Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (444)

plakát

Pod černou vlajkou (2014) (seriál) 

Nebývale precizně napsaný seriál, který počítá s každou epizodou od začátku až do konce, pres všechny série. Takže vývoj jednotlivých motivů a postav dává smysl, což u takhle dlouhých seriálů je obvykle spíš opakem. Seriál o hrůzách války a ještě hrůznějších rozhodnutích a kompromisech, o tom, kdy je někoho zradit pro vyšší věc obhajitelné a kdy ne.

plakát

Náhradníci (2000) 

Velmi příjemný film pevně držící v rámci žánru. Komedia, Emoce a Fotbal. Na lehký večer určitě neurazí. :)

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Povedené. Všechny postavy byly zakomponovány užitečně, nikoliv jen proto, že o nich bude další pokračování. A i když mám výhrady k celkovým pohnutkám tohoto dílu, tak chování jednotlivých postav po delší době dává trochu smysl.

plakát

Moon (2009) 

Skvělé "sci-fi". Komorní příběh jednoho herce, bez bombastických efektů a zvratů jako v Marťanovi. Nejde ale o intelektuální konverzačku, děje se toho dost, ale vše plyne pomalým tempem ve slabé gravitaci.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Guye mám rád, i když ne všude mi jeho styl sedí. Tady se ale jeho "moderní" styl potkal s ještě vhodnější předlohou než v Sherlockovi, a tak se jeho citlivě pojatá kamera a hudba mohla rozvinout v neskutečný koncert. Zbylé fantasy a komiksové filmy by se tu mohly hodně naučit.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Sice je to o ničem, ale aspoň to hezky vypadá. Klasické Hvězdné války, pro děti, ale v košilce jako pro dospělé. Na druhou stranu to šlape a baví, takže je to stejně jako ostatní hvězdné války přijatelně příjemně koukatelné.