Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Paul Newman

Mám nesplnitelný sen,- aby Newman hrál (místo Fondy) Franka v Tenkrát na západě.-Co nadělám.

Peter Sellers

I díky Sellersovi jsem se u dr. Divnolásky smál a měl husí kůži zárověň.-Snad nejméně zástupn(é)á role v dějinách filmu.

Toširó Mifune

Nejrozkošnější macho(Tělesná stráž) jaký se kdy objevil na plátně.

Marcello Mastroianni

Druhý nejrozkošnější macho (těžká konkurence v Mifune)na světě.Ale tak jako Mifune i on především pan herec.

Dustin Hoffman

I přes záplavu balastu asi to nejlepší tam votamuď za mořem.Neuvěřitelný rejstřík,aneb od Riza přes Tootsí po (třeba) Obchodního cestujícího.

Takeši Kitano

Asi si nevyberu můj nejoblíbenější film od(s) pana Kitana,mám je rád všechny.Ale jednu jeho báseň nade všechny,- Mé oči/ mé oči jsou unavené/ mé oči jsou unavené zíráním/ mé oči jsou unavené zíráním na moře.

Petr Čepek

U každýho jeho filmu jsem měl strach že v půlce umře,jak ten do toho šel.-Tak jako Herz mezi režiséry ,tak Čepek jako jeden z netemnějších a nejlepších mezi herci.-Inu,moje srdeční záležitost.

Daniel Day-Lewis

Už jsem to někde napsal,ale rád to zopakuji,-Tenhle herec si prostě občas zabere film pro sebe (třeba Moje levá noha,Gangy New Yorku,Poslední Mohykán,Na krev) a je to. Což mi vlastně vůbec nevadí.

Sacha Baron Cohen

Není moc herců, kteří  ve svých dílkách (tedy v těch na kterých se producentsky, nebo scénaristicky podílí) nehrají konkrétní postavy ale dobu ve které žijí. A taky mi je neuvěřitelně podobný. Tedy , kdybych měl dva metry, byl štíhlý, měl obří penis a smysl pro humor.