Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Thriller

Recenze (19)

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Na film jsem se moc těšil, přestože již z trailerů bylo vědět vše podstatné. Souhlasím, Affleckův batman se mi moc líbil, zejména ve scéně s 20 vojáky kdy zachraňoval Martu, kde to byla akce nápad a celkový dojem za 1. Takových scén bych uvítal i víc. trochu chyběl nějaký původ Alfreda a věcí, když už film začal, jak byl malý ... Wonder woman absolutně zbytečná postava, kdyby se objevila jen na konci, vůbec by se nic nestalo, stejně tak sekvence s aquamanem. Ještě před filmem a v kině jsem dlouho chtěl vzít kelímek s postavičkou Batmana, leč jsem se pak rozhodl pro Supermana (u placení) a udělal jsem dobře. Takový konec jsem nečekal, ale nikde není dáno, že se nedá opět nějak otevřít ... Lex, zahrál výborně, připadal mi jako Joker a zároveň hádankář ... fakt klobouček, Affleck překvapil a Cavill standart. Celkově se dal film o 20 minut zkrátit, nebo o to samé natáhnout.

plakát

Drsný časy (2005) 

Přiznám se, že jsem už vyhlížel konec . Film na mě měl dva dojmy - ten první kdy film není nikterak akční, kriminální či thriller a dlouhé někdy zbytečné stopáže se táhnou a ten druhý dojem - reálný pohled, jaké osoby jsou na kterých místech a jak to v ulicích zřejmě chodí, film by mohl dostat i 4* kdyby byl trošku více akční a také by mohl dostat 2* nebýt dobrých hereckých výkonů.

plakát

Zvonilka (2008) 

Hezké propracování ač už barevností, tak příběhem, osobně jsem se i bavil, sekvece kdy má jeden pomocník špunty v uších a tak slyší co se mu hodí je prima. Filmů pro malé není až tolik dobrých, proto dávám i čtvrtou hvězdu.

plakát

Říše hraček (2007) 

Pro děti film dobrý, hodně barevný (dokud Hoffman neodejde). Dějově pro mě nezáživný, v druhé půli filmu hodně strádá. Chybí mi tam nějaký hlavní hrdina a nějaký padouch, takový jiný nádech filmu, např. nějaká chamtivost konkurence s touhou obchod vykrást či tak, aby film místy i více pobavil. Takhle jen Hoffman odešel a grafici museli ubrat barvu na obchodě a bylo vymalováno... Kostka od které všichni na začátku budou tolik očekávat se ve filmu jeví téměř jako jen "kus dřeva", vyjímaje krátké pasáže. Za film samotný dvě **, za herecké obsazení ještě jednu přidám navíc.

plakát

Horton (2008) 

Slon je velice pěkně animovaný, když tančí, když si myslí, že je lehký, nicméně na druhou stranu smítko prachu a život v něm mi přijde jako vhodná chvíle na zabití velké části filmu (času). Líbil se mi český dabig, ať už supa či slona (Dejdar), ale podívám-li se na stranu druhou, že jsem alergik, smítka mi vadí a už jsem musel zničit mnoho světů ... :(

plakát

VALL-I (2008) 

Velice hezké zpracování, pěkný film, co se týče vyznání lásky beze slov. Líbí se mi nadhled na budoucnost co se týče družic a technologiee vůbec, nicméně pátou hvězdu udělit nemohu, neboť nevěděl bych-li o filmu předem děj, vůbec bych netušil, že film začíná rokem 2700 a tím pádem ani nevěděl, že na Zemi (titulek nebyl, pokud mi neunikl).

plakát

Želvy Ninja (2007) 

Bez Trhače film už tolik nelákal, akční je však dost, nicméně dějově mě moc neoslnil.

plakát

Jeepers Creepers 2 (2003) 

Mno myslím, že jednou a dost, v případě, že není po čem sáhnout.

plakát

Jeepers Creepers (2001) 

Nepovažoval bych tento horor za špatný horor, jen doufejme, že dvojkou to skončí ...

plakát

Titanic (1997) 

Herecké obsazení, hezké provedení, filmařská kvalita, když tohle vše zhodnotím, dal bych ****, ale přikouknu-li k roku 1997 musím přidat i tu pátou, neboť Titanic by i dnes smetl většinu filmařských projektů.