Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Telenovela

Recenze (5)

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Jednou za čas vypnout není na škodu a u tohohle filmu se u nás otřásalo celé kino. Co na tom, že to není hollywoodský trhák? Stačí mi, že jako u jednoho z mála českých filmů jsem se výtečně pobavila a odcházela z kina s úsměvem na rtech. Odráží se tam přání a touhy mnoha žen a upřímně - to téma je, bylo a vždy bude aktuální. ;) Dlouho jsem se takto nepobavila. BRAVO!

plakát

Největší showman (2017) 

Za mě čirá spokojenost! Dlouho jsem se v kině tak nebavila a odcházela z něj naprosto osvěžená a nabitá. Čekala jsem více zápletek a příběhů těch "divnolidí", kteří se k show přidali, ale to, co nakonec vzniklo dalo dohromady perfektní celek na který se brzy znovu ráda podívám. Mile mě překvapily hlavně pěvecké výkony hlavních představitelů (tedy těch, kteří skutečně zpívali). Pozitivně laděné melodie a sboristi - to vše odvedlo své a já jsem za to velice ráda. Víc, VÍC!

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Původní, dobře zajetí herci prostě nemládnou a je třeba se s tím smířit. S mírným odstupem to vnímám jako dobrý start k dalším dílům.

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Ať si píše kdo chce, co chce, ale po dlouhé době je to seriál, který mě nadchl. Ano, sice v dnešní době máme hodně opakujících se upírských motivů, ale výběrem herců a celkem obsáhlému ději, který se z minuty na minutu otočí i o 180° tak nějak vyčnívá nad ty ostatní. Za celkový dojem 4*, ale neodolám charismatickému Ianu Somerhalderovi (Damonovi). Takže v konečném součtu to bude za plných pět *. :) P.S... dala bych si spíše zakázané ovoce, nežli slušňáka... ;))

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Tak, dle několika komentářů které jsem zaslechla si dovolím jeden citovat: "Už dlouho jsem se v kině tak nevrtěla a dokonce jsem měla tendenci koukat na hodinky, co ani nemám... Není nad švédskou verzi z roku 2009. S Noomi to bylo více realistické, to byla dívka co trpěla a já musela film na víc jak hodinu vypnout rozdýchat, zapálit si, zbrchat se a pak dokoukat.. tohle od Finchera bylo nudné, místy až utahané." Magdaléna K. a já si dovolím s ní plně souhlasit.