Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Oblíbené seriály (3)

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Troška nadsázky, trocha pravdy a hlavně spousta humoru - černej, bílej, barevnej - anything you want :) Housewives vždycky vše vyřešej s neskutečnou vynálezavostí a ty jejich intriky jim můžem jen závidět. :) Nejsem moc fanda seriálů - jejich humor jde z nějakýho důvodu spíš mimo mne, ale desperate housewives je prostě můj šálek kávy - už osmou sérii s nima žiju a mám je jak vlastní rodinu :) to se u filmu prostě nikdy nestane :) A jen podotýkám - ten českej dabing je naprosto TRAGICKEJ!!! To ani nikoho nemůže bavit, jak je to hrozný!!! 180 EPIZOD, 8 100 MINUT, 135 HODIN, TÉMĚŘ ŠEST DNÍ SPOLEČNĚ....CO SI BEZ VÁS POČNU???? :((((

Změna je život

Změna je život (2010)

Vlastně je to svým způsobem strašně nereálnej seriál a strašná blbina, každej dělá ze všeho velký drama a na druhou stranu zas vše bere děsně easy, každej díl dokolečka jen chyby a pak omluvy a všichni jsou strašně cool a strašně kámoši, ale ta ústřední trojice a vlastně všichni kolem jsou tak sympatičtí a občas mě to tak nějak dojímá, že prostě musím koukat na jeden díl za druhým...:)

Girls

Girls (2012)

Oh bože, po přečtení prvních pár komentářů je mi blivno z toho, jak povrchní lidi jsou. To maj obéznější holky zakázáno hrát ve filmech nebo žít? Tohle je konečně upřímnej, nenafintěnej seriál - žádný modelky, žádnej super něžnej sex a dokonalý lásky, nebo super luxusní byty. Ale pravdivej pohled na to co lidi dělaj, jak žijou a jak se chovaj. Já se v tom teda nacházím. A žeru to.