ohromujicí krásy a když vidím místa, kde jsem byl - paráda...
Mechanik zabiják (2011)
Nic převtaného, prostě klasický Statham v tom, co mu jde nejlépe.
Obhájce (2011)
Ironclad (2011)
Šmoulové (2011)
Paní Zázračná (TV film) (2009)
Sympatický rodinný dojemný film.
Kovbojové a vetřelci (2011)
Malý Velký Bojovník (2010)
Jeden z těch zajímavějších filmů Jackieho Chana z poslední doby. K většímu nadšení chybí ale velmi pomalé tempo.
Jonesovi (2009)
Velmi zajímavý a originální nápad, s dobrými herci, ale bohužel tak trochu očekávaným a typicky holywoodským závěrem.
Noc je ještě mladá (2011)
Šéfové na zabití (2011)
Pro mě trochu zklamání. Většině gagů jsem se ani nesmál a nebýt skvělých vedlejších postav, nestojí to ani za ošoupaný šunt.
Barbar Conan (2011)
Jako béčkový film na DVD docela dobrý, do kin však naprosto nepoužitelný..
Můj brácha čuník (1999)
Oddychovka s Johansson a Mendez :)
Američan (2010)
Barbar (2009)
Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)
Sloužit Sáře (2002)
Klasickej Chandler se super sexy kočkou Liz.
1984 (1984)
Rob Roy (1995)
Návrh (2009)
Musím říct, že Sandře to pořád sekne a tahle romantická jízda na Aljašku se povedla.
Čas hrdinů (2011)
Půl tucet špinavců v kacie. Trochu slabší, první dvě třetiny filmu se prakticky nic neděje, ale ta závěrečná stojí zase za to!
Transformers 3 (2011)
Příště aby to bylo kratší, svižnější, méně vtípků, více akce a můžeme si dát s chutí další díl.
X-Men: První třída (2011)
Skvělá jízda v podání mladého Xaviera a Magneta !
Muž ve stínu (2010)
Je vidět, že Roman Polanski stále umí a nemusí k tomu mít ani, na první pohled, nezajímavé a ničím nápadité téma.