Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Oblíbení režiséři
Oblíbení herci
Oblíbené herečky
Oblíbené seriály

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

<<       >>

Wanted (2008)  *** 21.03.2010

Miestami dosť trápne a plné nezmyselných bludov, inokedy celkom efektné. Akcia bola až na niekoľko prestreliek, či naháňačiek celkom fajn. Napríklad prestrelka na diaľnici patrila k tým biednejším. Triky a efekty sa mi páčili, no musel som si zvyknúť na ich nereálnosť. Príbeh nebol veľmi originálny, no ku koncu filmu sa obrátil o 180º a vtedy sa to celkom dobre rozbehlo. Záver filmu bol dosť efektný, no zvyšok len priemerný. K efektnejším scénam patrila aj výpoveď v práci. 50%
     Spojenec (2006)  **** 20.03.2010

Inteligentná a štýlová kriminálka o tom, ako sa správne vykráda banka. Clive Owen mal väčšinu času na sebe masku, no aj napriek tomu bol výborný. Dobrý výkon podal tiež Denzel Washington. Štýl vyprávania príbehu bol zaujímavý, no nie veľmi efektný. Záver filmu tiež nebol ničím výnimočný, ale bol presne taký, ako som očakával. Takže film ma zaujal, no mohol byť aj o niečo lepší. 70%
     Piráti silnic (2007)  **** 20.03.2010

Pri tomto seriáli som sa naučil zopár nových vecí o autách a všetkom, čo k tomu patrí. Dokonca som spoznal aj mnoho zaujímavých modelov. 70%
     Collateral (2004)  **** 20.03.2010

Výborná kriminálka o tom, ako jedna noc dokáže obyčajnému taxikárovi zmeniť život. Spočiatku sa mi Tom Cruise s tým jeho účesom nepozdával. Jednoducho mi v roli chladného zabijaka nesedel. No po pár minútach som si ho veľmi obľúbil ako herca, tak aj jeho postavu. 80%
     Krvavý potok (2009)  ***** 20.03.2010

Veľmi efektívny film s famóznou atmosférou. Mne blízka okultistická myšlienka filmu s dychberúcou hudbou a výborným obsadením ma na plnej čiare zaujala. Vo filme sa nachádza aj zopár menších chýb, ktoré mi však príliš nevadili. 85%
     Home (2009)  ***** 20.03.2010

Vynikajúci dokument s nádhernou hudbou, ktorý hovorí o tom, ako sa naša planéta za posledné roky zmenila. Poukazuje ako na ten dobrý, tak aj zlý smer. "Už nie je čas na pesimizmus. Nie je dôležité, čo sme stratili, ale čo nám ostáva." 90%
     Alenka v říši divů (2010)  **** 17.03.2010

Príbehovo slabé, vizuálne dokonalé. Krásna pestrofarebná príroda plná všelijakých stvorení (lietajúci hojdací koník) s nádhernou hudbou a slušným hereckým obsadením. Johnny Depp ma ako mierne bláznivý klobučník zaujal a svojou mikavicou aj dobre pobavil. A sympatická Mia Wasikowska bola správnym výberom pre rolu Alice. Film obsahuje aj mnoho vtipných prvkov (vypichnutie oka) a jeho 3D prevedenie je úchvatné. Takže aj keď má film v príbehu mnoho rezerv a neponúka nič originálne, svojím krásnym prevedením ma zaujal. 65%
     Pudr a benzin (1931)  odpad! 15.03.2010

Nemám rád staré filmy, pretože ma nedokážu zaujať. Síce sa nájde zopár výnimiek, no tento do tej skupiny určite nepatrí. Film som po niekoľkých minútach musel vypnúť. Som si istý, že by sa kvalitu snímku ďalej nezmenila. 0%
     Vyfič! (2009)  * 14.03.2010

Citovo vydieračský a nudný film, plný trápneho klišé, ktorý sa navyše snaží byť vtipný. Miestami to bola celkom dobrá jazda. Len škoda, že to trvalo sotva pár minút. 20%
     Thriller (1983)  odpad! 14.03.2010

Pesnička celkom ujde, ale zvyšok je otrasný a nudný. 0%
     Krev, pot a takeaways (2009)  **** 13.03.2010

Dokumentárny seriál o tom, ako sa bežné potraviny, ktoré konzumujeme vyrábajú. 65%
     Kawasakiho růže (2009)  * 13.03.2010

Nudný a pre mňa nezaujímavý film. Po celkom vydarenej scéne nasleduje ďalšia, ktorá vôbec nedáva zmysel a po nej ďalšia, ktorá tam akoby ani nemala byť. Poriadne ma zaujala len Borekova hláška na konci filmu. 10%
     Connected (2009)  * 13.03.2010

Po vizuálnej stránke dokonalé, hudba bola fajn, ale kde je príbeh? 20%
     Tenkrát na Západě (1968)  odpad! 12.03.2010

Páčila sa mi hudba a zopár scén, ale ako celok ma tento film vôbec nezaujal. Obyčajný príbeh s biednymi hereckými výkonmi, ktorý ma nesmierne nudil. 5%
     Avatar: Creating the World of Pandora (2009)  ***** 11.03.2010

Outstanding! Takmer tak dokonalé ako samotný film. Úžasný pohľad do sveta tvorby jedného z najúžasnejších filmov sveta. Pokojne to mohlo byť 10 krát dlhšie a kvalitu by to nestratilo. Síce by dokument stratil svoje dynamické tempo, ale pre mňa by bol určite zaujímavý. Každý prvok filmu má za sebou mnoho práce a to je vo filme vidieť. James Cameron je génius! 100%
     Empires (2006)  **** 11.03.2010

Historické dokumentárne seriály veľmi neobľubujem, ale tento patrí medzi tie zaujímavejšie. 65%
     Big Snit, The (1985)  odpad! 11.03.2010

Absurdný krátkometrážny animovaný film s otrasným príbehom a príšernou animáciou. 0%
     100 Years at the Movies (1994)  * 11.03.2010

To isté ako Precious Images, len o niečo novšie, no o nič zaujímavejšie. 15%
     Precious Images (1986)  * 11.03.2010

Užívateľ Douglas napísal: "Vzhledem k tomu, že jsem už při prvním sledování zjistil, že jsem z těch filmů neviděl cca pět, je těch vzpomínek opravdu hodně." No tak ja som z tých filmov videl asi päť. Takže sa u mňa žiadne nostalgické spomienky neprejavili. 15%
     Key to Reserva, The (2007)  ** 11.03.2010

Scorseseho reklama na šampanské v Hitchcockovskom prevedení neponúka nič originálne, ale pointa v závere milo prekvapí. 40%
     Dhani Tackles the Globe (2009)  **** 10.03.2010

Veľmi zaujímavý dokumentárny seriál so sympatickým hlavným protagonistom. Často sa dobre pobavím na jeho hláškach. 80%
     Big Lebowski (1998)  **** 10.03.2010

Výborná kultová komédia s trochu zvláštnym, ale zato veľmi zábavným príbehom. Jeff Bridges ma ako Dude zaujal, ale rovnako veľmi sa mi páčil aj flegmatický Walter v podaní Johna Goodmana. Vo filme sa nachádza mnoho absurdných gagov a vtipných hlášok. Vadili mi len tie fantasy scény, keď Dude sníval, či bol nafetovaný a niektoré menej vtipné dialógy, ktoré však mali byť vtipné. Rozuzlenie príbehu nebolo ničím prekvapujúce a ani ma veľmi nezaujalo, ale výborne som sa pobavil. 80%
     Je to i můj život (2009)  **** 09.03.2010

Miestami som mal pocit, že sa film snaží diváka citovo vydierať, no zároveň to k tomu patrilo. Myslel som si, že film s takýmto námetom ma zaujme trochu viac, ale sklamaný som určite nebol. Ku koncu sa film obráti o 180º, keďže to vyzeralo tak, že Anna si chce život užiť a nie pretrpieť, no ona chcela svojej sestre iba pomôcť. Záver nie je veľmi prekvapivý, ani nejako výrazne negraduje, alebo bol som spokojný. Cameron Diaz bola v úlohe milujúcej matky výborná. Síce mi dosť liezla na nervy, ale tak to v tomto filme malo byť. No ešte viac ma zaujala Abigail Breslin, ktorá tu podala zatiaľ najlepší herecký výkon. "Tá nemocnina je príšerná. Pamätáš, ako si šéfov syn zlomil ľavú ruku? Dali mu do sadry pravú." 75%
     Kiwi! (2006)  odpad! 08.03.2010

Tak krásny príbeh v 12 minútach som si predtým nedokázal predstaviť. 85%
     Nuit blanche (2009)  * 07.03.2010

Pekná animácia, pekná hudba, ale veľmi slabá pointa. 15%
     Dadnapped (2009)  odpad! 07.03.2010

Tento film som nevidel celý. Ale za tých pár videných minút si dovolím hodnotiť, pretože viac by som nesniesol. 5%
     Zeke and Luther (2009)  odpad! 07.03.2010

Tento seriál je určený asi pre malé retardované deti. Ani jednu z podmienok nespĺňam, takže sa na to nedokážem dívať. Maximálne trápne vtipy, na ktorých sa nezasmejem ani ja. A to sa smejem na každej hlúposti. 0%
     Reset (2009)  *** 07.03.2010

Ja som spokojný. Čakal som oddychové akčné béčko a to som aj dostal. No prekvapil a príjemne ma zaujal príbeh, ktorý som pri takomto filme nečakal. Aj keď má mnoho chýb, zaujalo ma ako spoločnosť Hope Industrie chcela všetkým ľuďom implantovať do hlavy nejaký mikročip, aby ovládala ich mozgy. Tiež sa mi páčila akcia, keď Cuba Gooding Jr. alias Luke Gibbon vždy vedel čo má robiť, alebo kde má ísť. Síce má film mnoho chýb, zlých hercov a je miestami trochu trápny, no zároveň bol napínavý a celkom ma zaujal. 45%
<<       >>

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah