Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Jediné, co mi na tomto mém nejoblíbenějším seriálu připadá nelogické, že ať zavítají na jakoukoliv planetu v jakékoliv galaxii, všude se bez problému domluví, tedy anglicky. Kdyby je to vyhodilo tady, tak mají povětšinou smůlu.

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Nevěřila bych, že mne tento seriál zaujme víc, než Hvězdná brána, ale ano. Bylo určitě dobré rozhodnutí dosadit do role Johna Shepparda Joe Flanigana. Jeho vystupování chvílemi vypadá, jako by ještě nedospěl a tím se vymyká ostatním postavám. Skvělý je i věčný potížista Rodney. Seriál je určitě povedený nástupce Hvězdné brány s lepšími efekty a také se mi líbí, že lidé mají každý svůj příběh, který se vyvýjí a nejdou stále jen z akce do akce.

Kriminálka Las Vegas

Kriminálka Las Vegas (2000)

Pro mne bezkonkurenčně nejlepší krimiseriál. William L. Petersen je naprosto nenahraditelný, jsem zvědavá, jak to bez něj bude vypadat. Snad tvůrci přejdou od uvažování k činům a do seriálu ho vrátí. Dočetla jsem se, že sledovanost bez něj výrazně poklesla. No, nedivím se, já si to neumím představit.

Beze stopy

Beze stopy (2002)

Je mi moc líto, že se tvůrci tohoto seriálu rozhodli ho ukončit.

Tudorovci

Tudorovci (2007)

Tenhle seriál mě velice příjemně překvapil. Každá další řada drží kvalitu té první. Herci perfektně ztvárnili tragedii tehdejší doby. Jak se postupně z tváří těch, kteří přežívají, vytrácí úsměv a do očí se jim vtiskl smutek a beznaděj. Snad nejvíc je to patrné v postavách Henry Cavilla a Jamese Fraina. Vlastně celý Jindřichův život vystihla slova Anny Boleynové - "Cokoliv dal, může vzít a cokoliv vzal, může zase vrátit." Nikdo si nemohl být ničím jistý a skutečnost to jen potvrdila.

Království surikat

Království surikat (2005)

Ty surikaty jsou tak úžasná zvířátka, že jsem si nemohla nechat ujít ani jeden díl. A když to nyní dávají i na Nově, tak znova. Palec nahoru v reklamě na Sportku.

24 hodin

24 hodin (2001)

Každá další řada tohoto seriálu je stejně dobrá, jako ta předchozí, což je u seriálů nejen tohoto typu poměrně vzácné. Už se těším na tu pátou a další.