Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (338)

plakát

Chudáčci (2023) 

Jak kdyby panu Zemanovi dali nějakej podobnej elektrickej šok, pak mu dali ochutnat LSD a dali do ruky kameru. Zajímavý, ale u toho asi zustalo.

plakát

Hra na oliheň: Výzva (2023) (pořad) 

Hodit Oliheň do realu a hrát o peníze mi přijde super a klidně bych si to rád zkusil...ale ty lidi tam jsou úplný kreténi. Sorry, ale tohle sem já prostě nepřekousnul a musim to hodnotit podle těch imbecilů, co to hráli.

plakát

Vodní lidé (2023) (seriál) 

Jestli chcete vidět ještě větší bizár než je Tiger king, tak hurá do toho. Když se odprostim od těch lidí a budu hodnotit jenom dokument, tak je to za mě průměr.

plakát

Starodávné apokalypsy (2022) (seriál) 

Zajímavá série...sedět s pánem někde u piva, tak by u mě možná semínko pochybností zasel. Ostatně kdo nemá rád záhady? Já jo. Zároveň sedět u piva s někym z druhýho břehu, tak by u mě pochybnost snadno vyvrátil. Moje znalosti v oboru totiž nejsou příliš velký. Každopádně dokument ukazuje zajímavý a pro mě neznámý místa. Otvírá zajímavý otázky a všechno tam pěkně vypadá. Zároveň by to možná chtělo zapracovat na scénáři...některé věci se tam hodně opakují...

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) odpad!

Gal Gadot je vážně pěkná žena...to se musí nechat, ale ten film je strašná kravina. Tam je úplně všechno špatně. To nemá cenu ani vypisovat...

plakát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

Hodně zábavnej seriál, kterej jsem dokázal dokoukat a to je při počtu sérií výkon, za který se musím pochválit. Byly tam ovšem momenty, kdy už jsem to chtěl vzdát...hlavně po vzpouře je to pak dlouhou dobu slabý, ale síla oranžády je, že i když jsou některý díly nebo série slabší, tak je to pořád vtipný! A ta poslední série to zase trochu vytáhla nahoru.

plakát

Ragnarök – Konec světa (2020) (seriál) 

Seriál pro mě začal ztrácet dech od momentu, kdy se kladivář po medovině zadívá do zrcadla...ten Thór byl přinejmenším vtipnej. Pak to jde víceméně z kopce. Z bytostí bych ocenil asi jen toho pejska...ten se jim opravdu povedl. Nicméně norská příroda a severská mytologie je něco, co seriálu přidává významný body a díky tomu seriál určitě stojí za pozornost.