Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (152)

plakát

Manželská historie (2019) 

Neskutečná pecka, tenhle film... perfektní scénář a naprosto fantastické herecké výkony. Bulel jsem jak želva 😭

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Lynch hadr... když nemáš mozzarellu, dej tam eidam. Ahóóój!

plakát

Místo zločinu Plzeň (2015) (seriál) 

Prvním dílem to pro mě skončilo. Katastrofa! Proč má někdo potřebu něco tak ubohého točit?

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Naprostá pecka! Vše už bylo řečeno. Snad jen doplním, že skutečnost, že tohle je nejlepší seriál všech dob (teda aspoň, co jsem já viděl :-)), potvrzuje fakt, že ho hltala moje žena, kterou jen tak nějaká gangsterka / ptákovina nebo střílečka neohromí.

plakát

Tři barvy: Modrá (1993) 

Z mého pohledu klasická pseudoumělecká ptákovina. Hvězdu jen za jakous takous atmosféru a za výkon Juliette Binoche - na to jak byl film o ničem, ho ještě dokázala udržet koukatelný. Další free-cool-in-skej evropskej "uměleckej" film. Některý scény už na mě fakt byly moc: kostka cukru nasakující kávou... opakující se třívteřinová černá okna... hrbatá babka třídící odpad... malý potkánci v komoře... Předpokládám, že vzhledem k tomu, jak dobře je tady film hodnocený, jsem asi úplně mimo, ale nezlobte se na mě, ztrpět tenhle film, byl fakt naprosto ztracený čas. Příště raději budu koukat do zdi.

plakát

Osudný zlom (2007) (TV film) 

Ve chvíli kdy píšu tuhle recenzi, má tahle čovina 61%. Tak to je asi nejvíc nadhodnocený film, co jsem viděl. Totální "Céčko". Zoufale přehrávající herečka, stupidní děj a ten konec - fraška.

plakát

Kouzla králů (2008) (TV film) 

Totální ptákovina, nelogický pelmel... divná princezna, namachrovanej princ, praštěný zvraty, přiblblý dialogy... fakt slabota. No a pak ten videoklip uprostřed ála taneční skupina UNO - hrůza a děs. Nebýt Abrháma a Šafránkové (nevím, jak se k tomuhle mohli propůjčit), tak se na to nedá vůbec koukat. Měl jsem se radši zase dívat na Popelku!

plakát

V Bruggách (2008) 

Kdybych měl film nějak stručně (a doufám, že i výstižně) charakterizovat, tak je to něco mezi Fargem a Pulp Fiction... že to pak musí být nářez? Taky že je ;-). Po dlouhé době jsem si zase výlet do kina pořádně užil. S občasnými poznámkami některých recenzentů, že je první půlka filmu rozvleklá, se nemůžu vůbec ztotožnit. Bavil jsem se od začátku do konce a vřele doporučuju!

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Po tom, co jsem si tady před shlédnutím filmu přečetl, šla moje očekávání do pryč, takže mě ten film nakonec docela příjemně překvapil. Knihu jsem četl a přesto (nebo právě proto?) se na film koukat dalo. S hereckým obsazením a výkony herců jsem měl největší problém. Ploché, nevýrazné, zkrátka šedo šedý průměr...myslím, že několikrát použitý výraz "strerilní" můj dojem ze ztvárnění hlavních postav, a nakonec i z celého filmu, dokonale vystihuje. Dal bych tak 70%, ale za rozpočet 130 mega si Da Vinci víc než 3 hvězdy nezaslouží.