Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (765)

plakát

Nikdo (2021) 

John Wick z kanclu v krizi středního věku ..

plakát

Bumblebee (2018) 

V roce 1987 (kdy se to odehrává) bych u toho hýkal blahem a poté nonstop ukecával rodiče, ať mi sem nějak propašují hračku Bumblebeeho zpoza železné opony, jenže teď, po třiceti letech, jsou to pro mě dvě hodiny neskutečně dětinské nudy ..

plakát

Tenet (2020) 

Jeden z těch filmů, které nejen toužíte znovu vidět, ale hlavně potřebujete vědět, kolik kulišáren se v něm ještě schovává. A ideální je na to jít opětovně co nejdřív, tedy včera a za pár dní si to zase střihnout proti toku času na premiéru, klidně se svým druhým (třetím atd.) já v jiné řadě ..

plakát

Frontline - Pro Samu (2019) (epizoda) 

Ke stáru se nikomu do pekla nechce, ale proč by se v něm nemohli rodit děti? Třeba jako Sama, která o tom (zatím) nemá ani páru, ale věnovala mu svoje první krůčky i úsměvy v rytmu ustavičného bombardování, krve a smrti. Takové je Aleppo v době obléhání ruskou armádou ..

plakát

Nedotýkej se mě (2018) 

Hledání krásy tam, kde ji hledat nechceme či spíš přehlížíme. Je to chvílemi (záměrně) odpudivé, dlouhé, zvrácené a opravdu experimentální, protože na dokument je to dost hrané a na film dost dokumentární. Ale zároveň je tenhle debut netradiční, hodně otevřený a překvapivý, takže ho z hlavy jen tak nevymažu ..

plakát

Bitva u Midway (2019) 

V Emmerichových filmech se bohužel někdy až moc kecá, tudíž je osvěžením, že se jde po pár minutách rovnou do velkolepé akce. A stejně tak je u režiséra zvykem, že všechno musí být třikrát bombastičtější, takže kovové součástky ze všech těch vybuchujících lodí a letadel odlétají pomalu až do zadních řad kinosálu a lidi vřískají o poznání více. Nejspíš proto uběhlo těch 140 minut vcelku svižně a dalo se na to koukat. Jinak je to ale film bez emocí, bez scénáře a překvapivě i bez černochů ..

plakát

Ticho před bouří (2019) 

Zápletka o zbavení se násilnického manžela bývalky Karen docela ušla, jenže pak přišlo neskutečné WTF, které zafungovalo tak, jako že si ze mě režisér dělá prdel (tu Matthewa i Anne několikrát, dokonce přes celé plátno) ..

plakát

La La Land (2016) 

Kdyby... Do této chvíle příjemný, ale přece jen průměrný muzikál. Jenže poslední desetiminutovka byla tak skvělým Damienovým nápadem, nebo spíše jeho poctou, že se mi z hlavy jen tak nedostane.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Sedím doma a hodnotím. A pořád čekám, kam doletí a kdy vlastně ty predátoří rakety vybuchnou, protože tu scénu jak kdyby nějaký jiný predátor ve střižně rozsekal na nudličky. A nejen tu. Prostě béčko jak vyšitý, který ve spoustě věcí nedává smysl, jen dokola fuckuje a zbarvuje plátno dočervena krví ..

plakát

Baa Baa Land (2017) 

Návod, jak ideálně zužitkovat osmihodinovku v práci, když se nic neděje a šéf je v trapu. Nejdřív se to trochu vleklo, ovšem jen do okamžiku, kdy za barelem proběhla docela odvážná šedesát devítka. Snad jen škoda, že všechny byly chlupatý a jen pár jich bylo vyholených. A taky že jsem vůbec nezahlíd kozy ..

Ovládací panel
173. nej uživatel Česko
125 bodů