Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Jádro (2003) 

Neni se vůbec na co koukat. Film nenabízí žádnou akci ani pořádný lovestory, je to prostě nuda. Jedna hvězda jenom kvůly některým hecům.

plakát

Žhavé výstřely 2 (1993) 

Tak tahle by měly vypadat pokračování většiny filmů, ne žádné výcuci z minulého ale nové skvělé nápady a napěchováno geniálnímy vtipy. Dlouhý vlasy a svaly Sheenovi sluší. Tahle komedie si zaslouží 100%.

plakát

Žhavé výstřely (1991) 

Perfektní parodie na plno úspěšných filmů. Ze skvělými herci a také perfektními vtipy které zaručeně každého dostanou ale protože mi tady ještě něco chybý tak ****. Ale tu pátou jsem musel dát dvojice.

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Hodně pěkný sitcom ze skvělým Charlie Sheenem který ale bohužel nepřináší nic nového. Sem tam se ale objeví v seriálu hodně dobrý vtip proto tomu dávám ty tři hvězdičky

plakát

TOP STAR magazín (2008) (pořad) odpad!

jsou české celebrity vůbec celebrity?

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Výborný americký seriál který neztrací nazajímavosti ani po několyka dílech. Sheldon předvádí v každém díle vyníkající herecké výkony a do samotného seriálu vnáší nejvíce vtipů, ale ani ostatní herci nezahálejí, jako Leonard jenž se snaží o sblížení s novu !sexy! sousedkou Penny, která se snaží stát herečkou ale skončí jako servírka a nejlepší přítelkyně čtyř fyziků. Howard s neuvěřitelným vkusem na oblečení a hlavně na spony na pásku, snažící se sbylit každou holku Penny počínaje ale pokaždé z nevalným úspěchem. A jediný kdo má ještě větší problém s komunikací se ženami je Rajesh který snima ani nedokáže promluvit pokud nemá v krvi nějakou promily alkoholu. A to vše dohromady dává obrovskou porci zábavy.