Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené filmy (7)

Pýcha a předsudek

Pýcha a předsudek (2005)

Tohle je film, na který můžu koukat pořád dokola, a nikdy mě neomrzí. Krásný, jemný, historický, mně se prostě líbí!

Agora

Agora (2009)

Co na to říct? Bohužel se lidé nikdy nepoučí a historie se pořád opakuje a opakuje. Úžasný film vyprávějící příběh ženy, která se nikdy nevzdala a nikdy nepřestala věřit, že jednou odkryje tajemství "vesmíru". Svět se dokáže tak rychle změnit a lidé s ním ... Dojemný a velmi poučný film ve všech směrech. Jsem ráda, že jsem své filozofické znalosti mohla obohatit o tuto filozofku - velmi zajímavou osobnost.

Stmívání

Stmívání (2008)

Poprvé jsem viděla Twilight v kině a byla jsem prostě nadšená - krásná a zajímavá love story, a taky postava Edwarda představující, dalo by se říci, ideálního muže :-D Samozřejmě nemohu opomenout ani soundtrack, prostě nádherná hudba! Ale je překvapující, jak vlivný je taky zvuk. Musím říct, že verze s českým dabingem je horší, působí to jinak. Kdybych to viděla takto, tak nevím, jestli bych dala úplně nejvyšší hodnocení. Proto můj závěr je: jedině originál v původním znění!!!!

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012)

Když nepočítám nádherné záběry na úplném počátku, tak mi začátek přišel překvapivě umělý a přeslazený. Naštěstí se to záhy dostalo zase do správných kolejí ... a pak už jenom super! ^^