Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (1 078)

plakát

Muž jménem Otto (2022) 

Kniha je 9/10. Tohle nezachrani ani Tom. Nefunguji ty spravne emoce a budovani charakteru.

plakát

Čtyři k večeři (2022) 

Co jsem to právě viděla?! Velmi matoucí vztahy a podání.

plakát

Interstellar (2014) 

Vaše komentáře jsou vážně působivé a erudované. Ať už se vám film líbil nebo ne. Já k tomu chci napsat jen to, že ve mě film zanechal silnou stopu. Ani po těch letech jsem na něj nepřestala myslet. Jako divák nemusím vnímat jen silné herecké výkony a překvapivý scénář. Někdy je to tak prosté jako silný zážitek. Nic na mě v poslední době tolik nezapůsobilo, a proto je to jeden z mých top filmů.

plakát

Malá rybka (2020) 

Překvapivě zajímavé a svým způsobem dojemné. Hlavní myšlenka je jednoduchá a vážně působivá. Jen bych si přála, aby mě ty emoce trochu víc zasáhly. Pokud máte rádi neotřelé sci-fi myšlenky o apo světě s romantickou linkou, tak tohle by vás mohlo zaujmout.

plakát

13 minut (2021) (TV film) 

Mohlo by se to pouštět třeba v autoškole. I když.. jo, 85min vám tam nikdo nevydrží sedět. Také bych snesla kratší stopáž. Zase tak ohromující ty výpovědi nejsou.

plakát

14 vrcholů: Nic není nemožné (2021) 

Nepochybně je to životní úspěch, kterému se jen tak něco nevyrovná.  Z dokumentárního hlediska mě to místy nudilo. Občas to mělo až moc rychlý spád, jindy se to natahovalo. Trochu lepsí střih by si to asi zasloužilo.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Tak skvělá myšlenka, to herecké obsazení, vše krásně nahrává tomu, aby to reflektovalo současnou společnost a problémy a přesto to nefunguje. Ten film s tím vším nepracuje dobře. Dohromady to nemá moc emoce a když je vám jedno, jak to skončí, tak to je pak pro mě špatný zážitek.

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

Jsem ohromená. Vše krásné - animace, postavy, děj, vyprávění, scénář, hudba. Získalo si mě to.

plakát

The Ivory Game (2016) 

Smutné a nechutné, co jsou lidé ochotni udělat pro peníze. Snad se jim ten kolotoč podaří zastavit. Točit a mluvit o tom je nutné, jen bych si přála, aby ta setrvačnost toho, než se to zastaví, byla krátká. Aby měli sloni větší šance. A teď z pohledu dokumentu (bez emocí) - zvuk byl místy otřesný. Občas to ztrácelo tempo, unudit diváka v tomto tématu si nemůžete dovolit.

plakát

Audrey (2020) 

Pro všechny fanoušky, kteří o ní zatím nic neviděli, je to skvělé. Já už jsem toho o ní něco za tu dobu nakoukala a mnoho nových informací to nepřináší. Také - dobrý dokument poznáte podle toho, že se neorientuje jen na úspěchy. Tady mi chyběl záběr i na ty strašné věci, kterými si prošla. To bych ocenila.