666teen

okres Tábor
Skumfuck Obecný

ICQ: 270-454-215

63 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 5 10 14 18
    • 8.2.2012  12:49
    Černý korzár (1976)

Nostalgie je smrtící emoce. Letálnější než uhrančivý pohled Sádlokana Kabira Bédiho. Uf.

• 26.1.2012  16:47
    2012 Apokalypsa (TV film) (2009)

Bububu! Chcípneš! V prosinci navrhuji hromadný přípitek na zdraví těch co přežili.

• 26.1.2012  16:23
    Kupředu levá, kupředu pravá (2006)

Jsem povaha poměrně otrlá, ale tohle bylo dost i na mě. Strašidelný dokument o lidské blbosti, ztrátě veškeré soudnosti a touze po korytu. Kdyby se aktéři dokumentu necpali do politiky, seděli třeba někde v klecích a bavili se házením hoven po ošetřovatelích, byla by to ukrutná taškařice. Ale takhle? Zaplaťsatan, že jsem uznán nesvéprávným a nesmím volit.

• 16.1.2012  13:05
    Krabat: Čarodějův učeň (2008)

Ne každý čarodějův učeň se jmenuje Harry a ne každý jeho mistr se jmenuje Brumbál. Stačí Mistr. Některé sovy nejsou tím, čím se zdají být. A to z prostého důvodu, že jsou to havrani. Ano, přiznávám, chystal jsem se tohoto učně poslat do Azkabanu s odkazem na Zemanův geniální animák, ale to by bylo vůči německým soudruhům nefér. Krásně ušmudlaná pohádka jako stvořená pro libovolný vánoční večer.

• 14.1.2012  20:45
    Ničivá hrozba (video film) (2004)

Archanděl Gabriel kdysi svěřil Nepřizpůsobivým mýtický Amulet Proti Větrům a vložil na jejich bedra péči o záchranu lidstva. To je definitivní důkaz toho, že jeho nadřízený, Nejvyšší z Nejvyšších je sadistický sociopat. Fajn. Pokusím se zapomenout, že jsem tenhle morzakor vůbec kdy viděl, odprosím Úvého i Bóla za to, že jsem je považoval za trubce největší a panu scénáristovi bych doporučil prázdninový pobyt ve varnsdorfské ubytovně, aby načerpal podklady pro pokračování.

• 11.1.2012  11:58
    Lovci hlav (2011)

Drsná krimi o tom, co všechno může potkat anemického norského trpaslíka, který se snaží uspokojit svoji vysněnou, dvoumetrovou valkýru. Není to věru žádná hitparáda.

• 10.1.2012  20:23
    Svatá hora (1973)

Trip z rodu Podivných. Pan režisér je blázen, nebo vizionář, nebo nejspíš obojí. Třeba smutní nad těmi, kdo jeho práci nechápou a nebo má nepokrytou čurinu z hledačů symbolů, které tahle halucinace ani neobsahuje. Ono hovno ve skle bývá občas opravdu jenom hovno ve skle. A mě je to popravdě řečeno zcela šumák.

• 5.1.2012  15:45
    Apollo 18 (2011)

Pokud se Fox Mulder celá devadesátá léta honil za těmito nahrávkami, je to celkem bída. Radši měl sbalit Scullyovou.

• 5.1.2012  15:40
    24 (TV film) (2011)

Hrůza hrozná. 24 různých filmařských stylů vytváří během dvaapadesáti minut odporný kočkopsí dort. Milovníci zkratek a "unikátních projektů" mohou přidat šest až sedm hvězdiček.

• 31.12.2011  12:11
    Lemmy (2010)

Ježíš? Mrtvej. Mohamed? Mrtvej. Budha? Mrtvej. Kdo nám, ubohým, zbývá k uctívání a kdo nám místo pofiderního spasení nabídne konkrétní hudební extázi, cigáro a Jacka s kolou? Lemmy.

• 20.12.2011  17:10
    Joy Division (2007)

• 18.12.2011  21:29
    Postal (2007)

Bollovina za čtyři hvězdy? Rozhodně Postal. Jedná se totiž o takřka TROMAtizující zážitek a zároveň asi jediné kloudné dílo zaplacené zlatými zuby nenáviděných synů Izraele.

• 9.12.2011  17:47
    Vše pro dobro světa a Nošovic (2010)

Škoda, že masožravá Adéla ve skutečnosti neexistuje. Kdyby ano, pan tiskový mluvčí Hundáje (nebo co to tam má ten pohůnek za funkci) by svou zálibou v pěstování masožravek mohl řešit problémy s dotěrnými filmaři a neschopnými vesničany, kteří odmítají robotovat v korejském industriálním ráji. Ham, ham a je po šťouralech. Škoda. Vlastně Hyundai.

• 4.12.2011  18:00
    Růžový panter 2 (2009)

Věta z obsahu: Film Růžový panter 2 je pokračováním úspěšného hitu z roku 2006. Svět se v prdel obrací. O zesnulém Sellersovi nemluvě.

• 2.12.2011  19:33
    Hunt for Gollum, The (2009)

Nechápu nic! Parta nadšenců tímto dílkem dokazuje všem pochybovačům, že z hovna se bič uplést dá. A dá se s ním i pěkně nahlas zapráskat.

• 25.11.2011  18:18
    Varan vs. Kobra (TV film) (2005)

Takhle to dopadne, když si parta pornoherců usmyslí, že místo orgií na pláži natočí eňo ňůňo horor. Měli zůstat u píchání. Totéž by měli udělat i všichni potencionální diváci tohoto filmu.

• 21.11.2011  17:46
    Mořská bestie (TV film) (2008)

Další pokračování příběhu o tom, že NĚCO vyleze z vody, NĚKOHO to sežere, NĚKDO to jde honit (lépe nahánět, aby si ostraváci zase nepředstavovali nějakou přehlídku orgánů) a nakonec TO po jistých ztrátách dohoní. Tupé a předvídatelné. Ale potvora co disponuje maskováním jako romulanský křižník, to je novum. Vlastně ne. Predátor to měl taky.

• 21.11.2011  12:48
    Transformers 3 (2011)

Hasbro strikes back! Dlouho mě žádný film nemíchal tak, jako poslední poslední Bájovi Transformátoři. Nebýt nablblého hlavního hrdiny a jeho nové roštěnky (má pysky jak havajskej domovník a bílý dres si neušpiní ani při meditaci v popelnici), dozvěděli by jsme se, že za vznik Matrixu můžou nadnárodní hračkáři. Hnus fialovej.

• 19.11.2011  09:34
    Kazatel (2011)

Že by byl upír opravdu nelítostný predátor bez očí a ne váš spolužák co má kukadla jak zrcadla? Copak na to řekne Majerovic klan?

• 13.11.2011  10:05
    Zelená zóna (2010)

Americká operace v Iráku měla zkratku ZHN (Zbraně Hromadného Ničení). Postupem času mění svůj význam na Zatím Hovno Našli, respektive Získáme Hafo Nafty. Invaze do Severní Koreje se definitivně odkládá, neb jedinou obchodovatelnou komoditou v zemi je hlad. Greengrass s Damonem to zase dokázali.

• 13.11.2011  07:42
    Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)

Piráti na rybníku: Na plná povidla. Jo, jo. Měli jste Jacka nechat umřít.

• 6.11.2011  14:53
    Green Lantern (2011)

Příslušník lidské rasy je naverbován do galaktické ochranky. Všichni z něj mají zkraje děsnou čurinu, protože patří mezi podřadné druhy, nicméně všem svým mentorům (Pan Rudý, Pan Ryba s čírem a pan Bagrosaurus) dokáže, že přijetí do sboru nebyla náhoda, nebo rozmar umírajícího Mistra. Vyzbrojen prstýnkem a lampičkou potře mezihvězdnou chobotnici a získá si tak úctu spolubojovníků a nějakou tu roštěnku k tom. Že se vám to zdá být poměrně slaboduché? No jasně.

• 29.10.2011  21:46
    Hra o trůny (TV seriál) (2011)

Nevzpomínám si na žádnou jinou (nejen) fantasy, kde pubertální hajzlík zdělí své možná nastávající: "Až začneš krvácet, udělám ti následníka trůnu." Temné, hutné, uvěřitelné, prostě geniální. Zatím spíš alternativní středověk, než fantasy. Bravo! P.S. Pink Floyd rozhodně nemají největší zeď.

• 29.10.2011  19:44
    Captain America: První Avenger (2011)

Stereoidy a pobyt v mikrovlnce udělají z každého chcípáka hrdinu, protože vlast si to žádá! Hodný strýček geroje vybaví pomalovaným deklem od kanálu a pošle ho zabíjet, protože vlast si to žádá! Kapitán Amerika je trotl, o tom žádná. Hail Hydra!

• 23.10.2011  21:04
    Bubo bubo (TV pořad) (2011)

Je to jenom moje Déžovo vu, nebo jsme svědky neuvěřitelně stupidní překopávky Šesti ran do klobouku? Kultura za 25. Bičem. Na holou.

• 23.10.2011  20:47
    Megažralok vs. obří chobotnice (video film) (2009)

Laik žasne, odborníci z WETA se diví pokroku v počítačové animaci a Lorenzo bere i role v dílech, které vyžadují ubožejší promluvy než: "Mám axu."

• 21.10.2011  19:36
    Krvavý potok (2009)

Naspeedovaná veverka ve střižně definitivně pohřbila nemrtvého teutonského okultmajstra. Věčná škoda.

• 20.10.2011  19:29
    Světová invaze (2011)

Málo platné. Banda mariňáků zachraňujících svět (Los Angeles) je obdivuhodně různorodá skupina. Nechybí přeživší rákoska a pozvolně umírající spolubojovníci. Šest půlek klišé a výborný výsledek. Voda je dobrá. I slaná.

• 14.9.2011  18:57
    Expozitura (TV seriál) (2008)

Uvidíme, co se bude dít ve druhém veledíle. První je fuct RET ROSE. Co se ovšem cení, je přestup playboye Kamila z Malého Pitavalu (trousil ftipné hlášky a byl velekůl) do ÚOOZ. Doufám, že se neproflákne, že je Berdychův strejda. Druhý díl je lepší, než první. Až budete zabíjet slepého advokáta v jeho bytě, rozsviťte nehospodárnou žárovku, která hřeje víc, než Bursíkova láska k biomase a dotyčného slepce se pokuste uškrtit. Zezadu. Takovou tou kravatou co jste používali ve škole, aby jste se dostali ke svačině s vyšší nutriční hodnotou. Výsledek je stejný. Někoho holt zfuckuje školník a udá na vedení. No, a někoho prostě chytěj ti navedení. Třetí díl asi nedám.

• 21.8.2011  17:26
    Auta 2 (2011)

Protože mastiči jsou hlavy šunčích rodin!

<< předchozí 1 2 3 4 5 10 14 18