Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 246)

plakát

Show začíná (2005) 

Babča Judi je super, i když musí sedět na skříni. A holky mají hezká prsa, ale tváře nic moc. Příběh je to ovšem velmi zajímavý, leč bohužel nudně natočený.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Snad nikdy v životě jsem se každý týden tolik netěšil na další díl českého televizního seriálu.

plakát

Zelená kniha (2018) 

Nepřesvědčivý, leč sympatický Viggo a přesvědčivý, leč nesympatický Mahershala v docela přeceňovaném filmu. Můj největší obdiv má v tomto případě rejža.

plakát

Raubíř Ralf a internet (2018) 

Možná dost sofistikované a vymakané, ale málo vtipné - samozřejmě až na naprosto boží princezny a skvělou potitulkovou scénu.

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

Po prvních dvou dílech jsem to chtěl vzdát - tím spíš, že jsem na některé mladší Dejvičáky alergický, ale pak se to rozjelo. Díl Vyhazov je dokonce za 5 hvězd. Až budou Francouzi točit film o Funésovi, nechť do hlavní role obsadí Trojana - nikdo jiný to nezvládne.

plakát

Trpaslík (2017) (seriál) 

Pohádková linie je trošku naivní a odfláknutá, ale vše ostatní je super. Vynikající Hofmann, Procházková, Suchánek (!!!), Nárožný. A nejlepší den? Bez debaty čtvrtek.

plakát

Učitelka (2016) 

Na tenhle film jsem se díval s bolavým břichem, načež se mi z hrdinky ještě přitížilo. Jedna hvězda navíc za několik neokoukaných herců, včetně Ch. Bronsona.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Jako hudební film výborné, jako drama nic moc, jako biografie fiasko. Oproti skutečnosti velmi krotké - a protože tím pádem zjevně hrozila nuda, muselo se mnohé měnit nebo přidat... není divu, že to pak Singera už nebavilo, když mu do toho May s Taylorem pořád kecali. Plusy: všechny hudební části a představitelé Maye a Deacona. Mínusy: vynechaná a zpřeházená fakta (např. vznik We will rock you), chybějící Bowie s Under pressure, vymyšlené konflikty a speciálně Malek. Když např. ve Walk the line přijde na scénu Phoenix, vidím Johnnyho Cashe... když zde vyleze Malek, vidím jen Maleka, nikoliv Mercuryho. Navíc Freddie byl chlap jak hora, žádný skrček s umělým předkusem. Poté, co byl tento film na pár týdnů třetím (!!!) nejlepším filmem na čsfd, jsem se vsadil s kamarádkou, že do Vánoc 2019 spadne pod první dvacítku. Nyní si myslím, že z top20 vypadne už do prázdnin. Nezaslouží si být ani v první padesátce.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Mírně podprůměrné remake remake, v němž ryze průměrný herec a podprůměrný zpěvák velmi průměrně režíruje sebe a nadprůměrnou zpěvačku, toho času podprůměrnou herečku. Jejich postavy mi byly úplně ukradené.