Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (798)

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi (2005) (seriál) 

Vtipná, milá až roztomilá pohádka o mladém Avatarovi, který se svými přáteli podniká cestu za poznáním (učením), aby získal své mocné schopnosti a zachránil svět,... Slintám blahem i ve svých 30ti letech. Seriál jistě nadchne spíše mladší publikum, a nebo právě retardované jedince, jako jsem já :D Pohádka srší vtipem, ale zároveň je poučná. Všichni tři hlavní hrdinové, potažmo i "záporák se strýčkem" jsou sympatičtí natolik, že si je bez milosti zamilujete. A kdo by jim nezáviděl lítajícího bizona, ovládání živlů a celé jejich dobrodružství? Já jo :o)

plakát

Temný případ - Série 1 (2014) (série) 

Temný případ stojí a padá na excelentním výkonu Matthew McConaughey. Woody se vedle něj snaží. Téma má být silné, ale celých osm dílů je spíš jen pojítkem vývoje dvou hlavních hrdinů, kdy sledujeme chladný život Rustyho a nudný život Martyho, který neví, co vlastně chce. Vyšetřování vyšetřovatelů bylo nezáživné až obtěžující, a tak z dobré kriminálky máme jakýsi slepenec. Závěrečné citové otevření zabilo celou sérii a jedinou zajímavou postavu v seriálu. Sakra, vždyť vyšetřovali vážné téma, ale v jejich podání mi bylo úplně ukradené, vyprávění chladné a upřímně říkám, že jsem se u toho ani pořádně nesoustředila, takže vlastně ani po druhém zhlédnutí pořád nevím, o co přesně šlo. Asi poprosím někoho o vysvětlení :o)

plakát

Vynálezkyně: Z kapky krve (2019) 

Je důležité mít nápad, ale pak také někoho, kdo ho umí realizovat. Zuckerberg, Steven Jobs a i Elizabeth Holmes jsou lidi, kteří měli své kouzlo, obchodního ducha a sebevědomí, aby strhli okolí,.. Bohužel ale nápad Elizabeth úplně nevyšel.. A teď je jen otázkou, jestli to udělala úmyslně, nebo jestli přesvědčila i sama sebe o lži :o)

plakát

Fargo - Loplop (2015) (epizoda) 

"Co se mu to stalo? - Jen jsem ho učila lekci slušného chování! - Nemůžeš bodat do rukojmích. - Jen jsem ho škrábla! - Pomoc, je šílená!" Výborná epizoda, vtipná ale i napínavá. Peggy a Indián si urvali epizodu pro sebe :o)

plakát

Girls (2012) (seriál) 

Američanky jsou divné ☺ aneb novodobý sex ve městě 🤔

plakát

Hra o trůny - Železný trůn (2019) (epizoda) 

Nejsem nijak extra velký fanoušek GoT, ani jednu knihu jsem nečetla a za celé dva roky čekání, jsem vlastně ani jednou nevyhledala žádnou informaci ohledně příprav, natáčení apod. A musím podotknout, že jsem si asi osmou řádu zkazila sama, když jsem pořád četla komentáře a diskuze tady na čsfd. Proto pro mě konec neměl takovou sílu, jakou by mohl mít, protože jsem věděla, jak to dopadne. Což byla asi škoda. Ale i tak mě konec relativně uspokojil, SPOILER hlavně kvůli Duchovi <3 Co mě ale opravdu nenechalo chladnou, je fakt, že z Jona udělali zrádce, ale nikdo ani slovem neřekl, že zrádce byla vlastně Dany, protože ona věděla, že na trůn neměla nárok, protože Jon měl být tím králem. Dějová linka, důvod proč ji zabil apod. byla vyhozena z okna a na trůnu (nevím jakým tedy) usedl někdo, kdo též nestál o panování? Mohla bych o tom polemizovat ve velkém, ale největší radost mi udělal Duch, takže jsem spokojená :D

plakát

Hurikán smrti (2013) 

[5. Kladenský festiválek] Jedna hvězda za smích Caspera i v katastrofických scénách :D Prostě herec na svém místě :D :D

plakát

Marabunta: Mravenci útočí (1998) (TV film) 

[5. Kladenský festiválek] Dokud se neobjevila scéna u řeky, říkala jsem si, že je to poctivě natočeno.. Ale pak šla zase logika stranou a já se musela začít smát. "Musíme se dostat k kánoi." Co to zkusit vodou, když u ní stojíte? :D

plakát

Krváček (1990) 

[5. Kladenský festiválek] Francouzi jsou úchylové :D