Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (63)

plakát

Rychlí a zběsilí (2009) 

Před pár lety bych z toho byl odvařenej. Luxusní vozítka, nádherné kočičky, adrenalinem našlapaná akce... Bohužel už mi to nestačí.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Dort pejska a kočičky. Obsahující velké množství prvotřídních ingrediencí. Bohužel nesedne-li vám jedna, celý dort bude obtížně stravitelný. Hezky se na něj bude koukat, ale dovnitř se nedostane. Já jsem ovšem člověk, který si užil každičkou. Špičková akce? Sci-fi? Dlouhá stopáž? Detektivka? Propracovaný příběh? Comics? Krev a vnitřnosti? Superhrdinové? Obnažené genitálie? Flashbacky? Eyecandy apokalypsa? Vtip? Lesby? Pravda o otci? Zpomalené záběry? Sex? Myšlenka?!?!? BRING IT ON!!!!! Watchmen se mi zavrtali do hlavy dokonce více než Fontána. Ale možná jsem jen ve věku kdy pro mě není hlavní myšlenka filmu tak aktuální... Jeden z nejsilnějších filmových zážitků vůbec! Ať se snažím sebevíc, nenapadá mě NIC, co bych Watchmen vytknul. 100% Btw. Director's Cut 720p již vyšel a můžu říct jen jedno: Lepší než kdy předtím.

plakát

Stmívání (2008) 

Film jsem si užil. Tu a tam sice vykoukla malá scénáristická zhovadilost vkládající hercům do úst fráze za které by se zastyděla i... mno i 16ti letá puberťačka bláznivě zamilovaná do Lea di Capria. Ale nic, co by se nedalo s nadhledem přejít. Sbližování ústředních postav se mi líbilo asi nejvíc. Sice to z kraje vypadalo jak když chce Eda z Belly hodit pizzu, vše se ale nakonec v dobré obrátilo. A vůbec, i kdyby všichni herci celý film nedělali nic jiného, než seděli u stolu a hráli canastu, za ten pohled Ashley Greene prostě nemůžu jít pod 4*

plakát

Klub sráčů (2000) odpad!

Nejvtipnější odpad v dějinách filmu (ano, člověk se musí zkouřit jak doga).

plakát

Tygr a drak (2000) 

POMO to vystihl naprosto přesně, není co dodat.

plakát

Evoluce (2001) 

Z nějakého důvodu jsem se při první projekci chechtal jak magor každému fórku (ne, nic jsem nekouřil)... Po čase, když jsem si to pustil znova, jsem se ani nepousmál. Divné.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Aneb den, kdy jsem zjistil že Damon umí hrát a že miluji Franku Potente.

plakát

Moulin Rouge (2001) 

El Tango De Roxanne mi navždy bude připomínat unikátně podanou love story kde kýč a nevkus výjimečně slouží ku prospěchu věci.

plakát

Kameňák (2003) odpad!

Jsou filmy, u kterých bych se propadl hambou kdyby mě někdo viděl jak se na ně dívám (a nedej bože se bavím!)... Jeden z nich je Kameňák.