Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (198)

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Jak to asi může dopadnout, když Netflix vezme takřka dokonalé čínské sci-fi a začne v něm plnit kvóty na menšiny a LGBTQ+. Hlavního hrdinu, čínského vědce s mnohaletou kariérou v oblasti nanovláken ztvárnila latinskoamerická sexbomba, k tomu tam přidáme ještě pár dalších teenage herců všech ras, nikomu není divné, že ve 20 letech jsou to všechno supervědci (v knize samozřejmě ani nejsou). Čínského detektiva Shi ztvárnil jak jinak než Angličan s homosexuálním synem. Jak říkávala babička, bídu na nás. Nic jiného si totiž nezasloužíme. Netflix má jediné štěstí, že děj knihy je tak skvělý (i když v seriálu jsou z něj pouze hlavní motivy), že i kdyby v něm hrál Langmajer a Veronika Khek Kubařová, furt to bude dobrý.

plakát

Sucho (2024) odpad!

Nejhorší film co jsem viděl minimálně za poslední tři roky. Od začátku do konce nekompromisní levičácká agitka za kterou by se nestyděli v padesátých letech. Takhle si představuji film jaký natočí režisér, který nikdy nevytáhl paty z města a myslí si že maso vzniká v Kauflandu. Úplně stejná je pak zřejmě i cílová skupina, pro kterou je film určen. Slámova představa venkova a zemědělských podniků vychází nejspíš z trilogie Slunce seno, což je mimo jiné oproti tomuhle absolutní masterpiece. Šílená hudba, šílené herecké výkony a absolutně bizarní scénář.

plakát

Zabiják (2023) 

Bohužel jen “lehce nadprůměrný” akční thriller. Určitě nejhorší Fincher co jsem viděl..

plakát

Selena Gomez: My Mind & Me (2022) 

Hodina a půl fňukání Seleny Gomez, která dětem v Africe vysvětluje jak hroznej má život.

plakát

Vem si mě (2022) 

Jedna hvězda za písničky a jedna za psa.

plakát

Pád: Kauza Boeing (2022) 

Začne to výborně ale po půl hodině se celý dokument zvrhne v levičácky odborářskou agitku bývalých zaměstnanců, kteří vidí důvod chybného softwaru systému MCAS v propouštění a robotizaci z 90. let. Přesun centrály ze Seattlu do Chicaga fakt nemůže za to, že nějakej ajťák udělal chybu a druhej jí kryl. Airbus propouští a snižuje náklady úplně stejně jako Boeing.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 1 (2022) (série) 

Byl jsem v hostelech, kde byly horší podmínky než v téhle parodii na Survivor. Podložky na spaní, pláštěnky, příbor, jídlo na každý den, a při teplotě 36,9 jdeš na hotel se na tři dny vyležet, jiná náročnost úkolů pro ženy a jiná pro muže (k čemu je pak taktika??), každý díl má snad sto hodin, fakt nemam slov. Jen Češi a Slováci dokážou takhle zničit skvělou licenci. PS: Cast není tak špatný, věřím, že americká produkce by z toho dokázala udělat koukatelnou reality show ale tohle fakt ne.

plakát

Karel (2020) 

Takovej dokument si Karel nezasloužil. Spleť filmečků, které dohromady působí jakoby si režisérka stáhla videa z youtube do mobilu a klikla na “vytvořit vzpomínku”. Těším se až jeho život zpracuje někdo pořádně.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Za mě nejslabší Bondovka s Craigem. Jsem rád, že jeho éra je tímto u konce a tajně doufám v návrat klasických bondovek typu Zlaté oko. Film je až nesnesitelně dlouhý, hlavní záporák absolutně postrádá jakoukoliv motivaci a Bond girl vypadá a hraje jak nějaká Jarmila z Horní Dolní po odpolední směně. Jediným zábleskem starých časů pro mě byly scény s Anou de Armas (Paloma).