Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (798)

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Krásný příběh o dvou rozdílných lidech, které spojí osud. Svým způsobem to není ani romantický film, ani drama ale z velké části komedie. Musíte se pořád usmívat, minimálně té bláznivé pestrobarevně oblečené Louis, kterou si musí každý zamilovat. Z velké části, až na ten šatník, bych chtěla být jako ona. Zábavná, stále v dobré náladě a přes všechny nástrahy života, vždy optimistka :) Bohužel přes to vše, film z Vás dostane i opačné emoce. Ještě teď cítím tu její bezmoc a smutek a jeho rozhodnutí, které mu nikdo nemůže mít za zlé. Nemůžu si pomoc, ale ta dvojka k sobě krásně ladila, a ač podobné téma už člověk několikrát viděl, stejně mě to vzalo za srdce a stále doufám v „šťastně žili až do teď :) “ Pořídím si určitě knihu a film zařadím mezi oblíbené :)

plakát

Pád Londýna (2016) 

Cestou do kina jsem příteli říkala, že jelikož v tom hraje Butler, bude se na co dívat, ale jinak to bude sra... blbost.. Moje prognóza se potvrdila. Ale na rozdíl od jedničky jsem tam necítila takovou vážnost, skvělé akční scény, drsné a vtipné hlášky.. A když opomenu nesmrtelnost hlavních klaďasu i záporáku a chabé počítačové efekty, tak jsem se bavila. Dala bych i čtvrtou, ale Butler neukázal zadek, asi stárne a není už o co stát :) Ne, tomu nevěřím ;)

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) 

To se nám tu zas sešli odborníci na zábavu :D Já jdu s kůží na trh...Nova zase vymyslela příšerný pořad, který jsem tedy chtěla důstojně jako vždy ignorovat, ale po tom co jsem slyšela, že Chýlková si zazpívala "Gangnam Style", byla zvědavost veliká a světe div se, už jsem zkoukla druhý celý díl a náramně se bavím a smekám klobou před aktéry, co na tom pódiu předvádí.. Mišík je mladý talentovaný chlapík, Kraus mladší taky překvapuje, Pazderková jakbysmet...No, prostě celkem všichni ukazují, jak jsou nadaní a všichni odborníci co tu jsou, zkuste si za týden naučit text písně, choreografii a celkově show, kterou oni dělají a pak tady odsuzujte ;) Smekám před nimi a příště si i zapnu telku a budu se dívat :) Btw. nadhodnocuji!!

plakát

Panna nebo orel (2010) 

Pubertální film, ale nemůžu si pomoc, po scéně s přáníčkem a písničkou jsem nedokázala film vypnout :D

plakát

Láska nebeská (2003) 

Film není tak nebeský, jak se prezentuje. Viděla jsem lepší!

plakát

Drsňačky (2013) 

Melissa McCarthy mě už dost pobavila ve filmu Špión a po dnešním shlédnutí Drsňaček mě přesvědčuje o tom, že když se objeví v komedii, budu se bavit :) Žádný zázrak kinematografie, ale výborná zábava :)

plakát

Spící agent (2015) 

Taková trochu parodie na akční hrdiny, ale upřímně jsem se fakt smála, jak je postava Marka Zuckerberga, tedy Jesse Eisenberga úplně blbá :D Pro mě milá a svěží podívaná, splnila co od podobných filmů očekávám, vypnout a pobavit se :) A jelikož tady všichni ten film sráží, tak mu dám hvězdničku navíc :P

plakát

Poslední lovec čarodějnic (2015) 

Mám ráda filmy, které jsou na čsfd podhodnocené. Na první pohled od nich nic nečekám a pak jsem díky tomu mile překvapená :) Když pominu, že posledního lovce hraje Vin se stejným výrazem jako Dominic Toretto a že tak nějak miluji čarodějnickou tématiku (stále věřím, že se ve mě jednou nějaká magie probudí), jen doufám, že to nebude jen z úst mého milovaného, který vypráví kamarádům, že se z jeho přítelkyně doma stává čarodějnice :D, tak mě tenhle snímek celkem bavil. Sice je tam plno klišé a klišé a klišé, ale děj ubýhal a i když jsem trochu nechápala, proč je ta královna jediná odporná :D ale největší plus má prostě Ygritte, tedy Chloe, no prostě ta sexy zrzka.. Nevím proč, ale hrozně se mi líbí její hlas, mimo jiné :) Takže pro mě milé překvapení, nic náročného a palec hore za song (Ciara - Paint it black)

plakát

Píseň moře (2014) 

Irské pohádky mají své kouzlo.. Velké plus za krásnou kreslenou animaci, které je v dnešní době Pixaru a Disney (které tedy miluji taky ale) osvěžující :) Příběh jednoduchý, ale s krasným pohádkovým poselstvím.

plakát

Pixely (2015) 

Adam Sandler mě v posledních svých filmech, které jsem měla čest vidět, neskutečně vadil. Nevím, jestli je to ve mě, nebo v jeho debilním výběrů filmů, ale nepřišli mě jeho role vtipné. Naštěstí tady, konečně vsadil na trochu nostalgickou vlnu mých dětských her, tak mi jeho osobnost nepřišla tak děsně otravná a já se konečně u filmu, kde hraje pobavila :) Nehledejte hloubku, jen si užijte staré krásné videohry, které jsme měli možnost hrát, než přišlo 21. století a trojrozměrný svět :D :)