Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Fauda (2015) (seriál) 

Nejlepsi serial vsech dob? Za me, jakozto fanouska Izraele, Mossadu, Krav magy a protiteroristickych akci vubec, ANO! A finale treti serie je neskutecne vysperkovane, jak emocne, dramaticky...i lidsky. Diky za to!

plakát

Poslední představení (2020) (seriál) 

Nejoriginalnejsi, nejobsahlejsi, nejautentictejsi, proste NEJLEPSI!

plakát

Joker (2019) 

Geniální film s geniálním Phoenixem v hlavní roli. Nelze než doporučit a smeknout před všemi, kdo na snímku spolupracovali. Od scénáristy, přes hudbu, kameru, režii a úplně na tom nejvyšším piedestalu Mr. Phoenix!

plakát

Zuřící býk (1980) 

Jeden z nejlepších filmů, co jsem viděl. Úvodní scéna má neskutečnou sílu a můžu si ji pouštět stále dokola a dokola. De Niro získal za tento výkon Oscara zcela zaslouženě.

plakát

Skyfall (2012) 

Tohle, dámy a pánové, není Bond. Při první půlhodince mé srdce zaplesalo, neb to skutečně vypadalo na starého dobrého Bonda z Casino Royale. Ale co následovalo potom...scénárista asi zemřel a tak si řekli - uděláme to jako v Temném rytíři! A tak se také stalo. Máme tam Jokera, Batmana, Rachel, Harveyho...chybí tam ještě někdo? Akorát je to taaaak prvoplánové a tak neskutečně pitomé, že je to prostě ostuda. Kde je ten bondovský nadhled, vtip, šarm, romantika? Proč je to tak batmanovské? Nefunguje to a přitom trailer vypadal tak nadějně. Ach jo. Craig je výborný, ale kde nic není, tam ani smrt nebere. Sorry,

plakát

Všichni dobří rodáci (1968) 

Je až k nevíře, že takovýto film byl vůbec natočen. Byť v roce 1968, tak i tak mi to přijde jako jeden velký zázrak. Vynikající scénář, vynikající hudba a výkony herců snad ani nemá cenu komentovat. Geniální Menšík, Matuška, Brzobohatý, Prachař, Brodský, Hlinomaz..no prostě dokonalost sama. Páni herci, děkuju!

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Batman podle mě neměl vstávat. A pokud tak učiniti chtěl, měl vstát rychleji, svižněji a silněji. Ale vstávat skoro 3 hodiny v příběhu bez myšlenky, bez akce, bez napětí a se spoustou keců bylo opravdu zbytečné. Takhle to dopadá, když dáte režisérovi volnou ruku a nekonečný kapitál. I will make this movie disappear...tadáááá.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Tak tohle je přesně ten film, kdy si u každé druhé scény říkáte, že to snad tvůrci nemohli myslet vážně. Délka je skutečně nesnesitelná a bez absence většího počtu akčních scén, maximálního počtu vaty a rádoby romantických scén je z toho nakonec jedna velká nuda, kdy s narůstajícím počtem minut kroutíte hlavou čím dál víc. Když od filmu nic nečekám a přesto jsem zklamán, pak jedna hvězdička je ještě úspěch.

plakát

Anglický pacient (1996) 

Viděl jsem spousty filmů, ale nenacházím paralelu k tomuto skvostu. Dokonalé, nikoliv dlouhé. Dojemné, nikoliv kýčovité. Romantické, nikoliv účelové. Lampa už nesvítí a já píšu po tmě...

plakát

United (2011) (TV film) 

Red is my colour! A po shlédnutí tohohle filmu obzvlášť. Jack O'Connell se stává mým oblíbeným hercem (United, Lake Eden), který dokáže zahrát charakterní role (jak vyloženě kladné - United, tak záporné - Lake Eden). Ale celkově mě tenhle film naprosto odzbrojil. Je to film s velkým F.