Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Ally McBealová

Ally McBealová (1997)

Potrhlá impulzivní právnička Ally v ještě potrhlejší právnické firmě a těmi nejpotrhlejšími šéfy. Ta neustálá a všudypřítomná potrhlost celý seriál neuvěřitelně polidšťuje. Výborně humorně pojaté prožívání starostí i strastí středního věku mezi právníky uprostřed amerického velkoměsta. Popojedem !

Everwood

Everwood (2002)

Nádherný seriál zabírající několik těžkých životních etap několika rodin, jejichž osudy se díky tragickým okolnostem protkaly v jednom podhorském maloměstě.

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Lehké, vtipné, zábavné a hlavně pohodové. Svobodná matka a současně dcera bohatých rodičů se vzbouřila (ještě těhotná) jejich snobství a žije i se svou (trochu přemoudřelou) dcerou po svém. Konverzační seriál beroucí život s nadhledem. Kafe z Lukova bistra je prostě nejlepší na světě. :-)

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Záhadný, tajemný a smrtící tropický ostrov se ztroskotanci z civilizace. Výborný nápad. Skvěle natočené, po sestříhání na polovinu dílů by to bylo min. na 6*.

Alias

Alias (2001)

Alias je prostě seriálem Jennifer Garner, ženy mnoha tváří. Jako agentka bojující proti mezinárodním zločineckým syndikátům je fakt k sežrání.

24 hodin

24 hodin (2001)

Seriálová oslava boje proti terorismu s drobnými výkyvy v kvalitě jednotlivých sérií. Když chtějí Američané v tomto boji zvítězit, musí umět mučit i své blízké a členy vlastní rodiny, v tom je Jack Bauer nekompromisní. Tak je to správné a tak to má byt, USA se musí chránit za jakoukoliv cenu. Po filmové stránce je to výborně natočené, dramatické, napínavé.

Po právu

Po právu (2006)

Výborný dramatický seriál o zachraňování nespravedlivě odsouzených. Škoda, že to mělo jen 13 dílů.

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

Přiznávám, že jsem tomuto tajemnem nabitému seriálu podlehl. Ta mysteriózní atmosféra a záhadami nabitý děj mne dostala. Kdo by čekal, co dokáže záhadná a mystická vražda studentky Laury udělat s jedním malým městečkem někde v amerických horách a co dokáže udělat také s diváky. A ani ty sovy nejsou tím, čím se zdají být.

Akta X

Akta X (1993)

Pravda je tam někde venku a číhá na nás. Kultovní mysteriózní seriál nasycený tajemnem a záhadnými světly na obloze. Mulder a Scullyová jako dva protipóly při řešení nevšedních a tajemných zločinů byla ta správná volba.