Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Bourneovo ultimátum

Bourneovo ultimátum (2007)

Když sem se koukal na předchozí dva díly tak sem si nedokázal představit, co by šlo ještě vylepšit. Po první půlhodině filmu mě Greengrass naštěstí poučil:-) Podle mého nejlepší akční film a nejlepší závěr jaký si tato trilogie mohla přát.

Kung Fu Panda

Kung Fu Panda (2008)

Skvělý animák, vtipný s výbornou animací. Film mě prostě bavil rád se na něj podívam znova a znova:-)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Naprostá klasika, která se neokouká. Nemá cenu komentovat kvalitu zpracování, herecké výkony a hudbu, protože po těchto stránkách film nemá chybu. Mě spíše zaujalo zapracování různých dobových faktů do děje. To jej udělalo důvěryhodnější. Jako například ,,Elvis" nebo ,,Shit Happens":-) Svou pozici v čele si tento film bezpochyby zaslouží.

Karlík a továrna na čokoládu

Karlík a továrna na čokoládu (2005)

Tak tento film byl pro mě ve všechn ohledech originální a to je to co na něm oceňuji. Skvělý Johny Depp a ,,Burtonovská" atmosféra mě naprosto dostali. Nejlepší na příběhu jsou skrytá poselství, která byla vlastně hlavním poselstvím knižní předlohy. Okouzlily mě dětské prvky, které dodaly ten správný šmrnc této pohádce pro dospělé.

Pelíšky

Pelíšky (1999)

V podstatě bych se mohl podepsat pod komentář KevSpy, jelikož s ním plně souhlasím. Je to bezpochyby česká klasika.

Blbý a blbější

Blbý a blbější (1994)

Můj nejoblíbenější film dětských let. Viděl jsem ho snad tisíckrát, ale i to, že jsem ho uměl téměř zpamněti, mě neodradilo od jeho opětovného puštění:-) Film plný hlášek a vtipných situací. Sice ne moc inteligentní humor ale člověk se zasměje. Příjemná oddechovka.

Transformers

Transformers (2007)

Naprosté vizuální a zvukové orgie. Jeden z filmů na který se vyplatí jít do kina už jen pro vizuální zážitek. Člověk pak děj moc nevnímá:-) Ikdyž ten taky není nejhorší. Dobrý výkon LaBeoufa, o kterém po tomto filmu budou lidé nejspíš říkat: ,, To je ten z Transformers!":-)

Crash

Crash (2004)

Paul Higgins u mě má po shlédnutí tohoto filmu velký obdiv. Natočil film plný nezapomenutelných momentů, hereckých výkonů a skvělé hudby. To vše umocňuje fakt, že to zvládnul s takřka ,,směšným" rozpočtem a to je důkaz jeho režiserského umu. Který si někteří režiséři kompenzují vysokými náklady.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Americká legenda Terminátor mi v druhém díle ukázal, že to byl ,,Den zúčtování" s dílem prvním.:-) Skvělý film. 92%