Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (753)

plakát

Barbie (2023) 

Co to bylo? :D

plakát

Volha - BALBA (2023) (epizoda) 

Super kousek po dlouhé době od české televize! Třesu :D

plakát

Resident Evil: Raccoon City (2021) 

Hrál jsem asi osm dílů, takže hvězda navíc z nostalgie :), obyčejný divák tam nenajde tolik momentů jako hráč, kterému se vybaví mnoho známých postav a skutečností.

plakát

Power On: The Story of Xbox (2021) (seriál) 

......Mělo to příšerný časovač, který ukazoval spouštění systému Windows. Nabootovat počítač trvalo před 20 lety asi tři minuty. Mohlo to trvat déle, pět, šest minut. Ti kluci si hráli s počítačem, vytahovali věci, které nebyly nutné, měnili BIOS. Zapnul jsem to a bootovalo se to tři, čtyři sekundy. Bill Gates málem přeskočil stůl, byl tak nadšený, když to viděl. Bill se rozhlédl kolem... „Kruci, proč Windows takhle nenajíždí pořád?“ Jo. Bill to chtěl vidět víckrát Říkal: „Vypněte to a udělejte to zas.“ Viděl jsem, jak mu spadla čelist. Chlap, co toho o počítačích ví víc, než bude kdy vědět většina lidí na světě, viděl nejspíš poprvé počítač naběhnout okamžitě...

plakát

Ubal a zmiz (2021) 

Pecka, po velmi dlouhé době český film, který mě pobavil, nenudil a nemusel jsem kroutit hlavou, díky!

plakát

Herec (2020) (seriál) 

Udavačská svině nejvyššího kalibru, bohužel v poslední době vnímám, kolik dnešních lidských hyen by se prosadilo v 50.letech, kdyby v té době žili :(...

plakát

Kursk (2018) 

Co napsat....? Ruská pýcha...

plakát

Jmenuju se Sára (2019) 

Mladé slečně bylo 14 a celou rodinu nevyvraždili nacisti, každopádně je to dobře natočený psychologický film plný dramatických zvratů tehdejší temné doby.

plakát

Greyhound (2020) 

Dostal jsem to, co jsem přesně očekával, i když je teprve polovina roku za námi, troufám si říci, že pro mě asi nejlepší film roku! Vypil jsem svůj šálek kávy :)