Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (51)

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Tohle bylo vážně stupidní a úchylný, ale navzdory tomu jsem se docela pobavila. Jenom by mě zajímalo, jak se jim podařilo do toho filmu dostat tolik známých herců a hereček.

plakát

Zvláštní poldové (2009) (seriál) 

Škoda, že to skončilo dřív, než jsem se do toho stačila pořádně "zažrat"...potenciál to určitě mělo a díl od dílů mě to bavilo víc.

plakát

Cosmopolis (2012) odpad!

Aby mě zase nějaký buran neoslovil s tím, že jsem filmu dala odpad! jenom proto, že nesnáším Roberta Pattinsona, objasním následující: Roberta mám ráda, myslím si, že hrát umí. A ano, film jsem opravdu viděla a nikdy nehodnotím filmy, pokud ne. Věřím, že film má v sobě hlubokou myšlenku a možná i dosáhne dobrého hodnocení, ale rozhodně to není můj šálek čaje (a podle mě nejsem sama, jelikož půlka lidí z kina během filmu odešla). Já osobně se dost nudila a v dokoukala jsem to asi jenom proto, že jsem za lístek zaplatila dost peněz. Každý film se zkrátka nemůže líbit všem.

plakát

StreetDance 2 (2012) 

Baví mě stále nové nápady, jak sladit různé druhy tance, když to není zrovna streetdance a balet, je to salsa. Co mi ale vadí je, že z nás v zahraničních filmech vždycky udělají takový vidláky!! Dál fakt nechápu, jak je možný, že kamkoliv ve filmech hrdina přijede, všude umí skvělě anglicky a rodilí Francouzi (pokud to teda byli vážně Francouzi), tak mluví i mezi sebou, přestože není nikdo jiný zrovna kolem. Další věc, kterou nikdy nepochopím je, jaktože se všichni můžou vždycky jen tak sbalit a odjet pryč jenom proto, že jim někdo řekne: Pojď, založíme crew a vyhrajeme soutěž. O tom, že amatéři vždycky porazí profesionály, kteří to dělají spoustu let se raději nebudu ani zmiňovat. Nadruhou stranu mě film ale nijak nenudil, přestože byl děj předvídatelný od začátku do konce. 2* za film a 1* za 3D, ze kterého mě minořádně nebolely oči a docela jsem si to i užila, přestože jinak 3D filmy nevyhledávám (viděno v cinema Vue, Aberdeen 02/04/2012).

plakát

Šťastný Nový rok (2011) 

Klasický propletenec příběhů, který se odehrává na nějaký významný den v roce. Sice ne tak dobrý, jako britská Láska nebeská, ale MNOHEM lepší než Valentine´s day. PObavilo, rozbrečelo a ani chvíli jsem se nenudila, co víc si přát?

plakát

Jonah Hex (2010) 

Jedna hvězda za skvělého Michaela Fassbendera, ikdyž tady moc velký prostor se předvést nedostal...jinak to je blbost na entou!

plakát

Jsem číslo čtyři (2011) 

Kdyz neco reziruje D.J. Caruso, ktery se podepsal pod Dusturbiu a Oko dravce, a navic to produkuje Michael Bay, ktereho zboznuju za Transformers, a Steven Spielberg, tak to preci musi byt hit...alespon tedy pro me! Kdyz k tomu navic pridate Timothyho Olyphanta, pro ktereho mam slabost od filmu Zivot jde dal, Alexe Pettyfera, ktery nam od filmu Pubertacka tak nejak dospel, a Jakea Abela, kteremu ty role zaporaku nejak podezrele pasuji (viz Percy Jackson nebo Supernatural) - uspech je zarucen!