Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (765)

plakát

Velký život malého muže (2013) 

Smutné. Je vám třináct let a vy si místo sexuálního loudění u spolužaček chodíte spíš vybírat tu nejhezčí urnu a přemejšlíte, kterou básničku si nechat natisknout na parte. Jeden jedinej vadnej článek v tý podělaný DNA a celej život na prd. Lidi vás raději přehlížej, farmatickejm společnostem nestojíte za snahu vymyslet nějakej lék (přece jen vás není tolik) a k tomu všemu si v tom svým progerií zhuntovaným tělíčku pomalu umíráte. Brrr.. Ještě že jsou lidi, kteří neházej bubenický paličky do žita a maj chuť s tím bojovat.

plakát

Kameňák 4 (2013) odpad!

Dort splácaný z Pomejí. Bystroň opětovně skočil Po hlavě do prdele, když k tomuhle napsal scénář a poté Novákovi předal pomyslný filmařský Klíček do už tak dost semletého a nudného Kameňákova plného trapných postav z TV Nova ..

plakát

The Vampire Attack (2010) 

Vtípek z natáčení Maxe a maxipříšerek, který možná pobavil členy štábu .. já ho ale raději hodnotit nebudu ; )

plakát

Video Days (1991) 

Život spjatý s kolečkovým prknem očima mladičkého Spike Jonze .. kdo by si tenkrát pomyslel, že to dotáhne až k sošce Oscara : ) A překvapivě se tam víc než mihnul i Jason Lee, který to ale za těch třiadvacet let dotáhnul filmově někam úplně jinam a to k adopci otravných a uřvaných Chipmunků ..

plakát

L. H. (2013) (studentský film) 

Studentská koprofilní půlhodinka která není tak úplně o hovně ..

plakát

Oldboy (2013) 

Lee se oproti Parkovu originálu liší jen v drobnostech, přesto to není tak úplně zbytečný remake. Postavy jsou vykreslenější, kameraman jak kdyby vynechal svou dávku barbiturátů a příběh si to přímočaře sviští do finiše, jenže nějak mi nepadl do noty ten přehnaně úchylnej Copley a čekal jsem i větší porci slibované brutality. Uvolněnost původní verze je pryč, stejně jako jsou tupí Američani ušetřeni pro ně nepohodlných titulků (asi proto je tak málo účastníků soutěže ve spelování) a o to šlo zjevně nejvíc ..

plakát

Ladíme! (2012) 

Úvodní vyLaděné logo studia Universal navnadilo, abych o pár sekund později, při sebekritickém srdceblivném zhodnocení pěveckého vystoupení pochopil, že tenhle film asi nebude mým šálkem vodky s red bullem. Přežil jsem, halellujah! (no vida, taky umím zpívat : )

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Obrovské barvami přetékající záběry, kam je vstup povolen jen krásným, elegantním a usměvavým hercům / herečkám .. to je kýčovitý svět Baze Luhrmanna .. a já nevím proč mu tohle opět bez okolků žeru! Nechávám se rozpustit v té spleti barev, podupávám si při jeho dalším hudebním výletu proti proudu (současný hip-hop ve 30. letech minulého století zafungoval, ačkoliv ho nemusím) a užívám si tajemný příběh Jaye Gatsbyho. Všechno jede na plné obrátky a .. najednou mám pocit, jako by se v půli vyměnili režiséři. Bombastičnost je pryč, na paletě snad došla většina barev nebo se slila v jednu nevýraznou šmouhu a nekonečná party se přesunula o dům dál. Když už jsem psal o tom žraní .. naštěstí jsem se na úvod přecpal všemi lahodnými filmovými ingrediencemi, takže pak nebyla taková lačnost po dalším nášupu, ale v bříšku mně přece jen škrundalo ..

plakát

Pátrání po Sugar Manovi (2012) 

Chtěl bych se každé ráno probudit s pocitem, že jsem známý kosmonaut / sportovec / milionář / agent 006 / atd. .. prostě neškodné snění, ze kterého mám tak maximálně mokré pyžamo. Kdežto Sixto Rodriguez se jednoho dne probudil a zjistil, že je větší hvězda než kdokoliv z Beatles. Mohl se možná nechat uštípat, jestli neblouzní, ale stalo a je to realita. V tomhle vidím sílu dokumentu .. jen se otřít o zajímavé téma a nakonec je z toho něco neskutečného ..

plakát

Nachové plachty (2001) 

Jukanda do podpalubí experimentálního představení bratří Formanů Nachové plachty.Janek moji zvědavost, jaká že tahle hra vlastně je, neukojil, ale zároveň mne ani nenavnadil k tomu, abych si koupil na tuhle plavbu lístek a zažil to spolu s posádkou a dalšími cestujícími živě ..