Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (798)

plakát

Metanol (2018) (TV film) 

Zase se jednou projevila lidská (česká) vynalézavost, ale zároveň i blbost. Kořalka z petky za pár korun? Vůbec jsem netušila, že nějaká taková ohavnost existuje. Jsem prostě divná, ale když nemám peníze, tak si prostě chlast nekoupím. Každopádně to neomlouvá ani ty hovada, kteří klidně pro peníze půjdou i přes mrtvoly, hlavně že budou mít bazén, opravdu? Tenhle film ve mně vyvolává příšerné pocity o tom, jak dokážeme být příšerný národ. Každopádně jedna z mála českých kriminálek, která mě opravdu bavila sledovat i přes tu délku. Druhý díl z pohledů vyšetřovatelů za mě rozhodně lepší a Vaculík by se sebou měl něco dělat, vůbec jsem ho nepoznala.

plakát

Černé ovce (2006) 

Film vhodný pro vegany, ale i ostatní, protože za každou cenu musíte fandit vraždícím ovcím! Fandila jsem hodně 🤣 Černé ovce je béčkový film áčkově natočený. Super masky, plno decentní brutality a neskutečně vtipných momentů. Mám ukousnutou nohu, nevadí, hodím ji na ovci! Miluju, když se filmy neberou moc vážně!! Asi mám oblíbený film 😁

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Batman je můj oblíbený super hrdina ever, jen je strašná škoda, že patří do Ligi spravedlnosti a ne k Avengers. Ano, jsem zaujatá, ale DC se nedá srovnat s Marvelem, ať se snaží, jak se snaží. Bohužel Flash i Cyborg jsou pro mě absolutně nezajímavé postavy, nebo jen špatný výběr herců? Aquamana zachraňuje ta hora svalů, takže fajn, ale všechny naprosto válcuje Wonder Women. Takhle ženská mě baví, asi bych chtěla být jako ona (nebo aspoň tu postavu bych brala :D) Příběhově mi to taky trochu pokulhávalo, pár vtípku pobavilo. Takže s mou platonickou láskou Batmanem se ráda sejdu i v dalším díle, tak snad se to tvůrcům celkově povede o něco lépe :o)

plakát

Doktor Strange (2016) 

"Co to je? To je moje mantra? - Ne, heslo k Wifi!" :o)

plakát

Padesát odstínů svobody (2018) 

Nuda, nuda, nuda... Chlap je pořád divnej a nezachrání ho ani miliardy, ani dokonalej zadek (ten je jedinej důvod, proč si pustit i třetí díl). Ženská je ještě divnější. Záliby v šukání má každý chlap a očividně o peníze ji taky nejde, tak co na něm vidí? Příběhově je to nejslabší díl i když první dva si už nepamatuju. Byla bych ochotná přihodit hvězdu, kdyby při hrátkách se zmrlinou ji tam tu lžičku vrazil, ale na to autorka i scénáristi asi neměli koule :o) A co ten závěr? To jako fakt?

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Myslela jsem si, že horší než Transformers: Zánik už to být nemůže. Jsem totiž velký optimista a stále věřím, že Transformers povstane zase na koukatelnou verzi. Tady moje víra nepomohla. Raději se Poslednímu rytíři vyhněte, o nic nepřijdete. Zábavné to není, ani jako béčkový film. PS. Opravdu další díly? Bojím, ale budu stále věřit, naivně.

plakát

Mine (2016) 

Ten scénáristův matroš nutně potřebuji!

plakát

Labyrint: Vražedná léčba (2018) 

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Zachránit Míňu, nebo jak se sakra ten Korejec jmenuje. Ano, to je celý obsah tohohle filmu, u kterého trpíte dvě a půl hodiny. Akce sice skvělá, ALE... nedokážu si užít, když se Tomáš se svou partou objeví na place, všechny cvičené profesionály Zlosynu postihne svalová a mentální amnézie. Doufám, že z triologie nebude vícelogie. Howgh.

plakát

iBoy (2017) 

Velice zajímavý nápad, který ale bohužel obsah a zpracování naprosto zazdí. Škoda. Btw. Proč je na plakátu herec, který ve filmu vůbec není?

plakát

Hlasy (2014) 

U nás doma by Keisy (boloňský psík, diktátor) kupovala větší lednici a Sára (láskyplný německý ovčák) mě přesvědčovala, že jsem dobrý člověk. Přítel už pro jistotu schovává nože :D Něco tak ujetého a nepochází to z Japonska? Sedím tu, snažím se napsat něco smysluplného, abych vás na film nalákala, ale víte co? Nejde to. Pořád si vybavuji veškeré scény a směju se. Prostě skvělá absurdní komedie ze života "neobyčejného" chlapa, který si "povídá" se zvířaty a rád plní ledničku :o)