Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (48)

plakát

Znamení (2002) 

Čekala jsem daleko více. A dala bych daleko více- hvězd. Nebýt těch ohromujících dialogů a 'detailů' na jež upozorňují už jiní. Celý film šel z kopce a stáhl i herce. Nemyslím, že bych ohromeně zakřikla obsazení, to ten film je zprznil. A i když mě vcelku zamrazilo při prvním setkání s ufonem, ta další už byla směšná.

plakát

Sex ve městě (2008) 

Musím uznat, že dívat se na kostýmy mě baví daleko více než sledovat příběh filmu. V porovnání se seriálem, který taky staví na barevných modelech, ve filmu byl příběh pouhým módním doplňkem, a trošku ohraným. A i když šaty(obzvlášť svatební), kabelky a botičky byly jako vždy úchvatné, maximum co nabízím jsou 3*

plakát

Je to i můj život (2009) 

Ani mi nedovolili si vydechnout a skončil. Zdálo se mi to, nebo byl opravdu tak velice krátký? Cameron Diaz velice mile překvapila mimo jiné.

plakát

Muž v ohni (2004) 

Byla to podívaná. Ovšem nespočetněkrát jsem si opakovala - jako vážně?-. Bylo to chvílemi jaksi moc americké na můj vkus, přehnané až to hraničilo se vším reálným. Když odcházíte z kina, obýváku, od notebooku neměli byste si říkat 'Černý princ na černém koni všechny zachránil, ještě že nežijeme v USA' .. Vždyť přeci nazačátku říkali, že to není superman. Jsem zmatená. Čtvrtá hvězda pro Dakotu.

plakát

Misery nechce zemřít (1990) 

Jak já miluji tenhle film! Viděno pouze jednou a velice dávno. A stejně jsou tu scény, které znám nazpaměť.

plakát

Přízračný svět (2001) 

Z ničeho nic se vzbudím a říkám si jak se jenom jmenoval ten film se Stevem se Scarlett a tou hnědovlasou Dariou. Vzpomínám kdy jsem ho viděla. Byla to noční filmová palba léta 05, tenkrát zažívala ČT2 nějaký filmový absťák čico a pouštěla jednu pecku za druhou peckou. A já to léto úplně odložila knihy a zírala. To byly časy :) Snímek rozhodně stojí za 4 hvězdy a víc...

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

..očekávání, že jedna z hlavních hereček, Barcelona, bude do neomrzení před kamerou se nestalo. Zklamání. Film není jen o lidech, ale I atmosféře, kterou já jsem vcelku nepostřehla.

plakát

Dvě tváře lásky (1996) 

Přišlo mi to hrozně podivné .. ale vcelku snesitelné a milé.

Ovládací panel
6 bodů