Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (350)

plakát

S tebou nikdy (2023) 

Celkem fajn romantická komedie. Místy lehce trapná - např. scénka kdesi na výletě na skále, ale jinak to bylo milé. Na oba hlavní představitele se dívalo hezky a chemie mezi nimi fungovala. Samozřejmě, že film nepřinesl nic nového, je to po stopadasáté to samé, ale nenudila jsem se. Za mě lepší tři.

plakát

No Way Up (2024) 

Dávám dvě. Jsou to lepší dvě, ale na tři to není. Žraloků bylo tak akorát, kousali pěkně, čekání, zda někdo přijde a zachrání je, bylo lehce klaustrofobické, sem tam lekačka... Ovšem, pokud sleduju něco, kde se dost kecá a přitom je vám buřt, kdo přežije, asi je něco trochu blbě. I když se v úvodu hlavní aktéři pěkně "představili", nedokázala jsem si ani k jednomu vytvořit alespoň nějaký vztah. No, nebylo to až tak špatné, ale jednou stačilo.

plakát

Halo - Cíl (2024) (epizoda) 

Tak tohle byl hustý díl. Akce, akce, akce. Super, velká spokojenost.

plakát

Abysses (2023) (seriál) 

Už od začátku se mi zdálo téma nějaké povědomé. A když jsem si všimla autora předlohy, byla jsem doma. Knihu Vzpoura oceánů jsem zatím nečetla (čeká v pořadí), ale vím o čem je. Seriál se mi líbil, i když bez některých ukecaných až zbytečných pasáží bych se obešla. Myšlenka je zajímavá. Zpracování je poutavé, ale některé herecké výkony jsou ploché až nudné. Například Joshua Odjick (Leon Anawak) nehrál, jen se tvářil celý seriál nepřítomně. Ano, je tu určitá podobnost s filmem Propast, ale nevadí mi to. Každopádně konec seriálu zůstal otevřený, takže by si zasloužil pokračování. Přece jen zůstalo dost otázek nezodpovězených. Za mě lepší 3 hvězdy.

plakát

Time Is Up 2 (2022) 

Možná by bylo lepší, kdybych nezjistila, že má Time Is Up pokračování. Tohle bylo ještě o level horší jak jednička. Bella působila proti Benjaminovi ještě přifoukleji, šatník byl příšerný (ani jedny šaty jí nelichotily), herecky - dá se klesnout ještě níž, než už to bylo? Benjamin byl stejně toporný jako v jedničce, jen mu to tady víc slušelo (delší vlasy). Když říkal: "Miluji tě.", bylo to, jako kdyby říkal té dotyčné, že právě posnídal. Naprosto bez emocí. Co se týče příběhu, tak je tak jednoduchý, že je každému hned po příchodu "tajemné ženy", která teda fakt není tajemná, jasné, o co půjde. A tajemná Anna, které z očí šlehají chvílemi blesky a vypadá, že by se Viv nejraději zbavila, se ve finále ukáže jako chápavá holka, bla bla bla. WTF? A všechno to ještě prošpikujeme sexem a líbačkou holky s holkou. Nuda. Jedna hvězda s odřenýma ušima.

plakát

Time Is Up (2021) 

Opět se mi na fb či kde nabídla ukázka z tohodle filmu, tak jsem si řekla, proč se na něj nepodívat. Co k tomu napsat. Příběh je jednoduchý a nepřináší nic nového. Bellu Thorne jsem nikdy nepovažovala za skvělou herečku a názor ani teď nezměním. Poslední dobou mi na ní vadí i to, jak uměle vypadá. Ona sice tvrdí, že nepodstoupila žádné plastiky, ale za mě působí přifoukle (rty, prsa) a je taková... velká. Hlavně proti Benjaminovi. Ti dva spolu nějakou dobu chodili i ve skutečnosti a tam působili celkem fajn. Ve filmu mi k sobě nesedí. Benjamin je celkem hezký kluk, ale hrát teda neumí vůbec. Jeho strnulý výraz teměř po celou dobu filmu byl děsný. A přitom mu to sluší, když se usměje. Jenže to se ve filmu stalo jen vyjímečně. Ostatní komentovat nebudu. Ti jsou nepodstatní a nezapamatovatelní. Úplný průser film nebyl, ale jednou mi to stačilo. Kdyby nevznikl, nic by se nestalo. Slabší dvě hvězdy.

plakát

Neobyčejný Odd Thomas (2013) 

Nic jsem od toho nečekala a dostala jsem dost. I když jsem v průběhu filmu začala tušit, kdo, co, proč, a jak, i tak mě některé věci překvapily. A musím se přiznat, že jsem na úplném konci plakala. Anton byl opět skvělý. Škoda, že zemřel tak mladý a ještě tak blbou smrtí. Za mě jsou to čtyři pěkné hvězdy.

plakát

Legenda o drakovi (2015) 

Po prvním zhlédnutí jsem si říkala, že je to tak na tři hvězdy. V podstatě filmu nic nechybělo, herci hráli co měli, drak vypadal skvěle, příběh byl hezky vystavěn... Jen se mě to nějak nedotklo. Emočně mě to nechávalo chladnou. O několik dní později, vlastně ani nevím proč, jsem si film pustila znovu a tentokrát jsem z něj měla úplně jiný pocit jak poprvé. Příběh hlavních hrdinů, jejich vzájemné poznávání, přátelství a následný přerod v lásku... Bylo to tak citlivě a příjemně podané, že jsem tomu propadla. Chemie mezi hlavními aktéry zafungovala bezvadně a na oba se moc hezky koukalo. Marija působí přirozeně, krásně a hrozně něžně. A co si budeme... Matvej je moc hezký chlap a navíc ty břišáky, že? Na film se ráda podívám kdykoli znovu.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Asi půjdu opět proti proudu, ale mně to zas až tak hrozné, jak tu někteří píší, nepřišlo. Nemělo to moc velkou hloubku, výprava se hrozně táhla, děj skákal z planety na planetu... Co se týče postav, za týden už nebudu vědět kdo je kdo a jakou úlohu ve filmu sehrál. Ale jako celek mě to celkem bavilo. Potěšilo mě vidět Charlieho Hunnama a Michiela Huismana. Sofia je vzhledově hrozně zvláštní žena a do téhle role mi sedla. Určitě se podívám na pokračování, protože mě zajímá, jak vše dopadne.

plakát

Ochránci (2017) 

Kdybych neznala filmy od DC a Marvelu, řekla bych si, že to nebylo až tak špatné. Ale znám. Úplný průser to nebyl, ale znovu už bych si to nepustila. Akční scény byly celkem slušné, ovšem vyprávění hrdinů toho o dceři, toho o bratru.. Zbytečná omáčka, která tam byla fakt navíc. Chtěli snad super nestárnoucí hrdiny polidštit nebo jaký to mělo smysl? Některé momenty byly úsměvné, ale suma sumárum - na jedno podívání to šlo.

Ovládací panel
14 bodů