Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Nenávist

Nenávist (2004)

Mám radši remaky japonských filmů. A tento se 100% vyrovnal originálu. Byl to jeden z nejvíce emotických zážitků co jsem si kdy z hororu odnesl. Sarah M. Gellar byla jedním slovem úžasná.

To, co dýchám

To, co dýchám (2007)

Vše má být tak jak má. Skvělé herecké výkony hlavně Sarah Michelle Gellar a Andy Garcia.! Jediné mínus beru v tom, že Sarah nenazpívala píseň, která ve filmu zní.!

Frankenstein

Frankenstein (1994)

Nwm všechno je na svém místě.! Kamera, herci, kostýmy ..... jsou na 1. Proto je Celkové hodnocení 90%

Veronika se rozhodla zemřít

Veronika se rozhodla zemřít (2009)

Když jsem zjistil, že má hlavní roli hrát Sarah Michelle Gellar tak jsem si hned musel koupit knížku a přečíst a musím říct, že Paulo Coelho je opravdu úžasný a dokonalý spisovatel. Knížka se mi velmi líbila a nemohl jsem se filmu dočkat. Když se konečně objevil na internetu v celku tak jsem ho myslím hned mezi prvními stáhnul a musel se na to hned podívat. Toto dílo je pro mě zatím jedno z nejlepších z roku 2009, dokonale vtáhne do děje, herci to zahráli naprosto dokonale (Ať si kdokoli zkusí říct, že Sarah neumí hrát tak je asi trošku divný, tady to všem 100% dokázala). Ikdyž tento film není tolik o dialogu spíš o hraní herců/hereček a hudbě, která to úplně završila. Nemám ani co vytknout. Tento film jsem už doporučil zatím asi 20 lidem a všichni si ho jenom schválí. Celkové hodnocení 95%

Funny Games USA

Funny Games USA (2007)

Tento film mě naprosto dostal. Považují to za jeden z nejlepších filmů tohoto žánru. Vcelém filmu nezazni žádná filmová hudba a to ještě více dodává atmosféru. Herecké výkony jsou naprosto úžasné. Zejména musimvyzvyhnout Naomi Watts. Celkovĕ nemůžu jinak než hodnotit 5 hvězdičkami.