Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (78)

plakát

Everest (2015) 

Když člověk ztratí pokoru, příroda mu to dá pěkně sežrat...

plakát

Zmizení (2013) 

Tak jsem zase jednou viděla jiný film než většina ostatních tady. To jsem jediná, komu to přišlo naprosto nudné a debilní? Nenašla jsem zde jedinou sympatickou postavu - i můj milovaný Hugh Jackman mi tu lezl neskutečně na nervy. Děti jak z pomocné školy, dospělí nejspíš všichni totálné zhulení, jinak si to jejich neuvěřitelné a nereálné chování neumím vysvětlit. Slovy klasika: debil, blbeček, debil, blbeček... Na konci jsem jen čekala titulky: Natočeno s pacienty bohnické léčebny v rámci terapie. Příště si tu zase nechám poradit jak zabít celý večer :-/.

plakát

Angelika, markýza andělů (1964) 

Hlavní představitelé, hudba, výprava, romantika... to teď pominu, ale musím se přiznat, že jsem pokaždé okouzlena Jeanem Rochefortem a Ludvík XIV. z Angeliky je pro mě nepřekonatelným Ludvíkem navždy:-).

plakát

Sněžný drak (2013) (TV film) 

Dá se na to koukat, ale nesmíte nad tím moc přemýšlet.

plakát

Duch nad zlato (2013) (TV film) 

Obě hvězdičky patří jen a jen panu Preissovi, jemu bych dala plný počet, škoda tak bezvadně zahrané postavy pro takovou slátaninu. Jinak nesympatický hrdina Vojta, příšerná Jiřina Bohdalová a další dementní král (to už se žádná pohádka neobejde bez uslintaných blbečků?). Ještě jedině princezna byla docela milá.

plakát

Frekvence (2000) 

Úplně náhodně jsem přepnula televizi a čekala, co se vyklube ze zrovna začínajícího filmu. A vyklubalo se velice příjemné překvapení :).

plakát

Melancholie (2011) odpad!

Omlouvám se, ale takový blábol jsem už dlouho neviděla. Vydržela jsem u toho jen proto, že jsem čekala, že z toho třeba ještě něco vyleze. Nevylezlo nic. Jestli to mělo nějakou myšlenku, tak byla nejspíš ukrytá tak hluboko, že jsem ji prostě z toho filmu nebyla schopná vydolovat (asi jako jedna z mála tady, jak vidím, ostatní to pochopili, takže to bude nejspíš ve mně).

plakát

Slunce, seno a pár facek (1989) 

Jsem ráda, že se našlo pár odvážlivců, kteří se nestydí napsat, že se jim nějaký film od Trošky líbí. Tímto se totiž okamžitě zařadí mezi blbečky bez jakéhokoli vkusu, protože, i když se jeho filmy neustále reprízují a mají ohromnou sledovanost, tady většina přemýšlí, jestli nebudou vypadat hloupě, když ho nešoupnou rovnou do odpadu. Takže já se hrdě hlásím k blbečkům (doufám, že jsem se nikoho nedotkla;-)) a jdu se dosyta zasmát a vychutnat bezstarostnou letní atmosféru, protože film právě za chvíli začíná a protože holt nemám pokaždé chuť na nějaké cenami ověnčené psychologické drama. Pápapápá...

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Přiznám se, že jsem to čekala horší. Ale měsíčkové byli vcelku milí a vtipní. Žilková se dala skousnout. Jako ostatní jsem tam našla tolik vykrádaček, až skoro podezírám Janáka, že to byl záměr. U mě dobrý.

plakát

Bídníci (2012) 

Čtu tady komentáře a nestačím se divit. Na co jste si někteří mysleli, že jdete do kina?! To je opravdu překvapení, že se v muzikálech zpívá. A že Bídníci nejsou veselohra. Tento muzikál je jedním z nejlepších na světě. Už se těším, jak si jej vychutnám i na plátně.