Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (126)

plakát

A zase ti Mupeti! (2014) 

Předcházející díl: Muppets Další díl: Muppets: Hijinx in Treblinka

plakát

Gravitace (2013) 

In space no one can hear you talk. If only.

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Zábavný seriál z právnického prostředí s těmi nejlínějšími scenáristy na světě. Zvlášť druhá série seká šablonovité zápletky jednu za druhou až to bolí, protože postavy se sice nechovají ani trochu konzistentně, ale je radost na ně koukat. A ty neustálé filmové citace? Vážně, vážně? Fanboyismus a nerdovství ve své nejhorší podobě. Taková škoda.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Pokud máme věřit scenáristům Walking Dead, tak v případě zombie apokalypsy máme dvě možnosti - vpálit si kulku do hlavy, nebo strávit zbytek života v přítomnosti neustále ublížených ufňukánků s pudem sebezáchovy retardovaného lumíka. Aneb budujeme napětí tím, že se postavy chovají jak dementi a zatajují klíčové informace. Radši si zahrajte stejnojmennou hru.

plakát

Interstate 60 (2002) 

Nesoudržný mix scének, který se bohužel snaží asi i sdělit něco hlubšího, ale nejen že se mu nedaří přijít s jedinou inteligentní myšlenkou, ale místy je až odporný a zlý. V době, kdy War on drugs jede stále bez úspěchu na plné obrátky přijít s absurdní kritikou legalizace drog nebo defektní právní systém nechat vyřešit chlápka opásaného dynamitem...vážně? Hlavní hrdina po lobotomii, který si empatii nejspíš spojuje s hmyzem, musí udělat palčivé rozhodnutí, jestli si splní svůj sen a stane se profesionálním umělcem a nebo projde peklem právního vzdělání. Všechny postavy okolo s rozumnými argumenty proti umělecké kariéře jsou samozřejmě jenom nepřející chudáci. Toto hrůzné dilema zajištěného mladíka (pracuje ale ve skladu, aby se neřeklo že je to jen zpovykaný zbohatlický floutek, i když to nevypadalo, že by se předřel) vzbuzuje ještě menší účast vzhledem k současné ekonomické situaci. Poté, co tento náš americký Hloupý Honza projde všemi těmi úžasnými dobrodružstvými pod vedením těžkého psychopata a vševědoucí Koule, se nám dostane poučení, že talent není všechno, ale pro splnění svých snů si musíme projít i tvrdou prací a odříkáním...oh wait, tedy vlastně že stačí být upřímný a mít smysl pro povinnost a štěstí vám spadne bez hnutí prstu do klína. A poté můžete svému otci s úsměvem vmést do tváře, jaká je to zrůda, že jako nedokonalý člověk si dovolil synáčkovi darovat nevhodný automobil, a cítit se při tom jako ten největší pašák a morální vítěz. To že onoho daru s gustem na své dobrodružné cestě využíval je už jenom taková třešnička. Pár světlých momentů se tam najde, ale jako celek to byl velmi zapomenutíhodný ošklivý sen.

plakát

Výletníci (2011) (pořad) 

Homoerotické putování dvou sportovních komentátorů po turistických atrakcích naší vlasti. V podstatě takový turistický teleshopping, ideální formát pro veřejnoprávní televizi. (viděn liberecký díl)

plakát

Růže (2011) (studentský film) 

Slušně natočený otravný kýč, takové Nemyslíš, zaplatíš zbytečně roztažené na šest minut.