Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (446)

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Sitcom jak má být. I po vyměnění ústředního herce mne to neustále dostává.

plakát

Kurz sebeovládání (2012) (seriál) 

Po kostrbaté první sérii, v té druhé se začínám opravdu bavit. Charlie se dostává zase do formy.

plakát

Bůh žehnej Americe (2011) 

Řachanda. Film mne hodně pobavil, docela mi připomínal snímek Super, aspoň podle skladby ústřední dvojice. Co se týče násilí God Bless America nemá konkurenci.

plakát

Terapie - Série 1 (2011) (série) 

Nečekal jsem, že mne Terapie tak chytne. Perfektní herecké obsazení všech protagonistů, kterým ,,šéfuje" jako vždy dokonalý Karel Roden. Kvalitní příběh linoucí se od prvního do poslední dílu seriálu.

plakát

Ranař (2011) 

Tenhle film je moje krevní skupina. Povedená práce i směrem k hlavnímu protagonistovi, Scott už nemusí hrát jenom sprostě hláškující týpky, tohla role mu sedla. A Liev Schreiber skvělej zabiják na bruslích. Kdo má rád sport, rvačky a hlavně hokej, tak GooN je ideálním snímkem.

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Expozitura - nejlepší český krimiseriál. Po vlažných prvních pár dílech se zápletka rozjela a druhá půlka celého seriálu byla opravdu nadprůměrná. I herecky zvládnuté (Jašków, Zedníček, Sitta, M. Dlouhý, V. Dlouhý, Vagnerová).

plakát

Přichází Satan! (1976) 

Jeden z mých nejoblíbenějších hororů. Supr atmosféra, která tenhle film povyšuje ne nejvyšší úroveň. Samozřejmě ještě s hudbou, která je ukázkově temně dynamická až hrozivá. S Oscarem plně souhlasím.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Teď už kultovní seriál z prostředí vesnického fotbalu. Kdo kdy dělal jakýkoliv sport, tak se určitě ztotožní s nějakou z hlavních postav Slavoje Houslice. Nabité suprovými hláškami, které neomrzí. 100%

plakát

Těžká váha (2005) 

Jeden z nejlepších sportovních filmů na boxerskou tématiku. Možná nejlepší. Boxerské sekvence vypilované k dokonalosti a Russell Crowe, ten nikdy nezklame.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Velkolepé zakončení celého fenoménu jménem Harry Potter. Nechybí pořádná dávka akce, humoru a už standartních hereckých výkonů. Druhá část byla každopádně mnohem kvalitnější než první a tudíž splnila mé očekávání. O hvězdu navíc z nostalgie této kouzelnické ságy.