Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Rocky

Rocky (1976)

Nejlepší drama, jaké kdy bylo natočeno. Charaktery mají úžasnou hloubku, zvláště ten Rockyho. Nemůžu nic vytknout, tenhle příběh (myšleno všech šest dílu) jsou pro mě modlou.

Americký ninja

Americký ninja (1985)

Dudikoff patří k hercům, kteří jsou v mém soukromém žebříčku na vysoké úrovni, asi to bude pro jisté charisma. A Americký ninja je film, na který nezapomenu.

Mnichov

Mnichov (2005)

Úžasný film, který pana Spielberga svou kontroverzností mohl sméct do odpadlického tábora, ale on to přijal a probojoval se až k vítězství.

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Nejlepší film, který byl na samém počátku experimentem a i když se tvářil z plakátů jako romantická slátanina, jde o bombastický počin s velkou dávkou anglického humoru a hvězd první velikosti.

Expendables: Postradatelní 2

Expendables: Postradatelní 2 (2012)

Musím uznat, že to byl asi první film, kde mi bylo záporáka líto. JC to zahrál perfektně i když jsem doufal ve vetší fight, ale to nic nemění na tom, že je to peckózní film. Pokud opravdu vznikne trojka, bude mít sakra práci tu laťku nastavenou svým předchůdcem přeskočit. Dva roky čekání se vyplácej´:-)

Zelig

Zelig (1983)

Tohle je Woody, kterého mám nejraději, spousty vtipných momentů za minutu, samozřejmě absolutních a skvělý styl ala pseudodokument. A hlavně, námět velmi originální.

Před úsvitem

Před úsvitem (1995)

Úžasně vybroušený scénář a hlavní dvě role úžasně procítěné. Měl bych si dát facku, že jsem tak dlouho otálel se shlédnutím.

Ovládací panel
6 bodů