Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (3 284)

plakát

To (2017) 

Měl jsem velká očekávání = vysoké hodnocení, námět podle Kingovy knihy, slušný trailer. Nicméně o příběhu jsem neměl ani páru a musím říct, že mě to velmi překvapilo. Nečekal jsem, že se ve filmu bude mísit teenagerovská komedie a horor a zároveň tomu dá režisér neskutečně stylový kabát a některé hororové scény by se daly vytesat do kamene hororového žánru. Skvělý výběr herců a fantastická kamera už jen podtrhují výborně zvládnutou práci. Zatím hodnotím za 80%, ale pošilhávám po maximu, uvidím, až na to mrknu po druhé, po třetí...

plakát

Contratiempo (2016) 

Španělé zase přišli s krimi filmem napínavým jak sviňa. To, jak si režisér a scénárista hraje s divákem nemá prostě chybu a musím říct, že po dlouhé době jsem viděl film, kterým mám touhu vidět minimálně ještě jednou. Byl bych rád za dabing, ale nevím, jestli se dočkám. Každopádně silné 4 hvězdy !!!

plakát

Fair Play (2014) 

Kvalitní film o dopování za komančů. Nedělám si naděje, že jsou dnes všichni čistý, ale věřím tomu, že už to v ČR dnes není tak organizovaný jako dříve. Skvělý film !!!

plakát

I dva jsou rodina (2016) 

Pěkný dojemný filmeček. Víc není třeba okecávat. 80%

plakát

Pěkně blbě (2017) 

Byl jsem na tomto filmu s přítelkyní v kině a náramně jsme si ho ve skoroprázdném sále užili. Není to nic extra úžasného či překvapujícího, ale je to ze života a je to příjemně lidské. 75%

plakát

Zvířátko (2016) 

Dlouhou dobu zajímavé drama s hororovými prvky, dobrými hereckými výkony ústřední dvojice. Jen škoda, že závěr byl takový jaký byl. To prostě nepochopím. Kvůli zpackanému závěru dávám jen 50%.

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Vzhledem k tomu, že jsem neměl nějaká očekávání, jsem asi i celkem spokojený. Je to sice další ptákovinka, která paroduje novodobé komiksové hrdiny a vesmírné války, ale dá se to. Do filmu se zapojila snad polovina všech holywoodských herců (bylo jich tam mraky), ale kupodivu to příběhově docela dává smysl a občas to má i parádní pasáže se skvělou hudbou. Škoda jen, že člověk nemůže prožívat emoce reálně, protože neví, kdy jde o prdel a kdy to v tom filmu myslí opravdově. Hodnotil bych to na nějakých 65% jako takový lepší průměr.

plakát

Já, hrdina (2015) 

Začátek velmi dobrý, scény ve městě super, s přibývajícím časem to začalo být mírně nudné. Celkově průměr, který neurazí ani nenadchne. 55%

plakát

Loupež ve velkém stylu (2017) 

Příjemná jednohubka pro celou rodinu, kterou z průměrnosti vytahuje především skvěle vybrané trio herců. Zcela zasloužených 75%.