Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (38)

plakát

Nikdy neotírej slzy bez rukavic (2012) (seriál) 

Hodně silné nahlédnutí do krize spojené s AIDS ve Švédsku. Oba hlavní protagonisté jsou ve svých rolích výborní, stejně jako skvěle zobrazené vedlejší postavy, konkrétně hlavně Paul, který celý příběh provází svou výstřední povahou a táhne ho kupředu. Od počátečních scén společných vánoc postupně pozorujeme jak hrdinové jeden po druhém umírají "Ti z nás, kdo byli HIV positivní obvykle nesli rakev." Setkáváme se se sérií pohřbů a snahu postav o zlehčení situace tváří v tvář se smrtí. Jedinou výtku vidím v poněkud chaotickém prolínání časových linek a v následném konci odehrávajícím se v současnosti, který pro mě nebyl uvěřitelný.

plakát

Here Comes Honey Boo Boo (2012) (pořad) 

Něco tak příšerného jsem v životě neviděla. Jsem tak zmatená, že jsem nedokázala dát ani odpad. Protože mě, ač to nerada přiznávám, ta totální idiocie bavila.

plakát

Dream Boy (2008) 

WTF? Jako kdyby někdo zfilmoval povídku napsanou dvanáctiletou holkou.

plakát

The Poughkeepsie Tapes (2007) 

Nemůžu si pomoct, ale přesvědčivé mi to nepřipadalo. Záběry z pásek byly přebarevnělé, těžko věřit, že by měl vrah až tak špatnou kameru, když nahráváním žil, ale možná se pletu. Pseudo dokument mi nepřišel uvěřitelný, těžko říct, jestli to byl záměr nebo ne.

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Ze začátku nenávist, jelikož Charlie Sheen mě zrovna moc nebral, teď ten seriál miluju. Škoda, že Sheena vyhodili, ačkoli Kutcher je lepší než jsem čekala (asi než vůbec kdo čekal, protože nikdo nic nečekal), Charlie mi tam vážně chybí.

plakát

F. est un salaud (1998) 

Vždycky, když se objevil onen skvělý rockový zpěvák, maličko jsem si ublinkávala do úst.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Klus pořád žere, Vladyka a Lábus jsou fakt suprovej pár teploušů a ty dva retardi, Klus s tou holkou jsou naprosto smutný. Docela dobře se u toho bavim, ale mám zároveň chuť si ustřelit palici.

plakát

Vlčí mládě (2011) (seriál) 

V poslední době jsou všechny seriály o partě totálních idiotů, a tenhle se stereotypu fakt nevymyká. Možná proto, že cílovou skupinou mají snad být blbci, ale vážně nechápu kdo ty postavy vůbec může napsat. A hlavně kdo se nestydí se pod to podepsat. Nejen, že jsou úplně dementní, ještě k nemají ani špetku charakteru. Kladné postavy se vyznačují výraznými lícními kostmi a čelistí. Ono to vlastně není tak hrozně špatný, až na to, že mám celou dobu pocit, že by všichni potřebovali nakopat do zadku. No, asi ve sledování pokračovat nebudu.

plakát

Top Gear USA (2010) (pořad) 

Nechápu PROČ. No, větší nudu jsem už dlouho neviděla.

plakát

Věc zvaná láska (1993) 

Zklamání. I přes Sandru Bullock a Rivera Phoenixe to byla tak neskutečná nuda, že jsem u toho odehrála šestnáct levelů angry birds a vypila dvě kafe, aby mě ty dvě hodiny táhlých country písní náhodou neumučily k smrti.