Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (283)

plakát

Solaris (1972) 

Na můj vkus až moc "pomalé a zdlouhavé", bohužel jsem se ani neztotožnil s pocity postav (na pár vyjímek), zkrátka mě to nezasáhlo tak, jak by mělo. (Schválně jsem si ještě přečet po zhlédnutí spoilery na netu, abych si byl jist, že jsem to pochopil.) Nebudu nic namítat proti oceněním a slávě tohoto filmu, ale já radši něco diváčtějšího. A přitom právě zápletka toho, že se hlavnímu hrdinovi zjevila kopie mrtvé manželky, do které se zamiloval, to by mě normálně dostalo, ale filmově mi to vůbec nesedlo. (knížku - pokud ji někdy budu číst - třeba ohodnotím za plný počet)

plakát

Pošetilost mocných (1971) 

Jedna z nejlepších komedií kterou jsem kdy viděl a u které se pokaždé směji, nepřekonatelné grimasy a vtipné situace. Navíc super soundtrack !!!.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Pokračování se nese ve stejném duchu jako první díl a opět můžeme zhlédnout vtípky, akci a pocítit nostalgii a přitom se ani na chviličku nenudit a těšit se na každý záběr kde se objeví nějaká živoucí legenda. Líbili se mi všichni, hlavně Chuck Norris !

plakát

Démanty noci (1964) 

Hodina chození a útěku, chvílemi mnou nepochopené sledy záběrů. Jakási syrová atmosféra tu je, ale pro mne to není tak ždímající jak jsem si myslel.

plakát

Dostaň ho tam (2010) 

Chvílemi jsem se i zasmál, ale to je docela tak vše, průměrná komedie, která ničím nezklamala, ale ani jinak nevyčnívá

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Skvělý námět ! Zajímavý film, který se však postupem děje stal "jen" dobrým akčňákem.

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Jakožto úchyl na tragických emocí drásající filmy, našel jsem si tento korejský a všem mohu doporučit a dát plný počet. Z pohledu "normálního" diváka hodnotím první polovinu jako sladkou romantickou komedii (chvílemi až moc sladké na hranici parodie), avšak druhá polovina... ta mě dostala, bylo to sice zdlouhavé, ale o to víc teklo slz. (kvůli tomu, jak jsem se ztotožnil s postavami a chtěl jsem se zas vrátit do reality, která mi najednou příjde jako veselá - a proto na to koukám :P).

plakát

Atentát (1964) 

Prakticky souhlasím s tím, co napsal uživatel Papuchalk. Z takového skvělého námětu, co napsala historie, se dalo vypráskat mnohem více, hlavně co týče představení a ztotožnění s postavami. Za to strhávám jednu hvězdu, ale i přesto tento film patří do zlatého fondu a scéna v kostele byla libová.

Ovládací panel
10 bodů