Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Vynikající dokumentární seriál o vesmíru! Lister, Rimmer, Kocour, Kryton a Holly lodní počítač s IQ 6000. Což je stejně, jako má 6000 učitelů tělocviku. Tři miliony letěli vesmírem a zjistili spoustu věcí: nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky. Zároveň mají bláhovou naději, že za tři miliony let, co byli pryč, lidstvo přestalo válčit, vyléčilo všechny choroby a zjednodušilo formulář daňového přiznání.

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Ať si každý říká, co chce, ale tenhle seriál je moje srdcovka. Nechci mluvit za všechny ženy na téhle planetě, ale mám pocit, že kdyby se muži posilnili několika kusy piv a zhlédli několik dílů, možná by pochopili část ženského myšlení. Ač je to trošku vyumělkované do poměrů paniček z New Yourku, má to myšlenku, humor a upřímnost. Po zhlédnutí několika dílů zjistíte,že jedna z nich se vám podobá. Ať je to naivní Charlotta snící o dokonalé rodině, racionální Miranda, neponaučitelná Carrie nebo sexuální bohyně Samantha. A nebo možná nakonec zjistíte, že z každé máte kousek a co se točí kolem lidí v šatech od Versace mohou prožívat lidé v teplákové soupravě.

Sběratelé kostí

Sběratelé kostí (2005)

O tom, jak se vkus a mínění o filmech a seriálech evolučně mění. Ze začátku byl pro mě tento seriál další kriminálka a hodnoceno třemi hvězdičkami, po čase se propracoval na mého favorita mezi kriminálkami. I přesto,že je stále trošku pro forenzní vědce sci-fi, je reálnější a vychází s opravdových poznatků vědy a zachovává si vtip. Proto si zasloužil o to,že jsem se začala na něj dívat častěji a raději. I přesto,že mi byla Temprence značně nesympatická a zkostnatělá přišla jsem ji na chuť až ve druhé řadě. Zato Bootha a Hodginse s jeho slizem a brouky jsem milovala od prvního dílu :D.