Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (3 284)

plakát

Pálava - Štístko (2022) (epizoda) odpad!

Nic horšího jsem dlouho neviděl, tak se ptám....proč?

plakát

Hlasy (2020) 

Klasická duchařina, která využívá všechny možné klišé při lekání a chování postav je daleko za hranicí logiky, ale naštěstí jsou to Španělé, kteří si nedělají hlavu s tím, kdo přežije a kdo ne, umí navodit tíživou atmosféru a na konci jsem si musel zakrývat oči víc než by bylo zdrávo. Škoda, že to nemělo moc hlavu ani patu, ale po hororové stránce určitě nadprůměr. 60%

plakát

Bloody Hell (2020) 

Taková hororová komedie, která měla několik skvělých momentů, ale také docela otravný kamerový střih. Určitě za jedno zhlédnutí (pro fanoušky žánru) to stojí. Občas jsem se slušně pobavil. 60%

plakát

Pokémon: Detektiv Pikachu (2019) odpad!

Jako malý kluk jsem viděl snad všechny díly, doma bych někde našel ještě plyšového Pikachu a spoustu kartiček. Takže pro mě jako pro fanouška prostě zklamání. Nudný příběh, hrozné efekty, nezajímaví herci, hrozně dabovaný Pikachu. Prostě průšvih na tolika frontách, že to asi nevytáhnu ani na 1 hvězdičku.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Moc jsem o tomhle filmu nevěděl a musím říct, že mě mile překvapil. Hned jsem si vybavil, jak morduju různé zbytečné postavy v GTA :D :D Jako jednohubka fakt pecka, konec trošku zklamání, ale pořád to vyjde na 4 hvězdy :)

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Čerstvě z kina. Prostě bomba, takhle se točí blockbustery, Emmerich by se mohl učit. Začátek boží, konec ještě úžasnější a ten prostředek je tam jen, aby se neřeklo :). Určitě by se dalo namítat, že příběh není nic moc, že je to trošku povrchní, ale kamera, hudba, nazvučení, napětí, herci, všechno šlapalo jak mělo. Jestli mnozí říkají, že jde o film roku, tak za mě je to dozajista jeden z nejlepších blockbusterů historie!

plakát

Po čem muži touží 2 (2022) 

Jednička mě jaksi minula a na tento díl mě přesvědčila moje ženuška. Očekávání jsem měl minimální, nejsem takový fanda českých novodobých komedií. Ale tohle bylo pro mě fakt osvěžující a velkou část filmu protlemený zážitek, který si užíval celý kinosál. A že je to primitivní a že to vytahuje všechny manželské stereotypy? Vůbec mi to nevadilo, super oddechovka v této spíše smutné době.

plakát

Je prostě báječná (2014) 

Pěkná směska herců, dobrý příběh, ale takové nijaké vyznění, trošku amatérská kamera. Úplně mě to neuchvátilo. 50%