Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Po pilotu zatím bez bodového ohodnocení, jak se říká - uvidíme uvidíme. Nicméně první dojmy jsou veskrze pozitivní. Z postav mě osobně kromě protipólového páru Rush/Eli zatím nikdo moc nezaujal, ale snad se v průběhu dalších dílů s novou partičkou zžiju - mrzelo by mě kdyby ne, pro SG mám totiž slabost. Jinak má pilot hezky našlápnuto, děj svižně odsejpal, "povinné" mihnutí tria Anderson/Shanks/Tapping potěšilo (ale nepřekvapilo). A co mě potěšilo ještě víc - i když je nový spin off zabydlený úplně novými postavami, odehrává se jinde (v galaxii far far away), člověk má pocit že je zase "doma" v novém a přesto důvěrně známém světě SG.

plakát

Gor (1987) odpad!

Film, stejně jako jeho několikadílná knižní předloha stojí , hezky česky řečeno, za starou bačkoru. A to jsem zatraceně mírná...

plakát

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu (2009) 

Jedna hvězda jen z principu, že je to pokus o ztvárnění mé oblíbenené videohry. Van Dammův Street fighter byl pohodové, komiksově laděné béčko, které samo sebe nebralo moc vážně (což mu dost prospělo) a jako g.Bison tam byl vynikající Raol Julia a postavami z herní předlohy se tolik nešetřilo. Tenhle nový přírustek se bere bohužel dost vážně, což při úrovni scénáře a totálních kolapsech děje je naprostá katastrofa. Doteď mi není jasné o co tomu strašlivému Bisonovi vlastně šlo (přestavět slum na rezidenční zonu a toho dosáhl prostřednictvím organizovaného zločinu a politické lobby ke které 17 let využíval otce Chun-Li ??+ samozřejmě nějké další odporné zločiny navíc). Z SF charakterů tu máme jen Chun-Li,Bisona,Vegu a Balroga, z nichž se nikdo nějak extra nepředvede, akčních scén málo a špatné, funkce policejních vyšetřovatelů mi tam také moc jasná nebyla. Přesto že se skoro celý film zdále, že i když se snaží jít po Bisonovi, tak na paty mu moc nešlapali, nicméně jim stejně zařídil zrušení celého vyšetřovacího oddělení....

plakát

Jako kočky a psi (2001) 

Osobne me tento snimek moc nezaujal, v druhe puli uz me i dost nudil a kdybych ho nesledovala s detmi asi bych ho ani nedokoukala. Na druhou stranu detem mezi 5-7 lety se docela libil, takze asi tak.

plakát

Sabrina (1995) 

Velice prijemna romantika s mym oblibenym hercem. Niz zkratka jit nemuzu i kdyby kritiky tvrdily pravy opak.

plakát

Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008) 

Sandler je muj oblibenec jiz od Billyho Madisona. Jako antiterorista-kadernik je Adam neuveritelnej. Zejmena prvni pulka filmu je naslapnuta gagy, misty se dotykajici az hranice vkusu (nekdy i z te druhe strany) servirovane s bezelstnou primocarosti, ale to je vec, na kterou jsme u Sandlera zvykli a mame ho proto radi. Nenenenene, tahle komedie se neda minout.

plakát

Pokémon 3 (2000) 

Diky svym detem a karetni hre jsem mohla proniknout do sveta Pokemonu a naucit se respektovat jeho pravidla. Zaroven jsem musela shlednout i vsechny filmy a cast serialu. Oproti pomerne repetitivnimu serialu jsou filmy zazivnejsi a Pokemon 3: Spell of Unowns je podle mne z nich nejlepsi. Snovy svet realizovany Unowny podle prani osamele holcicky (v podstate jen byt s mamou a tatou) to je na Pokemony celkem vyssi divci. Sem tam nejaka skorohlaska od Raketaku a Ash neni takovy sebestredny protiva jako v serialu - osobne me tenhle dil prijemne prekvapil, rekla bych ze kupu odpadu dostal od rady hodnoticich jen z principu kvuli jmenu Pokemon (a mozna ze ho cast z nich ani nevidela a znamkovala automaticky).

plakát

Dragonball: Evoluce (2009) 

Pohodovy prumer, je to barevne, je to svizne, delka neobtezuje. Manga predlohu neznam, nekolikrat jsem potkala Dragonball jako bojovou konzolovou hru ktera me nenadchla, takze film me spis prijemne prekvapil. Tenhle kousek je evidentne cileny na teen skupinu, do ktere uz bohuzel nepatrim, pak bych si ho mozna uzila vic. Chtelo by to vic hlasek a dat vetsi prostor sidekickum, kteri mi celkem sedli. Yun-Fat Chow hraje primerene zbytku dilka.

plakát

Ten Největší (2007) 

Po prvnim dobrym stripterovi konecne schopna Schneiderova solovka i kdyz u Zaby k zulibani jsem se taky zasmala. Rob taky konecne nehraje vecneho blba ci smolare ale silnou(a znacne sveraznou), osobnost a kupodivu mu to sedi. Angazovani nikotinzavisleho Mr.Kung-fu byl vyborny krok, forky maji stavu a film rozhodne nenudi.