Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Zlom (2019) 

Vůbec nevím co si mám o tom filmu myslet. Strašná agitace na Boha. Maminka mi byla velmi nesympatická. A celkově byl ten film velmi nudný. Ano byl to zázrak, ale přesně jak říkala učitelka: Proč zrovna tento chlapec? Vždyť každý kdo má někoho kdo bojuje o život se modlí, aby to přežil. Zároveň se mi nelíbí tento typ lidí, kteří v mládí vedli divoký život a pak u nich došlo je zlomu, který u nich vyvolal náboženské osvícení a nyní žijí podle Boha a mají plnou pusu Boha, Ježíše atd.. Pro silně věřící Američana bude tento film top, ale já asi nejsem jejich cílová skupina.

plakát

Holocaust (1978) (seriál) 

No musím bohužel říct, že tento seriál je velice slabý, protože to, co tam všichni představitelé předvádějí je až rozum zarážející. Tak by se určitě nacisti a ani utlačovaní Židé nechovali. Víc realistější jsou filmy Pianista a Schindlerův seznam jenom v jejich 5 minutách než celý tento seriál. Teď tu trošku dám spoiler aneb, co bylo na seriálu tak strašně zarážející (píšu to náhodou, jak mě to napadá): 1) Určitě by nacisté nechali zavřít do tábora partyzána (toho by na místě odstřelili, to samé by čekalo i malíře Karla za ty obrazy a s ním i celou skupinu) 2) Myslím si, že Židé ve Varšavském ghetu se měli mnohem hůř než je v seriálu popisováno (viz. Pianista) 3) Celkově mi přišlo, jako kdyby se vlastně Židé měli velmi dobře a bylo jedno jestli jsou v ghetu, koncentračním táboře nebo někde v lese 4) Určitě by se Inga neměla tak dobře, jak je to líčeno v seriálu (Byla by postihována za hanobení německé rasy, neboť si vzala Žida) 5) Starší Židé a nemocní by byli s malýma dětma první na řade koho by se nacisit snažili zbavit. Jediné, co se mi na seriálu líbilo, že tam bylo ukázáno myšlení Němců, proč se to vlastně dělo.

plakát

Gamgi (2013) 

Za mě by tento film dostal, kdyby to šlo klidně i hvězd 10. Konečně film, kde jsou těmi zlými američané, kteří prej chtějí chránit všechny země světa (spíše jen tu svou). Sice by filmu víc slušelo mít kratší délkum ale promíjím to tvůrcům .... opravdu se tento děj dostal do mé topky v oblasti filmů řešící virovou nákazu lidstva. Převelice ráda tento film každému doporučím a nerozumím zdejšímu tak nízkému hodnocení.

plakát

Feed (2005) 

Jako horor film opravdu označit nelze, ale thriller je to zajímavý. Sice je ve filmu několik nechutných scén, ale mohu říct, že mě film velice zaujal, i když víc se mí líbil záporný než kladný hrdina. Film ukazuje, že každý z nás má v sobě nějakou úchylku a také, že pokud dlouho budeme koketovat s peklem, tak ho poté přijmeme za své a nebudeme ho považovat za zvrácené. Filmu dávám 90 % tedy slabých 5 hvězd a to za to, že již ho nemusím vidět znova a ke konci jsem si řikala, že by už mohl být konec a hudba se mi ve filmu líbila.

plakát

Jessabelle (2014) 

Nuda, nuda a ještě jednou nuda .... strach žádný, jenom děj si plyne jako voda ..... jedině za co dávám hvězdu je to, že mi tento film připomenul můj oblíbený horor Klíč s Kate Hudson

plakát

Zombeavers (2014) 

Za masky a že to nemá s hororem vůbec nic společného bych dala odpad, ale za hlášky a tak stupidní chování všech filmových představitelů bych dala tak 4 hvězdy .... i když jsem si chvilkama řikala ať už je konec ..... moje hodnocení - 0 + 0 + 80 % = zlatých 25 % na konci tedy suma sumárum 2 a půl hvězdy