Nekdy vam muze prijit dve a pul hodiny az moc. V tomhle pripade je to podle meho nazoru naprosto naopak. Spis jsem si pral, aby se film jeste nekam dale pohnul a pokracoval jeste alespon hodinu. Naschval jsem si o tomto filmu nikde nic neprecetl. Zadny dej ani v naznaku. A zafungovalo to na sto pet procent. Jen lidi, kteri cetli knihu, mne rikali, ze je to pecka. A tak to taky bylo. Cemu jinemu dat pet hvezd, kdyz ne tomuhle. A to nemam Daniela Craiga zrovna v oblibe. Jeho kredit u me timto ale o hodne stoupl. Uz se tesim na dalsi pokracovani z trilogie. A je mi velkou cti udelit svuj 400. komentar prave tomuto filmu. *****
No kvuli peti hezkym zaberum rozhodne nebudu zvysovat moje hodnoceni. Trochu mne to kazi ten lehce myticky nadech Terminatora jako takoveho, kdy dvojka vyjimecne predcila jednicku. Ale Salvation je opravdu ztrata casu.
Zkusim priste nedelat tolik veci najednou. Prozatim bych hodnotil jen dvemi, definitivne si na to vsak netroufam. Vim jedno, ze jsem mel velky problem s tim, aby me film chytil natolik, ze bych neodbihal pokazde, kdyz me napadla nejaka malickost, ktera by za "normalnich" okolnosti jiste pockala. Anebo bych to alespon resil mezernikem. Do kina bych na tohle rozhodne nesel...
Vazeni, take zustanu trochu pri zemi. Ale ne zas tak moc. Debaty o tom, zda se da Warrior porovnat s Rockym, zda je to prilis hodnekrat preprane klise nefungujici rodiny, ci zda je to citelne a pruzracne jak kristalova studanka bez sebemensiho prekvapeni, podle meho nazoru nejsou na miste. Jak muzete chcit, aby s kazdym podobnym filmem film vypadal uplne jinak. To si musite pockat az vynalezneme lek na rakovinu, a i tyto filmy vam po dobe zesedivi v podobe opakujicich se zalezitosti. Hodnoceno tedy jako jeden celek - zaujetim, obsazenim, zpusobem a kvalitou natoceni a koneckoncu (jak rikate) cpicim moralnim klise, musim tento film zaradit do horni poloviny, presneji mu dam 70%, chcete-li ****. A tech deset procent jsem ubral proto, protoze skutecne nedojde k podstatnemu zvratu deje, mimo toho na konci. Ale asi to tam holt melo byt.
Nemam zrovna kdo vi jak rad pohadky, ale kdo se na ne cas od casu nekouka, ze. Tahle mne ale prisla takova jakoby zvlastni. Nechytnula me hned od zacatku a nebyl jsem z ni buh vi jak odvareny. Kvuli roli Magdaleny Kocourkove ale davam za tri.
239 nejoblibenejsi film? no evidentne jak pro koho... momentalne velke MOZNA, ze tomu priste dam o jednu hvezdu vic... jedine, co na tom nyni shledavam, ze je velmi pusobive natocen...
Ja jsem tomu na prvni pokus dal dve hvezdicky a ted toho pomerne lituji. Je to vskutku dobre natocene, ma to spad a ikdyz zrovna george a nicole nejsou mym salkem kavy, musim zvednout hodnoceni na tri. Je to takova spise pohadka, ale nerknu-li, tak velmi pusobive natocena.
Pravda, neni to zrovna kosmicka rychlost co se spadu deje tyce. Da se i rict, ze hodne procent to nasbira jen kvuli te plejade hercu, mne to ale za tri hvezdy stoji. Presne takovy ten tip filmu, u ktereho muzete hackovat svetr a neni potreba hltat kazdou pikovterinu. A z koho mam asi nejvetsi radost je De Niro. Skoda mluvit. Je to proste borec!
Musim konstatovat, ze jsem se hodne premlouval ke trem hvezdam, ale za poslednich cirka patnact minut je dat proste musim. Ikdyz z prvniho dilu to dle meho nazoru nema ani tkanicky, urcite kvality pokracovani Rec urcite ma. Pro me ale jen v hodnote 60%.
V podstate je to agitka ja vepr. Treti hvezda je kvuli hudbe. A ta druha kvuli tomu, ze se po tech triceti letech, co se na to clovek diva, musi fakt tlemit tomu zpracovani, dobe, hercum a vubec vsemu.
Od 127 hodin mne sednul Jamse Franko a nezklamal ani tentokrat. Napada me jedno pridavne slovo – pusobive. Alespon to ve mne Vzestup planety opic zanechal. 80%.
Film, který mohl dopadnout dejove jakkoliv. Osobne jsem si v prubehu vybudoval dve pracovni verze, ale ani podle jedne zaver neklapnul. Coz hodnotim kladne. Film si na nic si nehraje, a to je asi jeho nejvetsi benefit. Dal jsem si ciste nahodou hnedle dva filmy s Ellen Page po sobe a musim konstatovat, ze něco na te holce je. Hodnoceni 80% je mozna i malo, preci jen u nej ale zustanu.
Vzdy znova a jako pokazde poprve bych tomuhle dal plnej knedlik. Ma to, co to ma mit. Napeti, vtip, lasku, perfektni obsazeni a hlavne slusny spad. D. J. Caruso je u me borec nejvetsi.
Muži, kteří nenávidí ženy (2011)
Terminator Salvation (2009)
Milenci a vrazi (2004)
Elitní zabijáci (2011)
Je to takovy ten film, u ktereho si klidne muzete utrit prach, nic vam neutece a nikdo vam nevycte, jak jste jenom mohli odbehnout od obrazovky.
Venkovský učitel (2007)
nemam slov.. 80% jak vysitych ..
Věc: Počátek (2011)
Tak tomu rikam remake jak Brno. Puvodni verze patri k mym nej. A tohle ma skutecne neco do sebe.
Warrior (2011)
Veselé Velikonoce (1984)
Popravde uz jsem videl daleko lepsi Belmondovky.
Micimutr (2011)
Wolf Creek (2005)
myslim si, ze dost podcenena zalezitost...70%
Čelisti II (1978)
Z nostalgie, ***
Tahle země není pro starý (2007)
Válka světů (2005)
Nebyt toho konce, nechal bych za 4.
Zabiják (2003)
odpad!2.564 hodnoceni po 87 minutach ... to mame rovnych 223.068 minut, tj. asi 3717 hodin, coz predstavuje dohromady skoro 155 naprosto zbytecne stravenych dni. Lidi, neplytvejme tolik casem !!! Mne se treba chtelo zvracet u te sceny, kdy Steven ujizdi kamsi v Jeppu, pronasledovan kymsi .... tak zle a nedobre natocene, ze jsem si opravdu malem zadelal koberec. Fuj. Uz nikdy vice. ps: a stejne neverim, ze vsichni hodnotitele byli schopni tento brak dokoukat az do konce.... :/
Láska (1973)
Plnolety Odrich Kaiser je k popukani.
Peacemaker (1997)
Hrdost a sláva (2008)
Kvalitne odvedena prace od dvou shodou okolnosti mnou oblibenych hercu.
Možná přijde i kouzelník (TV pořad) (1982)
Myslim, ze kdo je mladsi 85 roku, tak se kdysi hrozne natlemil.
Země policajtů (1997)
Rec 2 (2009)
Pravidla moštárny (1999)
Velmi nenapadny devadesatiprocentni film.
Tak jde čas (TV seriál) (1965)
odpad!Asi jsem nevidel vsechny dily, ale popravde kdo znas je videl ? Nicmene si troufnu ohodnotit. Vedle posty pro tebe je to dalsi z naprosto zbytenych televiznich odpadnich zalezitosti na teto planete. Alespon podle meho nazoru.
Román pro ženy (2004)
Napodruhe zvedam na tri. A to kvuli hudbe, ktera zveda kvalitu o 100%.
Malý pitaval z velkého města (TV seriál) (1982)
Zrození Planety opic (2011)
Juno (2007)
Francouzská spojka (1971)
Jak jsem jenom mohl dat napoprve jen ctyri ??? Tohle? A v ´71? Nechapu. *****
Velké sedlo (TV seriál) (1985)
Doba si tyhle serialy zadala. Nebo spis na ty lepsi nemela. Kazdopadne kvalita obojoho je pochybna.
Disturbia (2007)
Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992)
Pro me jeden z nej od pani Chytilove.