Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (400)

plakát

Temné stíny (2012) 

Elegantní burtonovka, která zcela jistě oko příznivce potěší, nicméně to rozhodně mohlo být trochu více vypilované, hlavně co se týče psychologie postav. Myslím si že např. Sweeney Todd nebo Edvard byli daleko víc propracovanější než Barnabas. Ale tak rozhodně film stojí zato vidět. Depp je úžasný a potěší i Chloë Grace Moretz.

plakát

Top Gear USA (2010) (pořad) 

Oproti TG UK hoodně velká slabota....

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Hodinová pohodovka, která nenásilně představí pár aut, pár aut rozseká na kousky, prožene pár aut po okruhu a to hlavní - celé je to vlastně jedna velká komedie v čele s charismatickým J. Clarksonem. Neuvěřitelně dokonalá show, kterou nelze sledovat jinak než v originále ;)

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Poměrně zajímavě se vyvíjející zápletka a na to že to je "novácký" dílo i nějaká kvalitní akce se tu najde...rozhodně stojí za to sledovat.

plakát

Nezvratný osud 5 (2011) 

Zvrat zvratoucí!!! Po třech relativně nudných dílech se nám vrací tento coby prequel k jedničce a musím říct, že jsem si jej neskutečně užíval. Luxusní psycho, které ve velmi dobře udělaném 3D dovede člověka někdy až na pokraj šílenství, nepředvídatelný děj, 100x si tipnete a 100x to bude jinak....

plakát

Zrození šampióna (2009) 

Klišé na Xtou!!! Ten film umí být dojemný, ale zároveň je nudný, zdlouhavý a bez jiskry. Sandře blonďatá nesluší. Opět ztracený čas.

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Šílenost!!! Film vhodný pro ženy po 50, jiné publikum ani oslovit nemůže, bylo to dvouhodinové mučení a jsem rád že jsem ho přežil a v životě už tu blbost nechci vidět.

plakát

Transformers (2007) 

Baví mě to!!! Úvod do zcela nového světa - super nápad, kvalitní práce s kamerou, slušná akce a vymazlené efekty a navrch jako bonus luxusní M. Fox. Není co řešit. 90%

plakát

Transformers 3 (2011) 

Tak Bay už k tomu dospěl. Stejně jako mnozí další tak dlouho natahoval dobrý nápad až to totálně posral. Třetí díl je výsměchem celé předešlé sérii. Atraktivní M. Fox nahrazena pyskatou R. Huntington-Whiteley s příšrným ušiberoucím britským přízvukem. Délka 154min.? No kdyby to bylo o hodinu kratší mohli z toho vytěžit víc, ale tohle vaření z vody bylo opravdu moc. Daleko víc je tady důraz na americký patriotismus - opět USA v boji proti všem... . A co mě sralo snad ze všeho nejvíc, že v celym filmu zařvalo několik set tisíc lidí, ale všechno ok. A celý film se nese v té rádoby vtipné atmosféře, která sice má své momenty, ale z toho druhého pohledu je to fakt hodně ironický. Nemá to tu jiskru, kterou to mívalo, akce je v zásadě opakováním předešlých dílů, akorát ty speciální jednotky oblečený jako andělíčci byli docela zajímavý... . Opět zde najdeme šťastný otevřený konec, doplněný proslovem O. Prima...; Jediný co mě bavilo byl německý ex-špion Dutch - ten byl dokonalej, ale těch 5 minut z těch 150 co tam byl tento film rozhodně nezachrání. Pro mě jedno z největších zklamání tohoto roku.

plakát

Brigada - Brigáda (2002) (série) 

Vynikající seriál s krásnou psychologií postav a jako pohled na ruskou mafii 90´let je to taky skvělý. Nechybí mu realistická atmosféra, drama, ale i nějaké ty romantické chvilky... . Kvalitnější záležitost.